Lackkläder

På den här sidan hittar du vårt utbud av sexiga lackkläder. Om du är helt galen i den där blanka men samtidigt råa looken som bara lack kan erbjuda, då har du kommit helt rätt. Kombinera lackkläder med andra textilier när du går ut på puben, go all out till en fetischfest eller bär dem där hemma till glädje för både dig och din partner. 

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Latex (1)
Nylon (2)
Polyamid (19)
Polyester (40)
Märke
Black Level (19)
Cottelli Collection (9)
Fever (1)
Guilty Pleasure (1)
NEK (2)
Noir Handmade (14)
SvenJoyment (7)
Svenjoyment (7)
Visa alla 53 produkter
Du har sett 48 av 53 produkter
Ladda fler

Lack kläder för alla typer och tillfällen

Vad finns det för lack kläder?

Lack kläder är till för dig som gillar när kläderna verkligen smiter åt runt kroppen. Klädernas skinande blanka yta ger dem ett otroligt sexigt utseende, vilket känns fantastiskt för dig själv när du bär dem, samtidigt som det är en fröjd för din partner att se på. De framhäver kroppens former och konturer, och det glansiga utseendet ger plaggen ett uttryck som är både rått och kinky på en och samma gång.

Det finns många varianter av lack kläder. Du kan välja fritt bland sexiga underkläder som lacktrosor, korsetter och BH-ar, läckra lackklänningar och upphetsande lackkjolar. Om du och din partner gillar rollspel, då hittar du även ett stort lackutbud som passar till sådant på den här sidan. Har du lust att vara lite extra utmanande kan du testa en catsuit eller en kroppsstrumpa i samma glänsande lackmaterial, vilket garanterat höjer temperaturen i sovrummet till max. Flera av plaggen har dessutom öppna kupor, vilket ger fri insyn till härligheterna. Det bästa av allt är att oavsett vilka lack kläder du väljer, så vet du att du får en kvalitetsprodukt. Hela vårt sortiment är noga utvalt med hög kvalitet som riktmärke.

Lackkläder för alla smaker

Lackkläder är en speciell gren inom fetischvärlden som många kinksters och entusiaster uppskattar oerhört. Många utomstående har dock svårt att förstå skillnaden mellan lackkläder och latexkläder. Den mest väsentliga skillnaden är att lack är ett syntetmaterial, medan latex är ett naturgummi. Det innebär att lack kan upplevas som lite hårdare och mer osmidigt än latex. I gengäld är det mer robust och lättare att underhålla, just eftersom det är framställt på konstgjord väg. Lackplagg är för det mesta tillverkade av polyester, och det karaktäristiska glatta utseendet kommer från ett yttre lager av polyuretan eller PVC. Föredrar du en mer matt look, då går det numera att få matta lack kläder också.

Många väljer lack underkläder just eftersom de är lätta att underhålla. Ofta räcker det med att bara torka av dem med en ren trasa efter användning. Om du och din partner har lekt ordentligt, så att dina plagg av en eller annan orsak har blivit ordentligt smutsiga, då kan de även tvättas. Tänk bara på att tvätta dem för sig, alltså inte tillsammans med andra klädesplagg, och alltid för hand. Tvättmaskinen är tyvärr inte din kompis här.

En ny värld med lack underkläder og kläder

Det är lätt att tro att lack underkläder enbart är till för riktigt hardcore fetischister, men det är långt ifrån verkligheten. Helt vanliga Svensson-Svenssons kan absolut använda sig av detta mode för att blåsa lite nytt liv i parförhållandet, eller för att få inspiration till nya lekar. När ni väl har provat att iklä er lack, då är sannolikheten stor att ni fortsätter. De blanka åtsittande kläderna blir en upplevelse som inte kan ersättas av något annat. Första gången du tar på dig något av detta material kan det kännas lite ovant och speciellt, men så snart du vant dig vid dem kommer du förmodligen tycka de är väldigt bekväma.

Många använder det privat hemma i sängkammaren, där bara ens partner får se vad man bär. Men allt fler har även börjat besöka fetischfester, där lack kläder blandas med latexkläderläderkläder, och inte minst olika former av sexiga kostymer. Oavsett vad du väljer att bära och när så är det här en helt ny värld att upptäcka. Du kommer känna dig fantastiskt sexig i din åtsittande outfit, och det tål att visas upp. Det är förmodligen därför lack kläder blir allt vanligare även inom modevärlden, vilket vi personligen hoppas är en växande trend.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se