Kroppsutsmyckning

Kroppsutsmyckning är perfekt till att förföra, skämma bort och fresta din partner. Du kan pynta din kropp med vackra och färgrika bröstsmycken, eller välja några mer diskreta dekorationer som döljer bröstvårtorna under dina erotiska underkläderna. Oavsett vilken kroppsutsmyckning du väljer kommer du att känna dig extra fräck och sexig, så det är inte enbart din partner som får glädje av dem - boosten av självförtroendet är enormt upphetsande för dig också.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (3)
Bijoux Indiscrets (3)
Bye Bra (3)
CalExotics (1)
Cottelli Collection (4)
Eye Candy (5)
Le Désir (3)
Leg Avenue (2)
Obsessive (2)
Ouch! (1)
Rimba (2)
Material
ABS-plast (1)
Cotton (1)
Iron (1)
Nylon (1)
Paper (10)
Polyester (5)
Polypropylen (1)
PVC (2)
Resin (2)
Silikon (2)
Turkey Feather (1)
Visa alla 30 produkter
Du har sett 30 av 30 produkter

Kroppsutsmyckningar sätter kronan på verket

Bokstavligt om du så vill

Kroppsutsmyckning, vad innebär det egentligen? Många tänker nog genast på tatueringar och piercings, vilket inte är fel, men de ligger helt klart i den extrema änden av skalan. Det är långt ifrån alla som är bekväma med tanken på nålar och permanenta markeringar, men de flesta känner för att smycka sin kropp en gång emellanåt. För det är ju precis det som kroppsutsmyckning handlar om, att du ska dekorera din kropp på olika sätt. Målsättningen är att du ska kunna känna dig lite extra vacker för en stund.

Smycken är en klassisk väg att gå. Ett par nya örhängen eller ett vackert halsband kan piffa till de flesta outfits, för att inte tala om att kläderna i sig själv kan sägas vara en form av utsmyckning. Lägg till olika former av accessoarer, vare sig det är små scarfar eller stora sjalar, väskor, hattar eller diadem med diamanter och prinsesskronor, så kan du snabbt få till en helt unik och mycket personlig dresscode. Så även om du inte vill tatuera in ett dekorativt mönster på armarna, eller bära en krona på huvudet för den delen, så finns det fortfarande massor av kroppsutsmyckningar för dig att välja mellan.

Sexig kroppsutsmyckning

Men ibland vill man att det hela ska vara lite mer intimt och sexigt. Underkläder i all ära, men om du verkligen vill sätta pricken över i finns det andra medel att ta till. Det finns kroppsutsmyckningar som specifikt vänder sig till erogena områden. Ja, piercingar är ett alternativ även här, men du kan hitta betydligt mer nybörjarvänliga val. Självsittande bröstsmycken är t.ex. en utmärkt startpunkt när du vill börja experimentera med erotisk kroppsdekoration. Många tänker kanske att klistermärken inte låter vansinnigt upphetsande, men som med så mycket annat handlar det om placeringen.

Vanligen placeras kroppsutsmyckningar av det här slaget runt bröstvårtorna eller andra intima områden. Med glittrande strass drar smyckena till sig uppmärksamhet, varpå fokus automatiskt riktas till dina erogena zoner. Du väljer själv om de ska bäras som de är, eller kombineras med en genomskinlig bodystocking, en söt babydoll, eller kanske bara ett par sexiga strumpbyxor. Vill du verkligen ta andan ur din partner, då kanske de endast ska paras ihop med en ännu mer intim kroppsutsmyckning runt din allra mest känsliga punkt…

Från burlesque till nattklubben

Erotisk kroppsutsmyckning kan alltså innebära en hel del, och du kan lägga dig på en nivå du själv känner dig bekväm med. Du kan go all in genom att klä upp dig i ett raffigt set underkläder, med bröstsmycken under och en sexig klänning över, innan du sätter upp din alldeles egna burlesque show hemma i sängkammaren. Inom den moderna neo-burlesquen finns det definitivt en stolt tradition av sexiga kroppsutsmyckningar, såväl med strass och stenar som klassiska nipple tassels, så här finns mycket inspiration att hämta.

Men kroppsutsmyckningar kan även bäras vid andra tillfällen. Precis som att en del kvinnor älskar känslan av en hemlig höfthållare under pennkjolen, så går en del verkligen igång på att ha självhäftande dekorationer under en helt vanlig BH. Väljer du rätt modell kan de även utgöra ett fenomenalt äss i rockärmen inför en utekväll. Ett par välsittande jeans och en snygg t-shirt över en lätt genomskinlig långärmad body fungerar på de flesta arbetsplatser, inte sant? Om du har ett par heltäckande nipple covers på dig, då kan du omgående vara redo för klubben bara genom att ta av t-shirten och BH:n. Snabbt, lätt och väldigt sexigt.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se