BDSM Paddel

En BDSM paddel är perfekt om du vill kunna lägga mycket kraft bakom dina kärleksfulla slag. Den har en platt, förhållandevis stor yta som gör den idealisk för hårdare slag. Dessutom ger den ifrån sig ett högt ljud när den träffar huden, vilket ger leken en extra kittlande dimension. Letar ni efter en piska som kan göra era spanking-experiment ännu fräckare, då är en BDSM paddel ett bra val.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Acrylic (2)
Gummi (1)
Konstläder (1)
Läder (7)
Nubuck Leather (1)
Polurethane (4)
Polyester (1)
Polyuretan (7)
PU (6)
PU leather (3)
PVC (1)
Silikon (7)
Vinyl (2)
Wood (1)
Längd
Märke
665 (1)
baseks (2)
Black Label (2)
Bound (1)
Electroshock (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Master Series (1)
Obaie (10)
Ouch! (1)
Sei Mio (1)
Sex & Mischief (4)
Sinful (1)
Sportsheets (8)
Steamy Shades (1)
Strict Leather (2)
Tantus (7)
Visa alla 47 produkter
Du har sett 47 av 47 produkter

En BDSM paddel ger fräckare lekar

Känn stinget från en spanking paddle

Om ni har lust att piffa till sexlivet lite extra, då kan en BDSM paddel vara helt rätt redskap att ta till. Med en sådan har ni möjlighet att uppleva den njutbara smärta som uppstår när paddeln landar mot bar hud. Den släta, flata designen innebär att det är en relativt stor yta som träffar, när den hanteras av rätt händer. Det innebär också att en spanking paddle ger ifrån sig ett eftertryckligt “smack”, när den träffar huden med full fart.

Hur hårt du slår är en fråga om smak, temperament och humör. Lägger du all kraft bakom slaget kan det eventuellt efterlämna märken, men det behöver ju inte vara något negativt. Den brännande känslan som uppstår efter att en BDSM paddel har varit där och kysst huden på sitt alldeles egna vis kan kännas närmast elektrisk. Ja, det kan rentav vara droppen som får bägaren att svämma över och låter den djupaste formen av extas flöda genom kroppen.

Ge leken en ny, men trygg, dimension

En BDSM paddel kan naturligtvis också användas till mer hardcore BDSM-lekar och rollspel. Här är det dock viktigt att tänka på säkerheten, som t.ex. att diskutera gränser och avtala ett säkerhetsord. Ordet används om leken går för långt och en av er inte känner sig bekväm längre, men målet är ju naturligtvis att inte passera den gränsen. Det är därför viktigt att använda ett annat ord än “nej” eller “sluta”, eftersom sådana nekanden lätt blir en upphetsande del av rollspelet, där du ber om nåd för att undvika BDSM paddelns hårda slag.

Välj hellre ett ord som ligger helt utanför ramarna för den lek ni har gett er in i, så behöver ni aldrig tvivla på om det är allvar eller inte. Lek med en BDSM paddel, eller annan liknande utrustning, ska gärna testa gränserna, men det är viktigt att ni båda känner er 100% trygga under hela sessionen. Tänk därför på att prata igenom det hela innan ni börjar leka.

BDSM paddel till fräck parlek

Det är ganska svårt att njuta av en BDSM paddel på egen hand. Det ger liksom inte riktigt samma resultat om man försöker svinga den mot sig själv. Med andra ord är det här en perfekt sexleksak för paret som har lust att utforska lite mer experimentella sidor av sitt sexliv, där en partner får lov att dominera den andra.

Om en BDSM paddel inte riktigt är det ni är på jakt efter, då hittar ni massor av annat som kan röra om i grytan, inne i vår spännande fetish kategori. Här finns något för alla smaker, vare sig ni vill hålla er i sovrummet eller föredrar att använda era favoritleksaker någon annanstans. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad ni kan ta er för, för här hittar ni allt från fräcka fetishkläder till elektriska sexleksaker med chockartad effekt. Känner ni för en lite lugnare kväll, då hittar ni dessutom både sexiga underkläder och glidmedel runt om på sajten.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se