BDSM rep

Med BDSM rep kan du snabbt och lätt binda fast din partner. Produkterna på denna sida gör det möjligt att experimentera med bindlekar, utan att ni ska ta till metallkrokar, gångjärn och nycklar. BDSM rep är perfekt för de paren som enbart har begränsad erfarenhet av bondagelekar, men även till dig med mycket erfarenhet. Bondage tape är ett kul alternativ, som också kan skapa en fräck, självhäftande fetisch outfit.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Baseks (2)
Fetish Fantasy (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Japanese Style Bondage (1)
Kink by Doc Johnson (1)
LovingJoy (1)
Max Passion (1)
Mister B (2)
Mixed (5)
Obaie (4)
Sex & Mischief (1)
Visa alla
Visa alla 20 produkter

BDSM rep kan förverkliga de flesta fantasier

Bondage tape ger gemensam njutning

För eller senare når de flesta människor till en punkt där sexlivet behöver få sig en frisk fläkt. Det handlar inte om att det är något fel eller att saker inte fungerar längre, men det mesta mister sin spänning om det aldrig förnyas. Här kan sexleksaker faktiskt fungera som ett enormt bra hjälpmedel, och idag finns det så mycket att välja mellan att alla kan hitta något som passar dem. Om du t.ex. tänder på tanken av att bli bunden, då bör du titta närmare på BDSM rep. På Sinful.se hittar du ett stort utbud av högkvalitativa BDSM rep, som alla är framtagna för just bindlekar av olika slag. De passar såväl nybörjare som erfarna, så även om du är ny på området kan du utan problem införskaffa ett.

Men om man nu har lust att prova på bondage, måste man använda sig av rep? Absolut inte! Faktum är att BDSM rep kräver en del träning och inlärning, eftersom det tar tid att lära sig hur man knyter rätt sorts knutar. Då är bondage tape ett betydligt mer lättanvänt alternativ, för dig som vill prova på att binda eller bindas, och som gärna vill komma igång direkt. Men glöm inte säkerheten, även om ni är otåliga och upphetsade. När ni använder BDSM rep eller bontage tape bör det alltid finns en sax (gärna första hjälpen-modell) nära till hands, så att bindmaterialet snabbt kan klippas upp vid behov. Tänk också på att börja lugnt och försiktigt, och lämna aldrig en bunden person ensam eller utan uppsikt.

Bondage rep av olika material

Det finns alltså alternativ att ta till, men för avancerade entusiaster är bondage rep utan tvekan det mest populära valet. Tillhör du dem som redan testat och vet att det här får det att tända till hemma hos dig, då hittar du även suspension ringar för upphängning i vårt sortiment. En ring kan rymma stora mängder knopar och knutar, vilket gör dem praktiska till mer avancerade bondagesessioner, och de är så pass robusta att de lätt klarar vikten från en fullvuxen person. Suspension ringar är därför ett populärt inslag i japansk shibari och kinbaku, en form av bondage där betoningen ligger på estetik, när bondage rep knyts i vackra mönster över kroppen.

BDSM rep kan tillverkas i flera olika material. Det kan vara naturliga material som bomull, jute, hampa och silke, men också syntetfibrer som polyester och polypropen. Jute och hampa är de mest traditionella, men många nybörjare uppfattar dem som grova och hårda, och i de flesta fall måste repen behandlas före användning för att undvika att fibrer lossnar. Bomullsrep känns mjuk mot huden, men har inte samma hållbarhet som andra typer. Likaså upplevs silkesrep ofta som väldigt behagliga, men de lämpar sig inte till alla former av lekar, eftersom knutarna kan bli väldigt hårda. Syntetiska BDSM rep är bäst i situationer där repen kan bli våta. Framför allt jute och hampa sväller när de kommer i kontakt med vätska, vilket kan göra knutar svåra att få upp. Robusta rep av hampa och jute är dock lämpliga till upphängning, då knoparna blir stadiga och repen inte töjer sig nämnvärt.

Var ska man binda med BDSM tejp?

Du kan i princip binda din partner var som helst, men om leken ska leda till sex är en säng alltid ett bra val. BDSM rep kan t.ex. knytas fast i sänggaveln, runt sängens ben, eller dras under madrassen för effektiv fixering. En stadig stol eller ett bord kan också utgöra en utmärkt bas när någon ska bindas fast. Men tänk på att det alltid finns en risk att blodcirkulationen hämmas, när ni leker med BDSM rep och BDSM tejp. Var alltid försiktiga med placeringen och hur hårt knutarna dras åt, framför allt när ni binder i kroppsveck. Den bundna personen ska alltid lyssna på sin kropp, och om en lem börjar kännas kall eller avdomnad, eller om det uppstår kramp, ska repen omedelbart tas av.

När bondage fungerar som det ska och görs på rätt sätt, är det verkligen en intim upplevelse som skapar enorm erotisk laddning mellan parterna. Att leka med BDSM rep kräver lite mer eftertanke än t.ex. handbojor och mjuka manschetter, men det kan bli oerhört givande för alla inblandade. Planera sessionen i förväg, prata igenom vad som ska ske, och njut sedan tillsammans. Efter avslutad lek är det också en bra idé att ta lite tid tillsammans för eftervård. Massera de kroppsdelar som har varit bundna, kryp ner under ett varmt täcke eller i en myströja, och se till att den submissive har den bra både fysiskt och emotionellt. Det kommer ta intimiteten ytterligare ett steg längre, vi lovar.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se