Så här väljer ni trådlösa sexleksaker

Trådlösa sexleksaker är speciellt bra för fräcka parlekar för er som inte vill begränsas av sladdar. Och just eftersom det inte finns några sladdar kan de trådlösa sexleksakerna användas väldigt diskret – antingen där hemma eller offentligt utan att andra får reda på det. När ni ska välja trådlösa sexleksaker finns det några saker ni bör fundera på:

Användningsområde

Vart på kroppen vill ni gärna använda de trådlösa sexleksakerna? Ska det användas för utvändig stimulering av klitoris eller penis eller för invändig vaginal eller anal stimulering? Kanske vill ni att de ska stimulera både g-punkten och klitoris samtidigt?

Avstånd

Speciellt om ni vill använda de trådlösa sexleksakerna offentligt är det en fördel att välja sexleksaker som är tystgående. Många trådlösa sexleksaker är tystgående så de är diskreta att använda men undersök för säkerhets skull ljudnivån under ’Detaljer’ på produktsidan.

Ljudnivå

Räckvidden varierar mycket på olika trådlösa sexleksaker, beroende på vad deras syfte är. Parvibratorer som stimulerar er båda medan ni har sex är lämpliga att bli kontrollerade på kort avstånd då ni är nära varandra. Å andra sidan har trådlösa vibrerande ägg ofta en längre räckvidd så att de kan användas offentligt. Precis som ljudnivån kan räckvidden på de olika produkterna hittas under ’Detaljer’ på produktsidorna.

Betjäning

Det kan också vara en bra idé att fundera på hur ni gärna vill kontrollera vibrationerna i de trådlösa sexleksakerna – föredrar ni en manuell fjärrkontroll som kontrolleras med knappar eller en med SenseMotion som kan vibrera allt efter hur man vänder och snurrar fjärrkontrollen? Och vill ni ha en fjärrkontroll med en enstaka knapp eller fler?

Tips: Trådlösa sexleksaker kan användas nästan över allt på kroppen. Prova till exempel att hålla vibratorn mot mannens skaft under oralsex eller prova den prisbelönta We-Vibe (Sync) eller LELO.

Behöver ni mer hjälp?

Vår kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning så att ni kan hitta de trådlösa sexleksakerna som passar bäst för er. Kontakta kundtjänst på tel: 0774- 218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (1)
B Swish (1)
CalExotics (1)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Intimina (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Love To Love (1)
Lovense (5)
Magic Motion (3)
Realov (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (3)
Sinful (4)
Svakom (1)
We-Vibe (12)
Womanizer (1)
Visa alla 44 produkter
Du har sett 44 av 44 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se