Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
CleanStream Double Bulb Anal Douche var 1

Översikt

Nu kan ni få ut ännu mer av era anala experiment med CleanStream Double Bulb Anal Douche.

Med hjälp av slangen i mitten kan ni tillföra olika upphetsande vätskor till den anala leken, antingen för rengöring eller för att skapa en härligt tryckande känsla.

För in den första bollen i kroppen, men låt den lilla stanna kvar utanför. Den uppblåsbara bollen ser till så at vätskan stannar kvar där inne, tills ni beslutar att leken är över. 

Den stora bollen rymmer upp till 750 cm3 luft, medan den lilla bollen rymmer upp till 250 cm3.

VarumärkeClean Stream
Vikt (g)168
Full Längd (cm)53
Insättningsbar Längd (cm)15
Diameter (cm)7.5
Huvudsakliga materialSilikon
FärgSvart
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeAnus
MålgruppKvinnor, Män
SpråkEngelska
SKU19281
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Trevlig produkt, men med några problem
A - 3. jul. 2018
Produkten fungerar. Jag har läst många recensioner av just den här produkten på bland annat Amazon och många har sagt att de upplevt att "ballongerna" läcker eller går sönder snabbt. Jag har inte upplevt det än. Jag har också läst att pumparna är av dålig kvalitet och är svåra att använda. Jag tycker annars att de fungerar bra och väldigt intuitiva, och de kan enkelt bytas ut om du fortfarande vill ha det. Sammantaget är produkten bra. Slangen mellan de två ballongerna är förstärkt så att man inte kan stänga flödet genom att klämma ihop med rövhålet. En "kontakt" ingår inte, men det var inte nödvändigt för mig heller. Slangen är så bred att en vanlig lavemangsslang passar rätt in i den utan problem. Pumparna har två inställningar: "Stängd" där luft kan komma in i ballongerna genom att trycka på pumpen och där luft inte kan komma ut igen. Och "öppna" där luften fiser ut ur ballongerna, som därför inte heller går att blåsa upp. Om ballongerna inte kan blåsas upp, vrid på metallvredet på pumpen eftersom du förmodligen är i "fel inställning". Det fina med denna produkt är att du kan slappna av mer under ett lavemang. Du behöver inte ständigt klämma för att hålla vattnet inne. Och är man lite busig så kan man ge kontrollen till någon annan, som bestämmer när man får stänga av vattnet. Så länge ballongen är uppblåst kan vatten inte riktigt komma ut igen. Var dock försiktig: Om du verkligen försöker trycka ut ballongen medan den är uppblåst, så kan du förmodligen göra det, eller kanske till och med spränga den. Produkten har ingen dålig lukt, skarpa kanter eller andra obehagliga saker. Problem: 1: Kvaliteten på produkten är inte riktigt på topp. Det var väldigt små bruna missfärgningar på vissa ställen "out of the box", och ända upp i slutet där vattnet kommer ut blev snittet inte riktigt ordentligt. Det fanns inga vassa kanter, men inne i slangen fanns en del överflödigt silikon som inte hade tagits bort helt. 2: Produkten är ganska stor. Jag kan bara sätta in den övre ballongen och sedan kan produkten faktiskt inte komma längre. Dessutom är de två ballongerna lite för långt ifrån varandra tycker jag, och dessa två problem tillsammans gör att ballongerna inte slutar riktigt tätt mycket av tiden. Nästan allt arbete utförs av den inre ballongen, medan den yttre ballongen hänger en hel centimeter från anus och gör absolut ingenting. Vissa ställningar hjälper dock till med detta, t.ex. på knäna med huvudet nedåt. 3: På grund av att produkten är lagom stor måste jag använda glidmedel för att kunna applicera den skonsamt. Jag kan lätt göra det utan glidmedel, men då är jag rädd för att skada ballongerna.
0

CleanStream Double Bulb Anal Douche

Relaterade produkter
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
299,00 kr224,25 kr
Inkl. moms
1 295,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful