Massageolja

En massageolja är perfekt att använda, när ni vill göra förspelet lite mer utdraget, sensuellt och extra upphetsande. I vårt sortiment hittar ni flera olika varianter, både med och utan doft. Väljer ni ett massageljus kan ni få en extra het och stämningsfull upplevelse. Låt ljuset brinna i 15-30 minuter, blås ut det och häll den nu smälta massageoljan direkt på din partners kropp.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Bijoux Indiscrets (3)
Bodyfun (1)
Durex (1)
Ecooking (1)
Eros (3)
Fifty Shades of Grey (2)
Flutschi (1)
Intimate Earth (2)
Intimate Organics (1)
Joan Ørting (5)
Joydivision (3)
Just Play (3)
Kaerlig (2)
Kama Sutra (1)
LaCire (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Magic Gel (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Moreamore (1)
Petits Joujoux (4)
pjur (1)
RFSU (2)
Sensuva (3)
Shiatsu (1)
Shunga (5)
Sinful (3)
Slube (3)
Swede (4)
System JO (2)
Touché (1)
WaterGlide (1)
YesforLov (2)
Visa alla 69 produkter
Du har sett 48 av 69 produkter
Ladda fler

Massageolja - både avslappnande och upphetsande

Prova en massageolja vid sex

De flesta har fått massage åtminstone någon gång i livet. Kanske går du regelbundet och får muskelknutorna upplösta hos en riktig massör, eller så är du så lyckligt lottad att din partner gärna hjälper till att knåda dina axlarna lite då och då. Oavsett om det är professionellt eller en privat affär, så går det hela lättare med lite massageolja eller lotion. Men har du någonsin provat att kombinera massageolja och sex? För det är inte bara professionella yrkesmän som med fördel använder den här typen av produkter, den fungerar lika bra för lekmän.

En oerhört viktig del av sex och samliv är närheten till sin partner. Att massera varandra är ett utmärkt sätt att tillbringa tid samman, och samtidigt slappna av lite i den stressiga vardagen. Om sessionen så utvecklar sig till något mer, då kan vi ju argumentera för att sex också är avslappnande, och bra för hälsan på sitt eget sätt. Att kombinera massageolja och sex är således en bra idé på flera vis, inte minst för att det är både kul och tillfredsställande. Som en extra bonus är många oljor även vårdande, så huden lämnas härligt mjuk och len efteråt.

Är en massageolja intim?

Massageolja kan användas till många ändamål, oavsett var du har köpt den. Traditionellt används de för muskelavslappning, men många använder dem även i erotiska och intima sammanhang. I vårt sortiment har vi samlat flera läckra massageoljor, som du kan använda precis hur du vill. Det finns varianter både med och utan doft, en del är smaksatta, medan andra är helt neutrala, samt ekologiska och svanenmärkta typer som passar helt perfekt för intim användning.

Varför inte prova att t.ex. applicera en liten mängd smaksatt olja någonstans på kroppen, utan att säga var. Din partner kan nu gå på upptäcktsfärd och hitta fläcken - med sin tunga. Alla produkter som säljs hos oss är baserade på ingredienser godkända av livsmedelsindustrin, om inget annat anges på produktsidan. Därmed kan du känna dig lugn när du låter tungan vandra över din partners hud. När ni så ska ta det till nästa nivå, har ni redan lubrikationen till hands. För ja, ni kan använda massageolja intimt, det fungerar fint som glidmedel.

Erotisk massageolja för fräcka lekar

Fler och fler par får också upp ögonen för det här lite mer alternativa användningsområdet. Erotisk massageolja är ett lätt och smidigt sätt att visa uppskattning och ta hand om varandra. Att den så kan följa med och underlätta hela härligheten, från förspel till klimax, gör ju inte saken sämre. Vill ni sätta en lite mer kinky twist på leken, istället för att bara ha en skön avslappnande stund tillsammans, kan ni med fördel prova en massageolja med någon fräck funktion. En vanlig sådan är att huden lämnas varm och kittlande efter beröring, vilket kan ge samvaron en helt ny dimension, där det finns många möjligheter till fräcka lekar.

Om ni är intresserade av att experimentera mer med massage, men känner er osäkra på någonting, då är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst. De kan besvara frågor, förklara skillnader mellan produkter, samt ge råd och vägledning kring vilken produkt som passar er bäst. Vilken typ av leksaker kan ni använda tillsammans med olja? Vad bör man tänka på före, under och efter användning? Inga frågor är för dumma, så tveka inte att höra av er.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se