Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fyra olika kostymer, skolflicka, polis, maid och sjuksköterskaFyra olika kostymer, skolflicka, polis, maid och sjuksköterska
Guider
Copywriter
Uppdaterad:06/01/2022

Sexiga kostymer – Den ultimata guiden

Innehållsförteckning

Sexiga kostymer är något som du säkert har hört talas om och kanske har du redan använt dem i lekar tillsammans med en partner.

Kostymer passar perfekt för de tillfällen när ni vill testa nya saker tillsammans, antingen i form av rollspel eller genom att bjuda in sexleksaker i leken. Dessutom får du möjlighet att vara någon helt annan för en stund.

I det här blogginlägget berättar vi om hur du kan överraska din partner med sexiga kostymer. Dessutom får du veta vilka olika alternativ som finns tillgängliga för de erotiska lekarna. Och självklart guidar vi dig i hur ni kan komma igång med rollspel.

Olika kostymer hänger på galgar

Sexiga kostymer – Så överraskar du din partner

De flesta blir glada av en sexig överraskning och din partner är nog inget undantag, men var ska man börja?

Vi ger dig 3 enkla sätt att komma igång med att välja ut sexiga kostymer:

Ställ frågor

Ta reda på vad din partner tänder på

Gillar din partner spets eller mesh? Finns det vissa färger som de gillar lite extra? Ska du satsa på en hel kostym eller räcker det med ett plagg?

Du känner din partner bättre än oss, så du kommer säkert att komma på vilka frågor du ska ställa.

Och kanske är det så att du redan vet vilken typ av kostym som kommer att få det att hetta till lite extra. Utgå då från denna och fundera över vad det är som gör just den så speciell.

Var uppmärksam på signalerna

När är det egentligen din partner ger dig de där extra långa blickarna?

Är det när du har sminkat dig extra hårt? Är det när du har rufsigt hår och sweatpants? Eller är det de vita trosorna som får det att pirra till?

Det kanske finns vissa kändisar, tv-serier eller program som alltid får din partner på rätt humör?

Passa då på att lite diskret fråga vad det är som gör just detta så härligt. Och ha sedan det i åtanke när du går på jakt efter den perfekta sexiga kostymen.

Ta med din partner på en shoppingtur

Få dem att peka ut de finaste plaggen.

Ett riktigt bra alternativ är att ta med din partner på en runda på stan och tillsammans hitta de plagg som gör dem extra svag i knäna.

Köp med en kaffe, ta varandra i armen och kika runt i butikerna samtidigt som du låter din partner peka ut sakerna som sätter igång deras fantasi och får det att suga till lite extra i magen.

Det behöver inte alls ta särskilt lång tid, utan ni kanske är klara redan innan kaffet har hunnit ta slut. Detta är helt enkelt ett sätt för dig att få ett hum om vad som är intressant och vilka sexiga kostymer som faller er i smaken.

När ni har pratat, skrattat och inspirerats och du har fått reda på vad just din partner gillar är det dags att hitta den rätta sexiga kostymen – och det ska vi självklart hjälpa dig med.

Sexiga kostymer för kvinnor

Vi har valt ut de mest klassiska och sexiga kostymerna, och detta av en enkel anledning: De är helt enkelt både lätta att ta på sig och kommer i ett stilrent utförande, vilket gör dem otroligt populära.

Du kan låta den sexiga kostymen ligga i byrålådan tills rätt tillfälle dyker upp, och då tar den bara 5 minuter att ta på sig.

Polis

Din partner har varit lite extra busig och gjort saker som annars inte är tillåtna. Vad gör du? Jo, du kliver in i rummet som lagens långa arm och ser till att skapa (o)ordning.

Du kanske har letat fram handbojorna och har en batong i bältet för att ta kontroll över situationen.

Ta på dig vår populära Cottelli Jumpsuit Polisdräkt

Kvinna i polisdräkt med handbojor i handen

Skolflicka

Som skolflicka kan du vara både den stygga eleven som behöver uppfostras eller den duktiga eleven som förtjänar beröm och kärlek.

Du kan till och med vara både och. För du kanske är riktigt bra på handarbete, men väljer sedan att skolka från idrotten? Då kan det till och med behövas en tur till rektorns kontor.

Ha på dig Baci Skolflickeuniform och se fram emot en lika härlig upplevelse som en av våra andra kunder:

Stina, 7 september 2020 - Fantastiskt! Jag har nog aldrig känt mig så het som i denna skolflickeuniform! Min kille blev dessutom som galen när jag visade honom.... Jag är väldigt nöjd med detta köp. Jag är S-M, och storleken passade perfekt.

Kvinna som bär en skolflickedräkt

Sjuksköterska

Alla är i trygga händer när det finns en sjuksköterska i närheten. Det är bara en av anledningarna till varför den här sexiga kostymen är ett bra alternativ.

Du kan skämma bort din partner som patient eller kanske ansöka om en ny överläkare, så att ni kan hjälpas åt med arbetet.

Med Baci Sjuksköterska Uniform kommer du alltid att vara redo för nästa uppdrag.

Kvinna som bär sjuksköterskedräkt

Hushållerska

Att städa är kanske inte det sexigaste du kan tänka dig, men som med så mycket annat hjälper det att ha en bra outfit på sig.

Och det är här Cottelli Sexy Maid Dräkt kommer in i bilden. När du har tagit på dig den här sexiga kostymen kan det till och med bli så att din partner vill delta i städningen.

Sigrid, 14 mars 2021 - Det här är den första kostymen jag har köpt och den är helt perfekt. Den sitter riktigt bra på kroppen och är riktigt bekväm. Den är superkinky, och min pojkvän har svårt att hålla fingrarna för sig själv ;)

Kvinna som bär en hushållerskekostym och en fjäder

Sexiga plus size-kostymer

De sexiga kostymerna kommer också i plus size, så du kan vara säker på att hitta rätt storlek.

Om någon av de ovan nämnda kostymerna faller din partner extra bra i smaken finns de nästan alltid tillgängliga även i plus size-storlekar.

Topp 3 av de mest populära plus size-kostymerna är:

Sexiga kostymer för män

Här önskar vi att vi kunde slänga in mängder av länkar, men sanningen är att utbudet av sexiga kostymer för män är begränsat.

I gengäld erbjuder vi ganska många underkläder för män att välja bland. Här hittar du till exempel boxershorts och jockstraps tillverkade i såväl mesh som latex med sexiga detaljer.

Nu när har du fått ta del av våra mest populära sexiga kostymer är det dags för den sista delen av inlägget.

Svarta lacktrosor

Kom igång med sexrollspel

Du har säkert varit med om den här situationen tidigare – du vill prova något nytt i sovrummet, men vet inte riktigt vad.

Det kan vara superenkelt, det får gärna vara roligt och det måste kräva minimal förberedelse: Vårt förslag är sexrollspel.

Det enda du och din partner måste bestämma er för är vilka av de sexiga kostymerna som ni ska använda.

När det kommer till sexrollspel är det också en bra början att låta det vara lekfullt. När ni känner varandra väl och litar på varandra är det enkelt att kliva ur rollen om leken skulle bli för intensiv.

De första gångerna ni testar på rollspel kan de vara fulla av skratt och lekfullt flirtande, men allteftersom kommer ni att hitta in i era roller.

I grunden handlar det om att ge er hän åt varandra på ett helt nytt sätt.

Kvinna stänger dragkedjan på en latexväst

10 sexiga rollspel ni kan prova hemma

Vilka rollspel är ni sugna på? Vi har gjort en lista med 10 olika idéer, varav några inkluderar sexiga kostymer.

Hushållerskan Du kan vara hushållerskan som kommer förbi en gång i veckan eller en del av personalen i herrgården som har en affär med sin arbetsgivare.

Du tar fram din fjäder och börja förföra med mjuka drag på olika ställen på kroppen. Lämna dammet och smutsen till nästa vecka, för det kommer att finnas tillräckligt att städa upp när ni är klara.

Härskare och slav Testa era gränser och inta rollerna som Sub eller Dom. Vill du veta mer om BDSM innan du kastar dig in i detta äventyr så har vi skrivit en inspirationsguide om bondage.

Är det mer tanken om kontrollerande lekar som känns lockande så erbjuder vi mängder av lackkläder som passar perfekt för kinky upplevelser. Du kan till exempel börja med ett par långa handskar som en del av din egen sexiga kostym.

Långa svarta lackhandskar

Mötet med en "främling"

Man behöver inte alltid bära sexiga kostymer i rollspel, utan det kan vara lika härligt med sexiga underkläder och lingeri.

Speciellt när man råkar träffa på en främling i en bar, eller ja, på andra sidan köksön.

Sekreterare och chef Om du intar rollen som chef är det självklart du som bestämmer dagens agenda. Det innebär också att du har möjlighet att ge sekreteraren uppgifter, även uppgifter som normalt sätt inte ingår i jobbet.

Vill du hellre vara sekreterare är det oerhört viktigt att du är noggrann med de arbetsuppgifter som din chef ger dig.

Telefonsexsäljare och kund Ibland är det lättare att avgöra vilka rollspel och fantasier ni vill prova på om ni inte kan se varandra. Då är det perfekt att testa rollen som telefonsexförsäljare. Gå in i olika rum och få din partner att ringa upp dig. Fråga om din kunds innersta önskningar och spela upp ett scenario utifrån dem. När ni är klara kan ni testa att byta roller.

Polis och bandit Det är du som polis som ska se till att alla följer de uppsatta reglerna. Alla banditer som bryter mot dem måste straffas.

Hur du vill bestraffa är helt upp till dig, för det är den som bär den sexiga kostymen som bestämmer.

Ett säkert kort är att ta hjälp av handbojor så att du kan sätta fast banditen var som helst och när som helst. Hur länge straffet ska pågå bestämmer du.

Lackhandskar och ett par handbojor

Hantverkare och kund Behöver du fixa något i hemmet? Då är det viktigt att få dit en hantverkare med detsamma! Bjud in dem och visa var problemet är. Berätta för din hantverkare vad som behöver fixas och hur, så kan du vara säker på att det blir gjort på rätt sätt.

Massör och klient Du förtjänar både kärlek och avkoppling – och din partner är då din perfekta medhjälpare. Leta fram ljus och massageolja, sänk belysningen och berätta var du behöver massage. Nästa steg är det viktigaste: ge dig hän åt stunden och låt din partner ta hand om dig.

Fiktiv karaktär och fan Har din partner en favoritkaraktär från en film eller serie? Då är det dags att ge liv åt deras fantasier. Ta reda på om det är den sexiga kostymen, personligheten, båda två eller något helt annat som får det att pirra till lite extra. När du är redo är det bara att bjuda in din utvalde till en helt ny värld.

Sjuksköterska och patient Du klappar på patientens panna, fluffar till kudden och skakar täcket lite extra. Du böjer dig över sängen och känner plötsligt att din partner är helt inne i leken.

Nu är det upp till dig om det är du som sjuksköterska som ska leta fram olika instrument eller om det är du som ska undersökas av överläkaren.

Sjuksköterskehatt

Nu vet du allt du behöver veta om sexiga kostymer och hur du kommer igång med sexrollspel.

Vi hoppas att du har fått mycket inspiration och vill testa de många sexiga kostymerna. Vi önskar dig och din partner många härliga stunder tillsammans!

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful