TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
 • TickSnabb och diskret leverans
 • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Person som håller en mängd olika magic wandsPerson som håller en mängd olika magic wands
Guider
Copywriter
Uppdaterad:26/04/2022

Magic wand – Den ultimata guiden

Innehållsförteckning

En magic wand är en extremt kraftfull vibrator som är formad som en tjock pinne. Vibrationer mäts i varv per minut (RPM), vilket anger hur många varv den snurrar under sextio sekunder. Det typiska varvtalet för en magic wand är mellan 6000 och 12000. Som jämförelse klockar den genomsnittliga tvättmaskinen mellan 1400 och 1600 varv/min.

Produkten har fått sitt namn från sitt trollstavsliknande utseende även om den är tjockare än en trollstav. Huvudet är rundat eller ovalformat, och de flesta magic wands är mellan 20 och 30 cm långa.

Det ursprungliga konceptet var en massagemaskin som skulle lindra ömma muskler, och det var därför produkten fick ett relativt långt skaft och ett smidigt, flexibelt huvud som lätt kunde nå olika kroppsdelar.

Detta grundkoncept utvecklades sedan vidare och numera används magic wand-vibratorer även för att stimulera kroppens yttre erogena zoner, inklusive underlivet.

Två magic wands från Sinful

Det var ett nytt användningsområde som snabbt blev populärt och snart var det inte bara designen som vidareutvecklades, utan också dess funktionalitet. Vissa modeller är gjorda för att sprida "dubbel glädje": skaftet kan nämligen också användas för penetration, vilket skapar en magisk kombination av både inre och yttre stimulering.

Vissa magic wands är uppladdningsbara, medan andra har en sladd. Det finns även miniversioner och huvudtillbehör, så du kan alltid anpassa dem efter vad som känns skönast för dig. Oavsett vad du föredrar kommer du att hitta en wand som skapar just den rätta magin för dig.

Får du lust att sätta i gång direkt? Vänta lite till bara, vi kommer till de bästa magic wand-modellerna alldeles strax.

Stort utbud av magic wands

Hur använder man en magic wand?

Det finns många olika sätt att använda en magic wand vibrator. Till att börja med kan du använda den som den ursprungligen var tänkt: på ömma muskler och för att massera kroppen. Alternativt kan du använda den för att massera din kropps erogena zoner.

Det viktigaste är att slå på vibratorn innan du placerar den någonstans på kroppen. Magic wand-vibratorer levererar extremt kraftfulla vibrationer, så det är viktigt att du först testar dem på din underarm eller liknande innan du introducerar huvudet för en känsligare kroppsdel.

När du har börjat få ett hum om hur de olika inställningarna fungerar kommer du nog att vilja sätta i gång direkt. För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt har vi sammanställt en samling vanliga frågor åt dig.

Två magic wands

Allt du behöver veta om magic wands

Här hittar du svaren på alla dina frågor, inklusive de du inte ens visste att du hade. När du har läst igenom det här avsnittet har du all grundläggande kunskap du behöver för att kasta dig in i en otroligt tillfredsställande lek.

Är de högljudda?

Vad man upplever som högljutt är i högsta grad individuellt, men vi kan säga följande: de låter mer än en elbil, men mindre än en Harley Davidson. De mest kraftfulla motorerna på sexleksaksmarknaden är de du hittar i en magic wand, så därför är de också mer högljudda än de flesta andra vibratorer. Men å andra sidan kommer dina orgasmer nästan garanterat att dränka ljudet!

Kommer den inte att vara för stor?

Generellt sett kan storleken på en magic wand vibrator verka skrämmande, särskilt första gången du håller en i handen.

De klassiska modellerna är utformade för yttre stimulering, så antalet centimeter är inte lika viktigt att hänsyn till som när du köper en dildo. Om du föredrar en större kontaktyta bör du välja en magic wand med ett stort huvud. Alternativt kan du välja en mindre diameter om du vill ha mer riktad stimulering.

Halsen är ofta flexibel för att du ska kunna vrida huvudet ända tills du hittar det där sanslöst sköna stället där det känns som bäst, medan själva skaftet säkerställer ett bra grepp.

En bra idé är att börja med en mindre modell, till exempel den här populära modellen från Amaysin. På så sätt kan du testa både hur den känns att använda och hur du använder den på bästa sätt.

Två små magic wands

Kan den användas för både intern och extern stimulering?

Som vi nämnde tidigare finns det magic wand vibratorer på marknaden med skaft avsedda för penetration. Dessutom finns det tillbehör som förvandlar din magic wand till en g-punktsvibrator, en analplugg eller något helt annat – men mer om dessa härliga finesser om ett ögonblick.

Om det är en dubbelvibrator du letar efter kan du testa att söka efter namn som innehåller ord som indikerar mer än en funktion, till exempel "duo" eller "dubbel". Produktens funktioner finns alltid beskrivna i våra produkttexter, så det är lätt att ta reda på om wanden också fungerar som en vibrator för underlivets inre delar.

Vad är bäst: batteridriven, uppladdningsbar eller sladd?

Allt beror på dina behov. Batteridrivna magic wands är ett utmärkt val om du vill ha lite mildare vibrationer och om du inte planerar några maratonpass.

Uppladdningsbara kan användas när som helst, var som helst och ger något kraftfullare vibrationer än sina batteridrivna motsvarigheter.

Om du vill köra vibrationer i full gas och få oändlig tid att stimulera och tillfredsställa dig själv utan tidspress bör du välja en modell med sladd. De mest kraftfulla magic wand-modellerna på marknaden är i allmänhet sladdanslutna, så sladdar går ofta hand i hand med ett högre varvtal.

Fyra magic wands med sladd

Kommer sladden att vara tillräckligt lång för att jag ska kunna använda den på rätt sätt?

Ja, de flesta kommer med en lång sladd. Om du vill vara helt säker på att du kommer att ligga bekvämt, snarare än halvvägs ut på sovrumsgolvet, är det bästa rådet vi kan ge dig att kontrollera måtten innan du beställer din nya bästa vän.

Kan de användas under förspel och sex?

JA! Faktum är att vi rekommenderar det starkt. Det enklaste alternativet är att använda en uppladdningsbar magic wand för sex eftersom ni då inte riskerar att trassla in er i sladden. Prova den i missionärsställning eller doggy så att ni båda kan njuta av vibrationerna.

Kan män använda en magic wand?

Återigen krävs stora bokstäver: JA! De djupa, intensiva vibrationerna känns fantastiska mot mellangården eller penisskaftet. Med en lagom dos tålamod och försiktighet kan ni till och med utforska hur det känns att använda dess mjukare vibrationer på testiklarna och ollonet.

Grattis, du är nu fullt kvalificerad att ta en av dessa kraftfulla vibratorer i handen. Det har därmed blivit dags att utforska de olika modellerna så att du kan avgöra vilken du vill dyka ner under täcket med.

En stor och liten magic wand

Bästa magic wand för dig?

Naturligtvis är det viktigt att veta vilka modeller som passar bäst för dina behov. Därför har vi sammanställt en praktisk och begriplig översikt som hjälper dig hitta din nästa sängkompis.

Den kraftfulla: Sinful Luxy

Denna magic wand är absolut i den större ligan med en enorm längd på 30,5 cm och ett huvud som mäter 5,5 cm i diameter. Det innebär att den träffar en bred yta och skickar djupa vibrationer genom hela kroppen. Med tanke på dess kraftfullhet är den bäst lämpad för de som har erfarenhet av den här typen av sexleksaker.

Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator

Den mest populära: Sinful Magic Wand

Vår mest populära magic wand är sladdansluten, har ett varvtal på 7 000 och multispeed-vibrationer. Den har dessutom en flexibel hals så att du kan böja dig precis som du vill. Med andra ord en klassisk modell som passar bra för både massage och onani. Ta en titt på dess många kundrecensioner om du vill ta reda på om den är något för dig.

Hand som håller Sinful Magic Wand

Den som har flest funktioner: Sinful Curvy Double Pleasure

Den här modellen ger dig många extra alternativ eftersom den kan användas både för penetration och för att smeka klitorisområdet.

Själva skaftet är ergonomiskt utformat att nå g-punkten och de två motorerna ger dig den där oförglömliga upplevelsen, oavsett vilken ände du känner för att använda.

Hand som håller Sinful Curvy Double Pleasure Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Den uppladdningsbara: Amaysin Duo

Om du vill ha en komplett teknikupplevelse är Amaysin Duo rätt val för dig! Denna double magic wand kan användas för att smeka g-punkten under penetration och för att stimulera klitorisområdet med sitt flexibla huvud. Den är därtill uppladdningsbar, vilket innebär att du slipper krångla med trassliga sladdar eller byta ut batterier.

Hand som håller Amaysin Duo Uppladdningsbar Magic Wand och Dildovibrator

Fem sätt att använda din magic wand vibrator

Du och din magic wand kommer att njuta av många underbara äventyr tillsammans, men innan ni sätter i gång är det bara några sista saker du bör veta som kan göra din upplevelse ännu bättre.

Den gyllene regeln och något som du alltid bör hålla i minnet: starta wandens spets på lägsta hastighetsinställningen och testa den på underarmen eller liknande innan du använder den på mer intima kroppsdelar. Med så kraftfulla vibrationer till ditt förfogande riskerar njutningen att förvandlas till ånger om hastigheten ställs in för högt.

Och nu till de magiska metoderna:

Massage

Som vi nämnde tidigare utvecklades magic wand vibratorn ursprungligen för djupgående kroppsmassage. Tack och lov är den fortfarande utmärkt för just det ändamålet oavsett var du köper den.

Använd den på olika delar av kroppen

När du har startat den kan du göra en virvlande visit över dina bröstvårtor, mellangård, rumpa eller över någon annan av kroppens många erogena zoner.

Experimentera med olika material

Om du gillar att ta dig tid och dra ut på stunden kan du pröva att involvera fler material i leken. Eftersom den har så kraftfulla vibrationer kan du använda din magic wand vibrator när du har underkläderna på, lägga ett lakan emellan eller experimentera med något helt annat – kanske siden eller satin. Undvik dock allt med grova fibrer, som handdukar, eftersom det då snarare kan kännas som att det kliar än stimulerar.

Kan också avnjutas av män

Den här fantastiska apparaten kan även utföra sin magi på män! Börja på lägsta hastigheten, flytta den försiktigt över skaftet, penissträngen, runt mellangården och sätt i gång de mullrande vibrationerna.

Använd den under förspel och sex

Som du kanske redan gissat är den här produkten som gjord för att skämma bort dig själv, men det finns ingen anledning att inte dela glädjen. Använd den som en del av förspelet och för att kåta upp dig riktigt ordentligt inför huvudakten.

Magic wand tillbehör

En magic wand kan även omvandlas till något annat om den ansluts till ett av de många tillbehören som finns att köpa. Ett huvud är en typ av tillbehör som du kan fästa på din favoritmodell och som kommer att ge den en helt ny dimension. Och precis som i det klassiska trolleritricket kan du även förvandla den till en mini-rabbitvibrator, använda den för anal stimulering eller experimentera med olika strukturer. Det finns många olika alternativ, så det kommer utan tvekan att finnas något tillbehör som passar just dig.

Magic wand tillbehör

Magic wand recensioner

Vid det här laget har du säkert insett att vi är helt förtrollade av magic wanden. Men vi är inte de enda, och du kommer inte att hitta någon brist på recensioner och lyriska omdömen från våra kunder under varje produkt.

Men annars, kära läsare, är det nu dags att ta din magic wand i handen och börja kasta trollformel efter trollformel. Bara njut!

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  TickSnabb och diskret leverans
  TickFri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

  Copyright © 2008-2023 SINFUL