Sexiga Klänningar

Oavsett om du letar efter något enkelt eller något diskret, något feminint eller något riktigt extravagant, kan du garanterat hitta din nästa fantasi i vårt utbud av sexiga klänningar. Förgyll dina drömmar med en förförande BH, några sensuella kroppsutsmyckningar, eller en mystisk mask, för att sätta pricken över i. Välj och vraka bland varorna i vår stora kollektion av erotiska underkläder - det krävs ingen särskild anledning för att ta på en sexig klänning. 

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Allure Lingerie (1)
Avanua (1)
Baci (2)
Black Level (4)
Casmir (1)
Cottelli Collection (9)
Dreamgirl (4)
Fifty Shades of Grey (1)
Guilty Pleasure (1)
Late X (4)
Le Désir (7)
Leg Avenue (5)
NO:XQSE (2)
Noir Handmade (8)
Nortie (5)
Obsessive (2)
Passion (5)
Penthouse (12)
Rimba (3)
Material
Latex (5)
Nylon (20)
Polyamid (39)
Polyester (29)
Recycled polyamide (2)
Storlek
2XL (13)
3XL (4)
4XL (5)
5XL (2)
6XL (2)
L (35)
M (19)
One Size (26)
Queen Size (9)
S (36)
S/M (1)
XL (25)
XS (1)
Visa alla 78 produkter
Du har sett 48 av 78 produkter
Ladda fler

Sexiga klänningar åt alla kvinnor

Känn dig extra läcker - bli extra läcker

Kläderna gör kvinnan. Så lyder (en lite modernare version av) ett gammalt ordspråk. Det betyder att om du klär sig på ett visst sätt, kan du själv påverka vilken typ av person du blir. Det ligger något i det. Sexiga klänningar av delikat spets eller vågad mesh kan verkligen locka fram dina fräckaste sidor. Det kan nästan kännas som om din personlighet förändras, när du tar på dig en av dina sexiga klänningar. Plötsligt vågar du glida upp till din partner och stjäla en extra kyss. Ja kanske rentav mer än så…

De kläder du väljer att bära, ska vara sånt som får dig att känna dig snygg och självsäker. Det finns ingen poäng i att iklä dig plagg du inte känner dig bekväm i. Om du är bekväm i din outfit, då kommer det att synas i hela din utstrålning. Genom att ta på dig något läckert, ett plagg som du själv känner dig sexig i, så kommer du automatiskt att få en helt annan, mer självsäker utstrålning. När du känner dig snygg, då kommer du se snyggare ut i andras ögon. Så klä upp dig, lägg till ett par läckra strumpbyxor och våga visa vilken sexig kvinna du är!

Förför din partner i den lilla svarta

Om du vill höja temperaturen ytterligare och verkligen göra din partner galen av åtrå, kan du välja att bära en av dina sexiga klänningar ute bland folk. Låt den bli en påminnelse, eller kanske ett löfte, om vad som väntar när ni kommer hem… Flera av klänningarna här på sidan, kan utan problem användas som en vacker topp under en snygg skinnjacka eller blazer, allteftersom vad som passar din stil. Du kan också förvandla dem till en kjol, bara genom att sätta en snygg blus på överkroppen. Tricket är att ingen vet vilken fräck outfit du har på under dina vanliga kläder. Det är bara din partner som kan genomskåda det hela.

Tänk dig att ni går ut för att äta middag. Ni sitter på en flott restaurang, och du bär en av dina sexiga klänningar, diskret förklädd med hjälp av en överdel. Sensuellt läppstift markerar dina fylliga läppar, och ett par skyhöga klackar sätter pricken över i. Vi lovar att din partner får svårt att hålla fingrarna i styr, för han vet ju vad som väntar inunder det propra… Hur länge kan ni vänta, innan ni åker hem för att avnjuta en högst privat efterrättsmeny?

Många varianter av sexiga klänningar

I vår webbutik hittar du ett brett utbud av olika typer av sexiga klänningar. Vi har sett till så att här finns något för alla smaker, så att du kan hitta just den klänning, stay-ups eller andra underkläder du är på jakt efter. En del föredrar en mer oskyldig modell, där det mesta lämnas åt fantasin. Andra vill hellre ha en med lite mer wow-effekt. Hos oss kan du därför hitta lite av allt. Från genomskinliga varianter i fishnet, till mer täckande wetlook-modeller.

Men vilken storlek har du? Ska du välja plus size eller inte? Passar onesize verkligen alla? Storlekar kan vara en riktig djungel att navigera runt i. Vi vill gärna hjälpa dig att fatta rätt beslut, när du ska välja sexiga klänningar. Om det är något du funderar över, undrar vilken storlek du ska ha, eller liknande, kan du ringa eller skriva till vår duktiga kundtjänst. De hjälper dig gärna med råd och vägledning. Du kan också titta på våra storleksguider, som du hittar under detaljerna på varje enskild vara. Det viktigaste är att du hittar rätt klänning, så du kan se ut som och känna dig lika sexig som du faktiskt är!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se