Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Satisfyer pro 2Satisfyer pro 2
Recensioner
Author
Uppdaterad:16/08/2021

Recension: Satisfyer Pro 2

Innehållsförteckning

Om du inte redan känner till den berömda Satisfyer Pro 2 Next Generation, är det hög tid att du bekantar dig med detta fina lilla underverk. Till skillnad från de klassiska vibratorer du kanske känner till sedan tidigare, erbjuder den här magiska lilla manicken en helt annan form av stimulering. Som många faktiskt menar är ännu bättre.

Satisfyer Pro 2 är nämligen inte någon vanlig vibrator, utan en lufttrycksvibrator. Med en nyare form av teknik, som använder sugande lufttryck för att skapa en vakuumeffekt kring din klitoris, kan du njuta av intensiva och helt oförglömliga klitorisorgasmer. Den stimulerar de många känsliga nervändarna i området på ett helt nytt och annorlunda sätt, som inte går att jämföra med det du är van vid från andra vibratorer eller gammal hederlig handkraft.

Om du är nyfiken på vad den här underbara maskinen är kapabel till, bör du helt klart läsa vidare. Här får du en komplett recension och genomgång, som nog får dig att inse att du bara måste prova Satisfyer Pro 2 så snart som möjligt.

Fördelar

 • En billig lufttrycksvibrator
 • Stänktålig
 • Uppladdningsbar via USB-laddare = inga batteribyten
 • Ger intensiva och kraftfulla orgasmer
 • Lätt att rengöra
 • 11 olika hastigheter
 • Motorn är kraftigare och tystare än i föregångaren

Nackdelar

 • Det kan behövas lite träning innan man hittar rätt vinkel
 • Lite större än du kanske förväntar dig
 • Bruksanvisningen är inte på svenska
 • Du blir beroende!

Varför ska jag köpa en Satisfyer Pro 2?

Det finns många bra skäl att köpa en Satisfyer Pro 2. Oavsett om du är en hårdgarvad onanientusiast, eller bara har doppat tårna i det hav av möjligheter som finns i denna värld, kommer du kunna njuta otroligt mycket med denna produkt. Och är inte det det viktigaste när man ska hitta sig en ny sexleksak?

Hand som håller en Satisfyer Pro 2 lufttrycksvibrator

Användare världen över har rapporterat att detta är en av de bästa sexleksaker de någonsin har provat. Våra svenska kunder har också varit väldigt nöjda med dess prestationer och har gett den ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 stjärnor på vår hemsida. En anonym användare har följande att säga om sin upplevelse med Satisfyer Pro 2 Next Generation:

Citat: Anonym - 27 april 2021 ”Vilken sjuk liten manick! Jag var tveksam när jag kände på pulseringarna med handen, trodde omöjligt det skulle kunna kännas så värst mycket. Men herregud! Jag kom på 10 sekunder och för första gången i hela mitt liv så squirtade jag!”

Förutom alla personliga upplevelser du kan läsa om, går utvecklarna bakom Satisfyer Pro 2 till och med så långt som att utlova orgasmgaranti till de som använder produkten – något som de flesta användare försäkrar inte är att lova för mycket.

Så du ser, Satisfyer Pro 2 är mycket mer än ett vanligt onanihjälpmedel. Det är en hjälpande hand som kan förändra liv och hela din uppfattning om sex. Många som aldrig har upplevt en orgasm tidigare, rapporterar att den här underbara klitorisstimulatorn – som är ett annat namn för lufttrycksvibratorer – hjälpt dem att komma för första gången. Det gör den till en total game changer för de som normalt kämpar med att få klitorisorgasmer, och öppnar dörrarna till en helt ny värld av njutbara möjligheter.

Men alla kroppar är ju olika, och oavsett om du tycker det är lätt eller svårt att få en klitorisorgasm kan Satisfyer Pro 2 Next Generation introducera dig till njutning som du aldrig har upplevt tidigare. Det är därför alla borde ge den här fantastiska stimulatorn en chans minst en gång i livet. Därefter kan du själv avgöra om den lever upp till hypen eller inte – och vi kan (nästan) garantera dig att den gör det.

Lufttrycksvibrator eller klitorisvibrator – vad är skillnaden?

När du står i valet och kvalet om att köpa en Satisfyer Pro 2, då kan det vara bra att ta reda på vad som faktiskt skiljer en lufttrycksvibrator från en klitorisvibrator. Det är viktigt för att du ska förstå varför den här produkten är så annorlunda och värd att prova, även om du känner dig helt nöjd med din pålitliga gamla vibrator.

Låt oss börja med att titta på likheterna. Kort och koncist kan man säga att syftet med båda produkttyperna är att stimulera din klitoris. Skillnaden är således inte själva målet, utan snarare resan dit.

En vibrator måste komma i direkt kontakt med klitoris och huden innan du kan känna av vibrationerna och njuta av stimuleringen. Det behövs inte med en stimulator som Satisfyer Pro 2, eftersom den använder lufttryck eller ljudvågor för att stimulera lite på avstånd. En av de mest kännbara skillnaderna är därför att du inte blir överstimulerad i samma utsträckning när du använder en lufttrycksvibrator.

Mörkhåriga kvinna i en röd klänning med vita prickar

Om du har använt en vanlig vibrator tidigare, känner du säkert till den känslighet som sprider sig när du når klimax. Det blir nästan omöjligt att fortsätta och njuta av flera orgasmer i rad. Överstimulering kan dessutom på sikt leda till att du blir mindre känslig, så att du inte längre blir lika stimulerad av din egen hand eller med milda vibrationer. I dessa fall är det bäst att ta en paus från din bästa vän ett tag, hur tråkigt det än kan låta.

Men risken att bli överstimulerad på det här sättet är faktiskt mycket mindre om du använder en lufttrycksvibrator som Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det betyder dock inte att dina orgasmer kommer vara mindre intensiva – tvärtom! Du blir helt enkelt inte överdrivet, eller rent av obehagligt, känslig i hela området runt vaginan efter klimax, utan kan fortsätta att njuta av den ena orgasmen efter den andra.

Med detta sagt har olika personer naturligtvis individuella preferenser, och även om det finns många fördelar med en lufttrycksvibrator som Satisfyer Pro 2, finns det naturligtvis de som föredrar känslan av en vanlig vibrator.

Satisfyer vs Womanizer

När vi nu har gått igenom de otroliga fördelarna som kommer med en stimulator, passar det bra att ta en titt på historien bakom denna frontfigur på marknaden.

Satisfyer Pro 2 är faktiskt inte den första i sitt slag, den titeln går till Womanizer W100. Det är en produkt från ett annat mycket hyllat varumärke, som fått stort erkännande för den unika, patenterade Pleasure Air Technology som används i deras stimulatorer. När Womanizer lanserade sin första produkt, W100, år 2015 tog den hela världen med storm. Det flög naturligtvis inte under radarn på de andra producenterna, som började fila på egna versioner av produkten med liknande teknik.

Det är här Satisfyer kommer in i bilden. Vad de har uppnått med sina produkter, däribland Satisfyer Pro 2, är att skapa en teknik som ger samma effekt och lika mycket njutning, men till ett betydligt lägre pris. Womanizers produkter ligger definitivt i den dyrare änden av prisskalan, vilket gör att det finns de som helt enkelt inte har råd att prova dem.

Satisfyer Pro 2 befinner sig i en mycket mer överkomlig prisklass. Det betyder att långt fler har möjlighet att uppleva de fantastiska, intensiva och djupgående känslor som den här revolutionerande teknologin har att erbjuda. Det är svårt att definitivt avgöra vem av dem som egentligen är bäst, men en sak är säker – Satisfyer Pro 2 är en stimulator som ger alla chansen att uppleva hur sann njutning känns.

Om du vill veta mer om likheterna och skillnaderna mellan de två märkena, kolla in vår ultimata guide till Womanizer vs Satisfyer.

Tekniken bakom Satisfyer Pro 2 – Så funkar den

En av anledningarna till att Satisfyer Pro 2 har fått så mycket uppmärksamhet på marknaden, beror på den teknik och teknologi som ligger bakom designen.

Som tidigare nämnts använder Satisfyer Pro 2 lufttrycksteknologi, vilket ger en helt unik känsla runt din klitoris och en väldigt annorlunda form av njutning. Men det finns andra tekniska aspekter som också förtjänar att lyftas fram.

Klitorisstimulator Satisfyer Pro 2-huvud

Det är till exempel en enorm fördel att Satisfyer Pro 2 är stänkskyddad. Alla elektroniska sexleksaker är faktiskt inte det, så du bör alltid kontrollera hur det ligger till med varje enskild produkt, innan du låter den följa med in i duschen.

Vidare har Satisfyer Pro 2 ett antal smarta funktioner som tar den från bra till suverän. Det lilla huvudet upptill, det som skapar själva vakuumeffekten runt klitoris, är utbytbart, så att du kan använda den storlek som passar din kropp bäst. Den levereras också med en magnetisk USB-laddare och är busenkel att ladda. Således behöver du aldrig krångla med batterier, utan kan snabbt och lätt skänka nya krafter till din sängkamrat, så att den är redo oavsett när andan faller på.

Hur använder jag Satisfyer Pro 2?

Nu när du har läst allt om vad Satisfyer Pro 2 har att erbjuda, frågar du dig säkert: Jamen hur använder jag den då? Det är, som tur väl är, inte särskilt svårt.

Stimulatorn har ett ergonomiskt utformat handtag som är lätt att manövrera när du använder den. Huvudet placeras runt klitoris, varpå du kan njuta av den fantastiska lufttryckstekniken. Om du har svårt att hitta rätt position, försök sära lite på blygdläpparna med fingrarna, så får du mer plats att hitta rätt vinkel.

Du kan styra de 11 olika hastigheterna med +/- knappen, bekvämt placerad så att den är lätt att nå med fingret medan du använder din Satisfyer Pro 2. Därmed kan du justera stimuleringen så att den passar dina behov och önskemål perfekt, oavsett om du föredrar det snabbt och intensivt, eller vill dra ut på njutningen och bygga upp orgasmen långsamt.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis råder det ingen tvekan om att Satisfyer Pro 2 Next Generation är värd att testa. Det är en produkt som alla kan njuta av, såväl nybörjare som mer erfarna. Till och med de som har problem med att uppnå klitorisorgasmer kan få otroligt stor behållning av denna fiffiga sexleksak. Du kan låta den följa med dig in i duschen, men inte ner i badkaret, eller njuta av den under täcket i sängen där du kan släppa alla hämningar. En sak är säker, när du väl har börjat använda din Satisfyer Pro 2 kommer du få svårt att hålla igen.

Vi tvekar därför inte, utan ger gladeligen Satisfyer Pro 2 ett välförtjänt betyg på 4,5 stjärnor. Det är ett par pyttesmå minus som drar ner slutbetyget, men det är inte mycket som saknas för att den ska få full pott. Med fantastisk teknologi till ett rimligt pris har du alla chanser att få uppleva njutning i toppklass.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful