Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Babydoll klänningar

Du sover garanterat gott i en babydoll klänning, men bli inte förvånad om nätterna blir både långa och heta när du bär erotiska underkläder. I vårt sortiment finns både sensuella, romantiska och rakt igenom sexiga babydoll klänningar, så du kan nog utan problem hitta en färg och form som passar dig.

Babydoll klänning - ett förförande vackert plagg för sovrummet

Vad är en babydoll klänning?

Babydoll klännningen är ett klassiskt klädesplagg och har varit en självklar del av modevärlden, både i och utanför sovrummet, i flera årtionden. Ända sedan 1960-talet, för att vara exakt. En babydoll klänning identifieras bäst genom sin löst sittande A-form och högt skurna snitt, vanligen mitt på eller precis under bröstet. Dess popularitet kommer sig utan tvekan av med blandningen mellan det söta och det sexiga, det oskyldiga och det förförande. Designen går vanligen till mitt på låret, men de lite fräckare modellerna kan sluta redan i höjd med höften. De är vanligtvis tillverkade i spets eller genomskinliga material som mesh och chiffon, för att ge en förförande transparent look.

En del babydoll klänningar är öppna framtill och binds samman med söta rosetter, andra liknar figursydda nattlinnen i all enkelhet, och åter andra påminner mest om en BH med en böljande slöja fastsydd under. Oavsett modell är den ett tvättäkta måste i varje kvinnas underklädesgarderob, framför allt om du gillar att känna dig läcker, sofistikerad och elegant inifrån och ut. För en lite hetare twist kan du lägga till ett par sexiga strumpbyxor.

Var kommer namnet ifrån?

Man brukar säga att det var den amerikanska designern Sylvia Pedlar som “uppfann” plagget. Hon hade specialiserat sig på att skapa underkläder och under andra världskriget började hon producera superkorta nattlinnen, av den enkla anledningen att det rådde akut brist på tyg under krigsåren. Det är oklart vem som myntade begreppet babydoll, men vi vet att Pedlar själv ogillade begreppet och vägrade använda det.

Över ett årtionde senare kom namnet på allvar på tapeten i samband med filmen Baby Doll, en kontroversiell film med svart humor och tydligt sexuellt tema. Huvudpersonen bär en babydoll klänning under stora delar av filmen, och namnet har alltsedan dess varit vedertaget. Filmens uppmärksamhet och framgång, gjorde också att själva plagget blev mer populärt. Allt eftersom åren har gått, har babydoll klänningen så utvecklat sig i takt med den övriga modevärlden. Vad som började som en pyjamas, har utvecklat sig till en helt egen kategori inom sexiga underkläder. Det är helt enkelt det perfekta plagget att ta på, när du vill höja temperaturen i sovrummet ett par grader.

Köp babydoll underkläder hos Sinful

Om du är på jakt efter läckra underkläder och fräcka klänningar att piffa till garderoben eller ditt parförhållande med, då hittar du Nordens största och bästa utbud av babydoll underkläder hos oss. Vi har allt från storlek x-small till plus size, så att alla kan hitta något läckert. Du hittar storleksguider på samtliga produktsidor, där du får hjälp att välja modeller som passar både runt bysten, midjan och höfterna. Skulle du få problem med att välja rätt storlek, eller om du har några frågor kring sortimentet, en specifik vara, eller något helt annat, då är du alltid välkommen att kontakta vårt kundservice.

Alla Sinfuls medarbetare sitter inne med djupgående kunskap och en stor förståelse för branschen vi arbetar inom. Kundtjänst kan därför utan problem vägleda dig i ditt beslut, så att du hittar precis den modell som passar dig. Det spelar ingen roll om du behöver råd om material och tvättanvisningar, eller om du vill ha hjälp att hitta leksaker och tillbehör som passar till din nya babydoll klänning. Hos oss får du hjälp genom hela ditt köp, för det viktigaste är att du har en bra upplevelse från början till slut.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful