King Cock Hollow Strap-on Set 25 cm

Klicka på en bild för att förstora den

King Cock Hollow Strap-on Set 25 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Hollow Strap-on set är perfekt till er som redan har lite erfarenhet med strap on och vill ta det ett steg längre för fylligare stimulering.

  Extra kraftigt unisex-harness med selen som fördelar vikten över rygg och skuldror för en mer behaglig upplevelse, även vid lite längre tids lek.

  Dessutom säkrar den unika designen att även de mest imponerande dildosar inte tyngs ned utan alltid står redo att tillfredsställa dig eller din partner.

  Härligt tjock, ihålig och superrealistisk dildo på 25 cm ingår. Med hjälp av O-ringssystemet kan du sätta fast din egen harnesskompatibla favoritdildo.

  Tillsammans med det patenterade Fanta Flesh-material bidrar det stora ollonet, snygga ådrorna och härligt fasta testiklarna till en otroligt naturtrogen känsla.

  Harnesset som är framställt i kvalitetsvinyl kan användas av både män och kvinnor. Det är justerbart i storlek upp till ett midjemått på 185 cm.

  Handtillverkat i USA.

  Detaljer

  MATERIAL: Fanta Flesh PVC, ABS-plast, vinyl.
  FTALATFRI: Ja.
  DILDO FULL LÄNGD: 25 cm.
  DILDO YTTRE DIAMETER: 5,8 cm.
  DILDO INRE DIAMETER: max 3,8 cm.
  MAX MIDJEMÅTT: 185 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.
  MEDFÖLJER: Harness, dildo, varuprover på Moist glidmedel och Refresh leksaksrengöringsmedel.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Komfort och passform
  Förstorande Köpte denna produkt då jag tycker jag har en liten penis att kolla på men flickvännen tycker jag är bra som jag är. Men det ligger något i den här produkten för självkänslan!

  Det blir svårt att trä på produkten om du har stånd och det skadar inte om du använder lite glidmedel i röret där du stoppar in snoppen. Kan underlätta med kondom under användning då det är lättare att hålla rent! Men snörena kan man tycka är jobbiga men hur ska du hålla upp produkten på ett bra sätt! Den förstorar dig till en porrstjärnas storlek och den är styv när du penetrerar och kan vara lite svår i början när du använder den. Men träning ger färdighet. Det som jag kände var coolt med produkten att du känner dig "stor" och "grov" och det har gjort underverk psykiskt för mig. Kan vara skönt att gå runt med den hemma för att lära sig att bli kompis med din nya kompis.

  Men min flickvän blev lite rädd i början för grovheten och det är viktigt att ta det lugnt för det blir en helt ny känsla för din partner och tro mig du blir belönad för att du vågar visa din känsliga sida! Och för att påverka din självkänsla för en stund känns bra. Men använd den inte hela tiden då kan det nog bli lite fel enligt mig.
  5 4 1

  Du recenserar: King Cock Hollow Strap-on Set 25 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: