Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Ihålig Strap-on

Med en ihålig strap-on kan du ge din partner extra fyllande stimulering. Denna passar bra till dig som har en penis, eftersom det finns plats till den inuti hålrummet. Vi har hollow strap-ons i olika färger och storlekar, så att du kan hitta något för just dig.

Ihålig strap on - skäm bort din partner med fylligare penetrering

Ihålig strap on, ett fräckt och effektivt hjälpmedel

Vad är egentligen en ihålig strap on? Du har nog redan gissat rätt, det är en strap on som är ihålig. Det finns alltså ett tomrum inne i den, men man kan ju verkligen fråga sig varför? Det beror på att många män gärna vill ge sin partner en mer fyllande stimulering än deras egen penis kan erbjuda.

Det behöver dock inte bero på att de själva tycker de är underutvecklade, eller att deras partner uppfattar dem som sådan. Istället kan önskan t.ex. vara att penetrera partnern med en “annan” penis, utan att de själva exkluderas i processen.

Du som givare får alltså en tillfredsställande känsla av att penetrera din partner på ett nytt och fräcka sätt. Samtidigt kommer din partner få glädjen av att motta en fylligare penetration, fylld av extra njutning. En ihålig strap on kan därmed användas som ett fräckt och effektivt sexhjälpmedel under samlag. Dessutom kan den ihåliga strapon-en ge sexlivet en frisk fläkt, om ni känner att det hela har börjat gå lite väl mycket på rutin.

Välj rätt ihålig dildo till harness

Du har kanske redan bestämt dig för att en ihålig strap on blir nästa sexleksak till er samling. Men hur vet du vilken du ska välja? Det finns nämligen många olika varianter att välja mellan, t.ex. vibrerande strap ons och extra stora strap ons. Innan du bestämmer dig för vilken ihålig strap on som passar bäst hemma hos er, är det därför viktigt att du tar reda på vad din partner vill ha - men också funderar över vad som känns mest behagligt för dig.

En annan sak du måste bestämma är huruvida du ska köpa bara en hollow strap on, eller ett strap on set med både ihålig dildo och strap on harness. Om du bara har använt en vanligt strap-on tidigare, eller inte har provat denna typ av leksaker alls, kan det vara en bra idé att investera i ett set, för att inte behöva köpa seldonet och en ihålig dildo till harness var för sig.

Med ett set vet du också med säkerhet att dildon och harnesset är kompatibla. Har du däremot tidigare erfarenhet på området, kan det vara en fördel att köpa de olika delarna var för sig, så att du och din partner kan mixa och matcha utrustningen efter era behov.

Ta parleken till en ny nivå med strap on för män

När du nu har utrustat dig själv med en perfekt hollow strap on, är du redo att bokstavligt talat ta din partner med storm. Slå in leksaken i presentpapper och lägg den på er säng, eller partners huvudkudde, som en fräck liten överraskning. Du kan också “slå in dig själv” i den ihåliga strapon-en och möta din älskade i dörröppningen till sovrummet. Kanske du rent av ska lägga dig på sängen endast iförd nytillskottet, och därmed göra överraskningen ännu fräckare. Vips har du dukat upp för en erotisk afton med fantastiskt stimulerande lekar.

Er nya strap on för män kan även få följa med på romantiska helgutflykter, eller en lite fräckare skogspromenad där äventyrslusten - och inte minst sexlusten - får ta överhanden. Om du är riktigt modig kan du till och med ta på dig din strap on för män innan ni når fram till resans mål. Då kan du ge din partner en överraskning han eller hon sent kommer glömma, när ni väl kommer fram dit ni skulle och äntligen kan slita kläderna av varandra i ren och skär kåthet.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful