Vibrerande Trosor

Vill du ha en diskret och extremt fräck stimulering? Då ska du prova vibratortrosor. Vibrerande trosor kan med fördel användas ute i det offentliga, där ingen utöver dig och eventuellt din partner vet varför du går runt med ett extra stort leende på läpparna.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (10)
Batteridriven (5)
Bejeweled (1)
Fjärrstyrd (21)
Justerbar (1)
Splashproof (5)
Uppladdningsbar (27)
Vattentät (20)
Vibrating (32)
Material
ABS-plast (3)
Polyester (1)
PVC (2)
Silikon (25)
TPR (1)
Märke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (1)
CalExotics (3)
Dorcel (1)
Fantasy For Her (3)
Frisky (1)
GoGasm (1)
Lovense (1)
Magic Motion (3)
PantyRebel (1)
Realov (1)
Satisfyer (4)
Screaming O (1)
Seven Creations (1)
Sinful (5)
Sweet Smile (2)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Visa alla 33 produkter
Du har sett 33 av 33 produkter

Vibrerande trosor för diskret stimulering

Få en fräck natt på stan med vibrerande trosor

Har du nånsin funderat över hur det skulle kännas att gå runt med ett par vibrerande trosor på dig, ute i det offentliga? Tror du att det skulle tända dig, vetskapen om att du är den enda som känner till att dagens underbyxor minsann är långt ifrån ordinära? Vi vågar i vart fall nästan lova att det blir en både fräck och upphetsande upplevelse, som du garanterat lär vilja upprepa.

Med ett par vibrerande trosor har du nämligen möjlighet att uppleva en ovanligt fräck natt på stan, eftersom du kan bli ordentligt stimulerad på ett oerhört diskret vis. Men det kräver onekligen att du besitter en rejäl dos självbehärskning, för du lär ha lust att överlämna dig själv helt och fullt till orgasmen, trots människorna runt omkring. Du lär i vart fall bli ordentligt röd om kinderna, när de kittlande vibrationerna stimulerar dig direkt på klitoris. Njut av hur din andhämtning förändras och orgasmen ligger precis under ytan hela natten lång.

Använd dina vibratortrosor med en partner

Vibratortrosor behöver inte vara något som enbart skänker dig njutning. Det kan också vara otroligt stimulerande för din partner att veta exakt vad som försiggår under dina kjolar. Han eller hon kan observera dig under kvällens gång, och se hur du blir mer och mer upphetsad allt eftersom timmarna går. Ni kan låta det bli en del av ert förspel, t.ex. om ni ska ut och äta tillsammans, eller bara medan ni går en långpromenad. Så har ni värmt upp långt i förväg och är mer än redo att hoppa ner i dubbelsängen när ni kommer hem.

En del vibratortrosor kan dessutom styras av en trådlös fjärrkontroll eller tillhörande app. Då kan du med fördel lämna över kontrollen till din partner, och låta hen bestämma hur mycket eller lite stimulering du skall få lov att uppleva. Det kan leda till riktigt roliga lekar, där du balanserar precis på gränsen, tills du inte längre kan hålla orgasmen tillbaka.

Trosor med vibrator finns i flera olika varianter

Hos Sinful hittar du ett brett utbud med olika typer av vibrerande trosor, i varierande prisklasser. En sak har de dock gemensamt, de kan alla ge dig stimulerande, fräcka, roliga och pirrande upplevelser när du har dem på dig. Det spelar ingen roll om du bär dem enbart för din egen skull, eller som en del av förspel och lek med din partner. Vibrerandre trusor kan fås med olika typer av trosor och i flera olika färger, för att du ska kunna hitta något som passar just dig.

Om du är på jakt efter fler trosor med vibrator eller sexleksaker att piffa till ditt sexliv med, då hittar du naturligtvis massor av andra varianter i Sinfuls stora sexshop. Oavsett om du vill ha en dildo, lite sexiga underkläder eller kanske en magic wand, så kan du hitta det här hos oss. Titta runt bland de olika kategorierna och skäm bort dig själv med dina favoriter. Vem vet, du kanske rent av hitta något nytt som du inte ens visste att du ville ha!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se