Lovense Domi 2 Mini Wand

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovense Domi 2 Mini Wand 1
 • Lovense Domi 2 Mini Wand 2
 • Lovense Domi 2 Mini Wand 50
 • Lovense Domi 2 Mini Wand 51
 • Lovense Domi 2 Mini Wand 100

Lovense Domi 2 Mini Wand

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 295,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du ha en kraftig vibrator med oändliga vibrationer? Då är Lovense Domi 2 Mini Wand verkligen något för dig.

  Domi 2 är en uppgraderad utgåva av sin föregångare. Den har både längre batteritid och den nyaste 5.0-versionen av Bluetooth för att ge bättre trådlös kommunikation. 

  Det dubbelroterande huvudet och den kraftfulla motorn ger dig kraftiga vibrationer. Du kan njuta av den mot de flesta av kroppens erogena zoner, och som en bonus är den fantastiskt bra på att massera kroppens ömma muskler också. Vibratorn är en av de kraftigaste på marknaden, så du är garanterad intensiva orgasmer. 

  Med Lovense App kan du skräddarsy dina egna vibrationsprogram, som sedan kan överföras till din Domi 2 Mini Wand. Du har också möjlighet att styra den genom musik, eller rent av via din partners röst, så med andra ord är den helt perfekt till långdistansförhållandet.

  Domi Mini har en yta av silkeslent silikon och är totalt 23,3 cm lång, med en diameter på upp till 4,6 cm. Den är stänktålig och uppladdningsbar via USB-port. Efter full uppladdning kan den användas i 6 - 6,5 timmar.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 23,3 cm.
  DIAMETER: 4,6 cm.
  VATTENTÄT: Nej, stänktålig.
  APP: Lovense Remote.
  BATTERI: Uppladdningsbart lithiumbatteri (USB-laddare ingår).
  LADDNINGSTID: 160 min.
  ANVÄNDNINGSTID: 370 min.
  KONTROLLER: 2 knappar.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lovense Domi 2 Mini Wand

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.