TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Pärltrosor

Pärltrosor är ofta en string där mittdelen är utbytt med ett förförande pärlband. Det kan antingen sitta i grenen vid vaginan eller gå hela vägen upp baktill. På den här sida kan du hitta din personliga favorit.

Pärltrosor - ger din underklädeslåda nytt liv?

Vad är pärltrosor?

Om du älskar att känna dig sexig och de vanliga stringtrosorna har blivit vardagsmat så är pärltrosor nästa steg. Pärltrosor är att inte bara till för att vara dekorativa - utan du kan också förföra i dem. Trosorna har också en stimulerande funktion när du bär dem, tack vare bandet i grenen som är placerat längs blygdläpparna och stimulerar klitoris.

Spänningen från att ha på sig ett par grenlösa trosor med pärlor som glider mot din nakna hud kan förvandlas till ett lockande förspel eller en kväll helt för dig själv full av stimulans. Klä upp dig med pärlörhängen eller ett elegant pärlhalsband som kompletterar dina pärltrosor. Eller så kan du välja en mer naturlig look med bara en pärltrosa utan något annat på dig. Vad kan man inte älska med det?

En två-i-ett-lösning där du får både sexiga underkläder och stimulans på en och samma gång. De är också en bra present till din partner om trosorna inte är din stil, men du vill utforska dem på avstånd. Föreställ dig ett lockande förspel där du inte ens rör din partner och den efterföljande heta kvällen.

Vad gör trosor med pärlor?

De flesta människor älskar sexiga trosor. Vilken typ av produkt som du tycker passar dig bäst är dock individuellt. Kanske känner du dig vackrare i en hipstermodell eller så är det trosor med pärlor som får dig att göra din sexiga dans framför spegeln? Hur som helst så finns det många möjligheter när det gäller att dekorera dina könsorgan, men det viktiga är om du vill att trosorna ska ha ett eller två pärlband. Båda är utan gren, så du behöver inte oroa dig för att ta av dig de vackra sakerna när du leker med din partner mellan lakanen. Behöver du inspiration så läs gärna vår guide om pärltrosor.

De ledande märkena för trosor med pärlor är NORTIE och Cottelli Collection. Varumärkena erbjuder olika modeller av trosor med pärlor som alla passar olika smaker. Om du vill att pärlorna ska placeras längs med blygdläpparna eller däremellan är en fråga om smak. Om du väljer ett par trosor med pärlor som har ett enda pärlband kommer du att uppleva att pärlorna stimulerar yttersta delen av din klitoris när du rör dig. En del människor älskar ett pärlband och andra känner sig mer stimulerade av två. Med två band så kan pärlorna placeras mellan blygdläpparna med klitoris i mittemellan banden. När du rör dig rullar pärlorna runt och stimulerar din klitoris från båda hållen.

Fantasin om en pärlstring

Föreställ dig att din partner ser dig i dina nya pärltrosor för första gången. Det första de ser är att din nästan nakna kropp har en rad pärlor som täcker dina intima delar. Ju närmare de tittar på dig desto mer förvånade blir de.

Ett litet, elegant pärlband sitter där trosan vanligtvis finns. Nu har du fångat deras uppmärksamhet. Ett pärlstring ger en lekfull touch och din partner behöver komma lite närmare för att undersöka hur trosorna fungerar.

En stringtrosa är tillräckligt flörtigt i sig och de finns i många olika former och storlekar. Men en pärlstring är mer extravagant i sin design och passar när du vill klä dig lite mer sexigt. Kombinera trosorna med ett par klackar och en babydoll för en förtrollande kväll. Eller om vardagen är för stressig för en stor makeover så behöver du bara en elegant pärlstring för att se underbar ut.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL