Feather Tickler

Feather ticklers är perfekta att ta till när vi vill kittla varandra på ett retsamt eggande vis, för att verkliga förföra varandra ånyo. De stimulerar sinnena och kan användas över hela kroppen, så att inga känsliga områden lämnas orörda.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Faux fur (1)
Feather (5)
Metal (1)
Polyester (1)
Silikon (1)
Turkey Feather (2)
Längd
Märke
baseks (1)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Obaie (1)
Sex & Mischief (3)
Sinful (3)
Visa alla 13 produkter

Feather tickler - När du vill tända din partner lite extra

Ge din partner en unik upplevelse

Många känner till feather ticklers, men de flesta underskattar deras kraft och förmåga. En feather tickler skapar inte oväntat en kittlande känsla när den stryks över huden, men den förstärker också känselsinnet. Tack vare det känns alla typer av beröring kraftigare, varpå minsta smekning förvandlas till ren njutning. En feather tickler kan därför användas för att höja temperaturen under förspelet, eller för att göra samlaget ännu mer njutbart. Den kan användas över hela kroppen, men känns allra bäst mot dina erogena zoner, eftersom dessa områden ju är extra känsliga för sensuell beröring.

Du bestämmer hur sexleksaken ska dansa över din partners kropp. Ska det vara fjäderlätt eller mer intensivt, långsamma svep eller snabba spridda duttar? Ju svagare beröring och långsammare tempo, desto mer eggande retsamt blir det för din partner. Vill du erbjuda mer intensiv stimulering kan du pressa fjädrarna lite tydligare mot huden och öka takten, framför allt om du rör dig ner mot de mer intima områdena. Så testa gärna lätta, långsamma rörelser under förspelet, och övergå sedan i starkare och snabbare stimulering under själva samlaget. Det kommer ge din partner en helt unik sensorisk upplevelse.

Till både förspel och sexlek

Det finns många sätt man kan förföra sin partner på. Ett alternativ är att ta på sig sexiga underkläder och överraska den man älskar redan i dörröppningen - välkommen hem! Men om du vill använda dig av annat än din partners syn, då är känselsinnet ett utmärkt val. Med en feather tickler kan du förstärka detta sinne betydligt mer än väntat, så att varenda lite beröring, smekning, nyp och bett ger mycket mer njutning än normalt. Vill du skruva upp det hela ytterligare kan du blockera andra sinnen. Om du t.ex. blockerar den partners syn med en ögonbindel, kommer kroppen automatiskt fokusera mer på känseln för att orientera sig.

När förspelet når sin höjdpunkt och ni inte kan hålla fingrarna borta längre, då kan ni fortsätta att använda leksaken under samlaget också. En feather tickler kan nämligen användas för att hålla sinnena på helspänn medan du penetrerar din partner, eller blir penetrerad för den delen. På så vis kan känslan av penetreringen också förstärkas och bli ännu mer intensiv. Det innebär i sin tur att både du och din partner kan uppnå ännu mer intensiva orgasmer, och så snart ni har återhämtat er en liten stund...då kan ni använda fjädrarna för att kickstarta den andra omgången.

Experimentera med en feather tickler

Om du och din partner är nyfikna på BDSM, men inte riktigt har vågat ta språnget ännu, då kan en feather tickler faktiskt utgöra en bra startpunkt för ert experimenterande. Denna typ av produkt kan absolut platsa in under kategorin lätt BDSM, eftersom den leder till en form av sensoriska lekar. BDSM handlar till stor del om att förstärka upplevelser, sinnen och känslor genom att placera dem i nya sammanhang, så att njutningen från erotiska upplevelser kan bli ännu större. Vad vi tänder på skiljer sig dock extremt mycket från person till person, så det är en bra idé att experimentera för att ta reda på vad just du tycker om.

En feather tickler är därför en bra utgångspunkt, eftersom den inte förstärker känselsinnet så pass mycket att det överrumplar eller blockerar upplevelser från de övriga sinnena. De kittlande förnimmelserna känns mer som en kärleksfull smekning, vilket ger njutningen en extra dimension. Om ni senare vill bege er djupare in i BDSM-världen kan ni med fördel utforska bondage, dvs. känslan av att vara bunden eller fastlåst i intima sammanhang, och andra typer av sensoriska lekar med t.ex. temperatur eller smärta. När det kommer till BDSM är det bara fantasin som sätter gränserna.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se