Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Ett par ben som är ihopsatta med manschetter kittlas med en fjäderEtt par ben som är ihopsatta med manschetter kittlas med en fjäder
Guider
Copywriter
Uppdaterad:30/05/2022

Mjuk dominans för nybörjare

Innehållsförteckning

Har du och din partner byggt upp kärlek, tillit och en trygg relation till varandra under lång tid? Grattis!

Betyder det att era rutiner tar upp mer plats än romantiken? Förmodligen. Åtminstone är det så för de flesta. 

Vardagen tar trots allt upp det mesta av vår tid, så om du vill ha fler busiga stunder i livet gäller det att planera in detta. 

Därför vill jag introducera mjuk dominans: den självklara starten för att släppa på tyglarna, låta vardagslivet stanna i köket och stänga av det ständiga surret i bakhuvudet om handling och matlagning. 

Om du är nybörjare i dominansvärlden och tänker att det endast handlar om slag på baken, så är det här blogginlägget helt rätt för dig.

Ett par fötter knyts med manschetter i sängen

Vem kan utforska mjuk dominans?

Det korta svaret är: alla.

Om du har sett eller läst Fifty Shades of Grey vet du vad det betyder när den ena parten dominerar den andra.

Även om filmerna (och böckerna förstås) först och främst berättar en romantisk historia har de några grundelement som inspirerat många att titta närmare på dominans.

Det betyder inte att du måste ha en takvåning, en helikopter eller ett helt rum fyllt till brädden med redskap och velour. Även det minsta kan ta dig en bra bit på vägen!

När man är i en sexuell situation där den ena parten dominerar den andra handlar det om att ge efter och låta sig (förföras).

Du behöver inte ha läst mängder av BDSM-guider eller vara klädd i läder från topp till tå. Det är viktigt att du känner dig bekväm i kläderna du har på dig och ni måste ha pratat om vad som kan hända på vägen.

Kvinna med piska som håller en mans händer bakom ryggen

Vad kan mjuk dominans göra för dig?

Mjuk dominans kan ge dig en upplevelse du kanske inte har haft tidigare. 

Se det som en resa till en nöjespark: Det är ett aktivt val att tillbringa en dag på en sådan plats. 

Ni är båda exalterade och förväntar er en bra dag och en trevlig upplevelse. 

Väl där kommer du att hitta åkattraktioner som du skulle vilja prova mer än en gång, men också vissa som du i förväg vet inte är något för dig. 

Du kommer att få reda på om de lever upp till dina förväntningar och om det är en plats du vill besöka igen. 

Mjuk dominans kan ge dig precis samma insikter när det kommer till ditt förhållande. Du behöver inte bestämma dig i förväg om du vill köpa ett årskort eller nöja dig med ett standardkort. 

När du väljer att utforska dominans skapar du en möjlighet att sätta vardagen på paus. Och vem behöver inte en paus från att laga mat och vika tvätt? 

Det är ett utrymme som kräver att man är närvarande, att man är extra medveten om varandras signaler och att ert förtroende blottas. Det är ett annat sätt att vara tillsammans.

Ett par som ligger i sängen med sexleksaker framför sig

Hur kommer man igång?

Börja med att matcha varandras förväntningar: Vem ska vara den dominerande parten? Vad vill ni ska hända? Finns det några specifika produkter som ni skulle vilja utforska?

Gör det hela till en dejtkväll där ni fokuserar fullt ut på varandra – från det att ni börjar duka bordet tills ni ligger tätt ihop och pratar om upplevelsen. 

Ett självklart val vore att bära snygga underkläder från märket NORTIE som adderar en sexig touch. En stor bonus är att de dessutom är otroligt bekväma att bära.

Det hjälper till att skapa rätt stämning för er dejtkväll, som mycket väl kan utvecklas till mer än rödvin och matrester. 

Oavsett om du letar efter ett par svarta strumpor, en röd bodystocking eller en spetscatsuit kommer du enkelt att hitta det som passar kvällen du har i åtanke. 

Om du känner för ännu en kväll med mjuk dominans så finns det alltid en outfit från NORTIE som kommer att passa perfekt. 

Psst! Du kan lära dig mer om underkläderna från NORTIE i min recension av utvalda stilar.

En hand som knyts hårt med manschetter i sängen

Vilka produkter ska man välja?

Oroa dig inte om du har svårt att välja vilka produkter du vill använda för att utforska dominans; det finns en lösning på detta. 

obaie har allt du behöver för att väcka din nyfikenhet. 

Om du vill ha "lite av allt" och känner att det kan vara kul att ha lite att välja mellan bör du titta närmare på

obaie kinky bondage set eller kanske obaie take control bondage set

Är du nyfiken på att bli bunden och smiskad? 

Det finns olika manschetter för både handleder och vrister med kardborreband eller stängning med spänne. Båda varianterna passar för nybörjare, men de med kardborreband är ofta mjukare och går snabbare att justera. Vi rekommenderar denna mjuka modell från obaie.

Med en flogger kan du slå så att det känns, men utan att orsaka stor smärta. Smärtan retar nervändarna på huden, så ju mer och ju hårdare du slår desto tydligare känns det. Denna flogger från obaie är perfekt för nybörjare. 

Om du vill prova hårda, fasta slag som påminner om att slå med en platt hand bör du titta närmare på en paddel. Se det som en förlängning av handen som kan slå och kännas annorlunda.

Kvinna med manschetter och ögonbindel som ligger i en säng med sexleksaker

En erfarenhet rikare

När ni pratar om upplevelsen efteråt kan det finnas en hel del intryck som ni behöver smälta.

Blev det som ni hade hoppats? Kändes det som något annat än en rolig lek? Vill ni göra det igen?

Det kan dyka upp nya tankar och idéer som kan få er att vilja titta närmare på andra former av sexuella intressen.

Hur som helst så har ni utforskat något nytt tillsammans, och förhoppningsvis har det gett er inspiration till mer lek och nya upplevelser.

Kvinna som håller en piska på en mans bröst

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful