Blowjob Machine

Älskar du att få ett blowjob, men tycker att det ofta blir lite långt mellan avsugningarna? Med en blowjob machine kan du bli tillfredsställd precis hur ofta du vill. Som namnet antyder simulerar denna typ av produkter oralsex, så att du kan få en avsugning som känns nästan lika skönt som den äkta varan. Titta igenom vårt utbud på den här sidan och hitta den maskin som passar dina behov.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Autoblow (5)
Colt (1)
Fetish Fantasy (1)
Fleshlight (1)
Fuck Me Silly (1)
Kiiroo (1)
Leten (1)
LoveBotz (2)
Mixed (2)
Mr. Membr (2)
PDX Elite (9)
PDX Plus (1)
Pipedream Extreme (2)
Rends (4)
Sinful (1)
Suck-O-Mat (3)
Tenga (7)
You2Toys (1)
Zolo (1)
Visa alla 49 produkter
Du har sett 48 av 49 produkter
Ladda fler

Blowjob machine - nästan lika skönt som på riktigt

Annorlunda onani med en blowjob machine

När du som man vill rikta lite välförtjänt uppmärksamhet mot dig själv, då är det allt som oftast högerhanden som tas i bruk. Framför allt om du inte har en partner som kan, och vill, hjälpa till just där och då. Visst är Lena Handén en trevlig bekantskap, men hennes umgänge blir lätt lite tråkigt i längden. Det kan därför vara en bra idé att “uppgradera” dina onanistunder lite, till exempel genom att införskaffa en sexleksak eller två. Och det är här som blowjob machines kommer in i bilden.

En blowjob machine skiljer sig från andra masturbators i det att den är framtagen uteslutande för att ge dig känslan av att bli avsugen, även när du är helt ensam. En laddare är allt som behövs, sen har du en blowjob simulator som är redo att ta sig an dig närhelst du blir sugen på lite artificiellt oralsex. Med dagens teknologi är det möjligt att simulera munsex så pass bra att du nästan inte kan känna skillnaden mellan fantasi och verklighet. Att du dessutom får friheten att själv bestämma när, hur och var du ska stimuleras, det gör inte saken sämre, eller hur?

Blowjob-maskiner ger spännande stimulans

Det finns en uppsjö av olika blowjob-maskiner att välja mellan. De minst avancerade modellerna är så kallade hylsor, som du håller i handen och själv drar fram och tillbaka för att få stimulans. Fördelen med detta handfasta arbete är att du har full kontroll över stimuleringen, och som bonus får du tränat underarmen lite också. Mer tekniska utgåvor inkluderar ofta någon form av vibrerande funktion, för att ge njutningen ytterligare en dimension. Vibrationer är svåra att ordna med själv, så blowjob simulatorer med sådana funktioner är ett utmärkt alternativ för dig som vill få riktigt skälvande njutning.

De mest avancerade varianterna är renodlade blowjob machines. Likt andra modeller kan dessa högteknologiska apparater ge dig känslan av att vara omsluten av en “sugande” eller vibrerande mun. Det som skiljer ut dem från mängden är att de även kan skapa rörelser helt utan hjälp, så att du nästan inte behöver lyfta ett finger. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta. Enklare och mer realistiskt än så blir det inte.

Hitta en blowjob simulator som passar dig

Det finns alltså mycket att välja mellan, men ibland hittar man inte något som faller en i smaken ens på ett stort smörgåsbord. Om en blowjob machine inte är vad du letar efter, då finns som tur väl är massor av andra produkter som kan piffa till dina privatstunder istället. Har du aldrig använt erotiska leksaker förr kan ett onaniägg från det populära japanska märket TENGA vara en bra startpunkt för dina experiment. De är extremt töjbara, har stimulerande struktur på insidan och fungerar som de ovan nämnda hylsorna, eftersom du själv drar dem över din penis. Gillar du handhållna leksaker kan du också med fördel titta närmare på produkterna från Fleshlight.

Även om en blowjob machine främst är tänkt till onani och solostunder, så kan du absolut använda den tillsammans med en partner. Har du en produkt med fjärrkontroll kan du låta din partner styra resan mot orgasmen, och det är ju inget som säger att du måste hålla i en hylsa själv… Möjligheterna är många med blowjob-maskiner, så det finns absolut ingen anledning till att dina onanisessioner ska förbli tråkiga och otillfredsställande aktiviteter.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se