Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Vstroker Virtual Sex System var 1

Översikt

Vstroker Virtual Sex System gör det möjligt för dig att skapa dina egna virtuella sexerfarenheter på datorskärmen. Det ger dina fantasier en helt ny dimension.

Anslut Vstroker till din Fleshlight och sedan kommer alla dina rörelser överföras till skärmen där sexiga tjejer blir stimulerade i samma takt som du rör din Fleshlight.

På Vstroker.com kan du ladda ner videofilmer med exakt de tjejer som du vill ha med i dina online sexscener. När du köper Vstroker, ingår ett 7 dagars gratis medlemsskap till medlemssidan på Vstroker.com.

Här kan du ladda hem GRATIS videofilmer. Därefter betalar du 30 Euro i månaden för att ladda hem ett obegränsat antal videofilmer. Ersätt locket på Fleshlights undersida med Vstroker så kommer dina rörelser att trådlöst överföras till datorn med hjälp av Vstrokers USB-sticka.

Systemkrav: Windows System XP/XP64/Vista/Vista64/7 OS (senaste uppdateringen).

Obs! Vstroker levereras inte tillsammans med en Fleshlight. Du måste därför köpa din Fleshlight separat. Vi har ett enormt urval av Fleshlights för din Vstroker i shoppen. Om du letar efter en Fleshlight som du inte ser i shoppen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som ofta kan skaffa hem just den Fleshlighten du söker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Behöver veta innan du köper!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har ägt Vstroker i snart 2 månader och tänkte göra andra intresserade uppmärksamma på hur produkten egentligen är: Prenumeration eller köp av film: Använd webbadressen i broschyren som följer med, för om du går direkt till Vstroker.com måste du köpa en provperiod. Registreringen kräver att du också registrerar dig för en prenumeration, som börjar när provperioden är över. Filmerna fungerar så länge du har en aktiv prenumeration. Du kan också köpa filmerna individuellt istället för att använda en prenumeration, men då är urvalet av filmer mindre. Filmerna: Jag tyckte att Vstroker och videon inte gick ihop särskilt bra om jag inte försökte hitta rätt inställning och ändra min hastighet för att matcha videon, men det var svårt att uppnå och krävde för mycket fokus. Det kan se lite konstigt ut när videon försöker synkronisera sin hastighet på är genom att spela videon snabbare eller långsammare än den normala hastigheten. Videorna består av ca 10 olika scener/positioner som loopas och jag tyckte inte att övergången var snygg, för när klippet slutar så hoppar man och plötsligt är modellen i samma position som hon var när klippet började. För mig skulle det vara bra om du kunde välja olika kameravinklar och om du också kunde se toppen av modellens kropp i alla scener. För mig är Vstroker en extra gadget för samlingen och inget mer - kvaliteten på vad du får för pengarna är inte värt priset för mig.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastisk upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter mycket övervägande köpte jag till slut Vstroker och jag var väldigt spänd på att se hur det skulle bli. Jag tycker faktiskt att den gör det väldigt bra, både med innehållet och synkroniseringen. Däremot gillar den inte riktigt väldigt snabba tempoväxlingar, så den har svårt att hänga med. Jag gillar att man kan välja vilka filmer man vill ha och jag ser fram emot att prova den nya filmen med två tjejer. Jag är väldigt nöjd och tycker att det är ett bra sätt att få en ännu bättre upplevelse med min Fleshlight.
Maskinöversatt från sinful.dk
fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
bra tillbehör för din Fleshlight. och om du också har en värmare för Fleshlight det gör upplevelsen ännu mer realistisk. jag kan bara säga en sak köpa den
Maskinöversatt från sinful.dk

Fleshlight Vstroker Virtual Sex System

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful