Så här väljer du rätt Magic Wand

När du ska välja en Magic Wand är det en bra idé att fundera på om den ska vara vattentät eller ej, vilken strömkälla och storlek du tycker om, vilka möjligheter det finns för tillbehör samt hur kraftfull den ska vara. Läs mer om de olika valen nedanför:

Strömkälla

Det finns Magic Wands med tre olika sorters ström – de kan antingen vara batteridrivna, uppladdningsbara eller med sladd. Vanligtvis kommer de batteridrivna vara billigast att införskaffa och du kan alltid få de batterier du behöver här i Sinful.se shoppen. Batteridrivna Magic Wands ger dig en stor rörelsefrihet och du kan använda dem oavsett var du befinner dig. Deras begränsning är dock att de inte är helt så kraftfulla som de som anslutas stickkontakt och du kan riskera att laddningen tar slut.

Uppladdningsbara Magic Wands ger dig samma rörelsefrihet som de batteridrivna efter uppladdning. Uppladdningsbara Magic Wands är vanligtvis dyrare att införskaffa än de batteridrivna, dock slipper du att köpa nya batterier och vanligtvis är de uppladdningsbara vibratorerna mer tystgående.

Magic Wands som ansluts med stickkontakten ger dig de mest kraftfulla vibrationer av alla Magic Wands som ansluts med stickkontakten ger dig de mest kraftfulla vibrationerna av alla sorters Magic Wand och du kan njuta dem så länge du har lust med. Dock ska du vara i närheten av en stickkontakt för att kunna använda den storlek du tycker om, vilka möjligheter det finns för tillbehör samt hur kraftfull den ska vara. Läs mer om de olika val nedanför:

Vattentät eller ej

Både uppladdningsbara och batteridrivna Magic Wands kan vara vattentäta, så om du vill använda din Magic Wand i duschen eller för extra våta lekar bör du välja en av dessa typer. Wands som ansluts med en stickkontakt kommer aldrig vara helt vattentäta. Du kan se om en vibrator är vattentät eller ej på produktsidan under ’Detaljer’.

Storlek

Oavsett om du väljer en stor eller en mindre Magic Wand kommer du att få en kraftfull och effektiv vibrator som med säkerhet kommer att ge stor glädje. Storleken kan dock vara viktig, beroende på vad du vill använda din Wand till och tillsammans med. Vill du också använda den till kroppsmassage kan det vara en fördel att välja en stor Magic Wand och om du vill använda den tillsammans med olika tillbehör bör du undersöka vilken storlek Wanden och det tillbehör du vill ha passar till. De stora Magic Wands är till exempel LELO Smart Wand Large 2, Sinful Magic Wand och Wand Essentials 8 speed. De mindre Magic Wands är till exempel: LELO Smart Wand Medium, Bodywand Midnight och Amaysin Mini Wand Uppladdningsbar.

Möjligheter för tillbehör

Det finns olika former för tillbehör allt efter om du väljer en stor eller en mindre Magic Wand men urvalet är störst för de stora. Till de stora Wands kan du till exempel få ett rabbit tillbehör som förvandlar din Wand till en kraftfull rabbitvibrator, ett g-punktstillbehör och ett 3teez tillbehör som både stimulerar din klitoris och din g-punkt samtidig som att du får anal stimulering.

Vilken Magic Wand vibrerar mest kraftfullt?

För att du ska få ett intryck av hur kraftfulla de olika Magic Wands är har vi gjort en lista av de mest populära vibratorerna. Den längst upp är den mest kraftfulla, den längst nere är den minst kraftfulla. Kom ihåg att Magic Wand vibratorer är några av de mest kraftfulla vibratorer som finns. Därför ligger den minst kraftfulla Magic Wand fortfarande i topp när det gäller vibratorer generellt. Fairy Original Massage Wand är både den mest kraftfulla Magic Wand och en av de mest kraftfulla vibratorerna på marknaden. Efter den kommer Fairy Mini Massage Wand på en andra plats. På tredje platsen kommer Fairy Mini Uppladdningsbar, efterföljt av Wand Essentials 7 speed. Sist men inte minst har vi LELO Smart Wand Large.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning så att du kan hitta de sexleksaker som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se. Skulle du ha lite mer tid för din nästa vibrator att vara en Magic Wand, se här alla våra vibratorer.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (4)
B Swish (1)
baseks (1)
Bodywand (2)
CalExotics (3)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (6)
Europe Magic Wand (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Love Magic (1)
Lovense (1)
ohhcean (1)
PalmPower (1)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PowerBullet (1)
Sinful (8)
Svakom (1)
Wand Essentials (1)
Visa alla 43 produkter
Du har sett 43 av 43 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se