TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Två händer som håller en mobil med Sinful stickers påTvå händer som håller en mobil med Sinful stickers på
Guider
Author
Uppdaterad:14/05/2021

Så blir du bra på sexting

Innehållsförteckning

Intimitet är en av de allra viktigaste ingredienserna i en hälsosam och välfungerande relation. Det sker vanligtvis i form av fysisk kontakt som till exempel smekningar eller romantiska blickar. Men vad gör man ifall man befinner sig på distans och inte kan röra vid varandra?

Den perfekta lösningen i dessa situationer är sexting.

Bord med en latte och en person som håller en mobil

Vad är sexting?

Om du inte redan känner till fenomenet sexting har du nu chansen att få reda på vad det är.

Ordet ”sexting” är en sammansättning av de två engelska orden ”sex” och ”texting”. Det innebär att skicka erotiskt innehåll via elektroniska enheter, till exempel från din smartphone, dator eller surfplatta.

I och med mobiltelefonens genombrott i början av 2000-talet, blev sms det klart föredragna och kanske enda verktyget för sexting. Idag finns det många fler alternativ i form av olika appar. Om man vill skicka sexiga meddelanden till varandra finns det ett överflöd av kommunikationsvägar att välja mellan.

Appar som används för sexting idag kan göra så mycket mer än att bara skicka text. Du kan använda foton, videor, GIF:s, ljudklipp och mycket mer.

Den tekniska utvecklingen har gjort det så mycket roligare och lättare att sexta med din partner eller ett ragg.

Person står bredvid en cykel med en mobil i handen

Därför sextar vi nonstop

Även om sexting inte är ett helt nytt fenomen upptar det fortfarande mycket tid i vardagen för både par och singlar. Det har blivit allt vanligare, mycket tack vare kommunikationsverktygens snabba utveckling.

Sexting har varit särskilt viktigt under Covid-19-pandemin. När möjligheten till fysisk kontakt begränsas behövs andra sorters kontakt. Sexting har visat sig vara ett särskilt bra alternativ när det gäller att skapa och upprätthålla närhet och intimitet även på distans.

Nu vet du varför sexting är så bra, men hur kommer du igång? Om detta är något du vill prova med en partner, eller en flört, är vi redo att hjälpa dig. Vi har sammanställt sex tips som du kan använda om du vill bli något av en expert på att ha heta konversationer.

En hand som håller en mobil och textar

6 tips för sexting

Det kan vara lite svårt att komma igång med sexting om du inte har provat det tidigare. Men med lite hjälp och inspiration från våra sex tips nedan blir du en super-sextare på nolltid.

1: Börja i långsam takt

Om du inte är van att sexta är det en bra idé att börja långsamt. Det är nästan alltid svårt att gå direkt från 0 till 100, så det är viktigt att du känner efter vad du är redo för.

Det kan vara något så enkelt som "Du ser så vacker ut idag" eller "Jag skulle vilja kyssa dig just nu".

När du börjar långsamt är det också lättare att "läsa av" den andra personen. Det kan vara så att de inte är helt redo för sexting eller inte är upplagda för det för tillfället. Så det är lugnande för båda parter om du vänjer dig vid vattnet ett tag innan du kastar dig ut i den djupaste delen.

2: En bild säger mer än tusen ord

Även om rubriken här indikerar att du ska skicka en massa vågade bilder, är det inte nödvändigtvis vad vi har i åtanke.

Vad vi menar är att du ska använda konkreta beskrivningar när du berättar vad din partner ska göra med dig eller vice versa. Det gör det lättare för mottagaren att föreställa sig alla intima situationer du beskriver. På det viset kan du vara säker på att hen blir härligt upphetsad.

Självfallet kan du också använda foton när du vill ge en upphetsande åsyn av vad som väntar. Det är dock viktigt att du känner dig trygg och inte låter dig pressas till något du inte vill göra. Ett bra alternativ kan vara att använda GIF:s med sexiga bilder.

3: Gör det ännu hetare med sexleksaker

Sexleksaker är inte bara till för fysiska samlag eller onani på egen hand. De är faktiskt perfekta för sexting när du vill göra kommunikationen mer vågad.

Medan ni sextar kan både du och din partner eller flört onanera med hjälp av en sexleksak. Du kan skriva om sexleksaken du använder och på vilket sätt du använder den. Det lägger till en helt ny och spännande dimension till er sexting.

Se utbudet av sexleksaker

Om du vill göra det ännu mer interaktivt kan du faktiskt skaffa sexleksaker som ni kan använda tillsammans, trots att ni befinner er långt ifrån varandra. Det är otroligt upphetsande att veta att man stimulerar varandra medan man sextar.

Person sitter framför ett fönster och skriver på en mobil

Den bästa appstyrda sexleksaken för sexting

Sexting blir mycket roligare om ni använder sexleksaker. I teorin kan alla typer av sexleksaker användas, men om du vill prova något som verkligen passar är de appstyrda sexleksakerna just vad du söker. De är utformade så att ni kan använda dem tillsammans även om ni befinner er långt ifrån varandra. Här är 5 förslag på toppmodeller som kan köpas på Sinful just nu.

Lovense Lush 3

Med sina Lush-produkter har Lovense skapat några av de mest hyllade appstyrda vibratorerna. Deras senaste tillskott, "Lovense Lush 3" är en förbättrad version av föregångaren "Lovense Lush 2".

Den nya modellen har utvecklats särskilt när det gäller apptekniken som har blivit mer effektiv än någonsin och anslutningen är otroligt stabil.

Vibratorn har en del som förs in i slidan och en ”svans” som utformats av experter och som passar så tätt inpå din kropp att den hålls stadigt på plats under användningen. Detta ger dig fria händer så att du kan fortsätta skicka heta meddelanden under tiden. Med enkel hantering och kraftfulla vibrationer garanteras du en intensiv och oförglömlig orgasm som styrs av både dig och din partner.

Satisfyer Curvy 3+

Satisfyers Curvy 3+ är en klitorisstimulator som kan ta din njutning till en helt ny nivå med sin effektiva pulseringsteknik. Det som gör den populära stimulatorn ännu bättre är att den medföljande appen har ett överflöd av olika alternativ.

Till exempel finns det olika pulseringsmönster, stimulering som följer din favoritmusiks rytmer och möjligheten att göra dina egna program – och ja, självklart kan du även låta din partner ta kontrollen, även om denne befinner sig på andra sidan jorden.

Satisfyer Mono Flex Rabbit

Återigen imponerar Satisfyer med en spektakulär appstyrd produkt som kan användas tillsammans med din partner när ni skickar intima meddelanden till varandra.

Mono Flex Rabbitvibrator har fördelen att den kan stimulera både din G-punkt och din klitoris samtidigt. De kraftfulla vibrationerna kommer ta din orgasm till helt nya höjder.

We-Vibe Moxie Trosvibrator

We-Vibes appstyrda trosvibrator Moxie, är ännu ett bra förslag på hur du kan involvera sexleksaker i er sexting.

Även i detta fall kan vibrationerna styras av en partner på långt håll, och du kan dessutom styra den själv på ett smart sätt när du ute på vift. Den kan placeras i trosorna och sköter sig själv, samtidigt har du händerna fria och kan skicka meddelanden som beskriver hur skönt det är när din partner skickar vibrationer.

Lovense Hush Analplugg

Lovense Hush Analplugg är för dig som gillar fantastisk analstimulering. Pluggen är utrustad med vibrationer och kan styras av din partner via en app.

Denna magnifika lilla pryl finns i olika storlekar så att du får just rätt storlek för dina behov. De tidigare rekommendationerna riktades främst till kvinnor, men den här lyxiga prylen som är otroligt mångsidig, kan användas av båda könen.

4: Snåla inte med komplimangerna

Det finns inget sexigare än självförtroende, så det är en riktigt bra idé att ge komplimanger till din partner eller flört när ni sextar.

Komplimanger kan hjälpa att höja ditt självförtroende, och det kommer lysa igenom när ni skickar heta meddelanden till varandra. Ömsesidiga komplimanger gör att båda känner sig mer självsäkra och bekväma, vilket gör det lättare att våga mer och vara ärliga i er lek.

Njut av hur mycket sexigare du känner dig när din partner eller flört ger dig komplimanger, och var noga med att ge komplimanger tillbaka.

5: Strö lite humor ovanpå

Sexting kan verka krävande och lite skrämmande för nybörjare. Så det kan vara en god idé att göra det med lite humor.

Du kan till exempel skriva något i stil med:

”Du gör mig så upphetsad att jag är helt våt nu. Det är nog bäst att jag sätter mig på en handduk så att stolen inte får vattenskador ;) ”

Om du skriver med en humoristisk ton är det en jättebra idé att använda emojis.

Om du gillar att vara kreativ, kan du tänka ännu mer utanför boxen. Till exempel kan du göra ett rim där du skriver om alla heta saker mottagaren måste ta sig för med dig.

6: Ta hand om dig själv

Även om sexting kan vara extremt roligt och spännande är det också viktigt att du tar hand om dig själv. Sexting är inte alltid helt ofarligt ifall du inte är medveten om dina egna känslor och personen du utväxlar meddelanden med.

En av de största nackdelarna med sexting är att det kan vara svårt att sätta gränser. Gör det till en vana att känna efter med jämna mellanrum, så att du inte låter någon pressa dig att dela något du inte är redo för. Det kan påverka dig känslomässigt och i värsta fall kan innehållet delas med andra som inte var avsedda mottagare.

Så när det gäller sexting är det viktigt att du gör det med någon du litar på. På så vis har det alla förutsättningar att bli en helt fantastisk och givande upplevelse som kan föra er ännu närmare varandra.

Mobil i en bakficka

Nu är du expert på sexting!

Med de tips och tricks du har fått här finns det inget mer som hindrar dig från att komma igång med sexting. Om du redan har någon i åtanke som förtjänar lite kärlek i skriftform så finns det ingen anledning att tveka. Gå ut och dela din nyvunna kunskap och expertinsikt med någon som förtjänar det!

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful