Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Orctan MasturbatorOrctan Masturbator
Recensioner
Author
Uppdaterad:07/11/2021

Recension: Orctan Masturbator

Innehållsförteckning

Kanske har du hört talas om Womanizer Premium — den lyxiga klitorisstimulatorn som har gett kvinnor runt om i världen otaliga orgasmer. Skaparna av detta underverk är nu tillbaka igen med en produkt för män: säg hej till Orctan Masturbator.Mannen bakom Womanizer, Michael Lenke, har följande att säga:

“Every aspect of our Orctan has been painstakingly crafted with love and precision to provide exciting new levels of pleasure and help destigmatize male masturbation.”

Kan denna nya onaniprodukt vara mäns motsvarighet till det orgasmiska underverket för kvinnor? Och är det verkligen vettigt att betala nästan 2300 kr för en onaniprodukt?

Läs recensionen här, där vi svarar på alla frågor du kan tänkas ha innan du tar fram din plånbok och köper en till dig själv.

Orctan är för dig som...Orctan är inte lämplig för dem som ...
  • redan har erfarenhet av sexleksaker
  • vill ha exklusiva och tysta sexleksaker
  • älskar att prova ny teknik och nya sensationer
  • har en medelstor penis.
  • har ingen eller liten erfarenhet av sexleksaker
  • har en penis över medelstorleken
  • inte vill betala alltför mycket för sin nästa klimax.

Första intrycket av Orctan Masturbator

När du väl har öppnat ditt paket från Sinful.se och du har lådan i dina händer är det första intrycket som det borde vara.

Lådan är svart med en röd logotyp på, och om de inte vet att Orctan heter Orctan, kommer ingen att ha någon aning om vad som gömmer sig inuti. Diskret. Elegant. Och riktigt cool.

När du tar av locket ser du att onaniprodukten verkligen inte ser ut som en klassisk sexleksak för män. Men vi återkommer till designen lite längre fram.

Vi måste nämna vad som mer finns i lådan. Du får inte bara masturbatorn du får också en diskret väska för förvaring, en USB-kabel för laddning och en manual på tyska, engelska, franska, italienska och spanska. Den är fylld med fantastiska illustrationer som hjälper dig med alla praktiska detaljer kring din Orctan Masturbator.

Orctan Masturbator på ett bord med ett glas vatten och glidmedel

Hur fungerar den?

Innan du knäpper upp byxorna och börjar leka med din nya partner får du bärga dig lite. Först och främst måste onaniprodukten vara fulladdad. Det tar två timmar, så koppla in USB-kabeln i din dator eller i en adapter.

Du kan använda väntetiden för att bekanta dig med funktionerna. Själva panelen där knapparna sitter och sättet som produkten ligger i dina händer påminner mest av allt om en joystick till en spelkonsol. Ganska coolt faktiskt.

Håll ned +-knappen i 2 sekunder för att slå på och stänga av maskinen. Nu när Orctan är påslagen behöver vi lyssna på ljudnivån innan vi tar en titt på hur Orctan fungerar. Eller snarare, du kanske frestas att fråga vilken ljudnivå vi ens pratar om.

Du förstår, Orctan är utan tvekan en av de tystaste motoriserade produkterna vi någonsin haft i våra händer. Glöm bort att gömma dig under täcket eller att höja radion så att varken grannar eller rumskamrater blir misstänksamma. Kvaliteten kan inte på något sätt ifrågasättas - bra jobbat, Orctan!

Händerna visar hur man håller en Orctan Masturbator

Vi slutade vid knapparna.

Med några tryck på '+' och '-' kan du växla mellan hastigheter och rytmer. Trycker du på båda knapparna samtidigt får du en vibrationsboost.

På pilarna nedan kan du aktivera och växla mellan Orctans 'autolägen' där den automatiskt väljer mellan de olika programmen beroende på vilken inställning du är på. Om du håller ner båda pilarna samtidigt pausar stimuleringen – det här är supereffektivt om du vill leka med edging. Du vet, där du håller spänningen igång tills du är på väg att brista.

När Orctan väl är laddad har du en känsla av funktionerna, ditt favoritglidmedel (såklart vattenbaserat) är redo och dina byxor har tagits av, då är du redo att ge dig ut på ett vilt äventyr.

Vad går i var?

Glöm allt du vet om avsugningsimulatorer, Fleshlights, onaniägg och pocket pussies – det finns inget som ser ut eller känns som Orctan. Punkt slut.

Du får inte en sleeve eller hölster för att stimulera din penis, utan du får istället två cylindrar belagda med supermjuk silikon som masserar din penis med sin unika rörelseteknologi. Enligt utvecklarna av Orctan är tekniken designad för att skapa den mest realistiska oralsexkänslan någonsin, när de två cylindrarna rullar fram och tillbaka i stimulerande rytmer.

Den övre cylindern har en slät yta, medan den nedre har nubbar. Och den är ganska väldesignad, eftersom det ger en god chans att få en intensiv stimulering av frenulum (strängen under ditt penishuvud) - en extremt känslig och ändå ibland förbisedd erogen punkt, som Orctan absolut inte har glömt.

Mellan de två cylindrarna finns det utrymme för att huvudpersonen ska infogas. Se till att applicera en ordentlig mängd av det vattenbaserade glidmedlet på både penishuvudet, skaftet och de två cylindrarna så att massagen blir smidig. Utan glidmedel kommer du att uppleva för mycket friktion och motstånd, och maskinen stannar automatiskt för att förhindra skador.

En glasdildo med Orctan Masturbator

Orctan hävdar att den passar alla penisstorlekar, eftersom stimuleringen är fokuserad på den yttre delen av skaftet, penishuvudet och frenulum. Meeeen…

Öppningen mellan de två cylindrarna är ca. 2 cm när maskinen är helt utfälld. Det betyder att om du är hyfsat medelstor kan det kännas lite trångt. Även om det är bra att maskinen stänger av sig själv när friktionen eller motståndet är för stort så innebär det tyvärr en hel del avbrott på vägen.

Vi är fortfarande ganska förtjusta i Orctan, men om omkretsen på din penis är över genomsnittet ska du överväga om detta är rätt onaniprodukt för dig. Om du tycker att utrymmet blir för trångt så har vi som tur är många andra onaniprodukter som passar dig och din storlek.

Så, är det värt priset?

Kvalitet kostar. Och det är ingen skillnad om du köper bil, skor eller sexleksaker. Men bara ett fåtal busiga produkter kommer upp i samma prisklass som vår kära Orctan.

Onaniprodukten är trevlig. Ingen tvekan om det. Det är lätt att säga att det är en kvalitetsprodukt där design, drift och användarupplevelse har beaktats. Det är sällsynt att motorer av den här storleken avger SÅ lite ljud — ett bra gammaldags handarbete är nästan bullrigare. Och det är verkligen ett av de områden där Ortcan skiljer sig från sina konkurrenter och priset blir acceptabelt.

Men känslan, kompis – det är alltid en smaksak. Det som känns bra för dig kan vara ganska standard för din kompis. Här älskar vi dock de masserande och rytmiska rörelserna, som skiljer sig från stimulansen på många andra herrprodukter.

Är det nytt, spännande och sexigt? Ja! Är det bättre än en Fleshlight? Inte nödvändigtvis.

Så … ska jag köpa den?

Om du har minimal erfarenhet av sexleksaker eller har svårt att avkoda den typ av stimulering som gör att du blir galen, så är Orctan förmodligen inte maskinen för dig just nu.

Om du däremot har följt hypen kring denna nya unika typen av onaniprodukter, och du vet exakt vilken typ av produkter du älskar, så är Orctan nästan ett måste för lådan i nattduksbordet.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful