Trådlösa Sexleksaker

Upphetsa och egga varandra med trådlösa sexleksaker som en del av ert förspel! Med hjälp av en trådlös vibrator kan den ene kontrollera vibrationerna, och därmed den andres njutning, hemma eller ute bland folk, vilket garanterat ger ert sexliv en extra dimension. Märken som LELO och We-Wibe är särskilt populära bland par som letar efter trådlösa sexleksaker, men bläddra ner och se vad som passar er.

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (6)
Amaysin (1)
Anal Fantasy Collection (1)
B Swish (2)
B-Vibe (3)
Baseks (1)
CalExotics (1)
Crush (1)
Fantasy for Her (4)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (1)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (1)
Je Joue (1)
Kiiroo (3)
Lelo (6)
Love To Love (3)
Lovense (8)
Magic Motion (8)
Malesation (1)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Mjuze (1)
Nalone (2)
Nexus (7)
Ohmibod (6)
PicoBong (1)
Pretty Love (1)
Realov (2)
Rimmers (2)
Rocks Off (1)
Satisfyer (5)
Screaming O (3)
Sinful (5)
Svakom (1)
Tailz (1)
Tickler (1)
Velve (1)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (15)
Whisperz (2)
Womanizer (1)
Zalo (1)
Visa alla
Visa alla 126 produkter
Du har sett 48 av 126 produkter
Ladda fler

Trådlösa sexleksaker att piffa upp sexlivet med

Längtar ni efter något nytt?

Vi gissar att om ni har landat på den här sidan, då är svaret på frågan här ovanför förmodligen ja. Om ni har lust att testa något nytt och annorlunda, då är trådlösa sexleksaker faktiskt en riktigt bra utgångspunkt. Det kanske inte är det första ni ska ge er i kast med om ni är helt gröna när det kommer till sexleksaker, men om ni har provat på de vanligaste attiraljerna till sovrummet, är trådlösa sexleksaker ett perfekta steg uppåt på skalan.

De kan nämligen hjälpa till att ge era gemensamma erotiska lekar en helt ny dimension i sängkammaren, eller rent av som förspel ute i det offentliga om ni känner för att vara riktigt äventyrliga. Väljer ni att ta med det ut ur sovrummet, kan det till och med hända att ni inte ens behöver starta vibrationerna. För en del räcker det med att veta att de kan tända varandra med ett enkelt knapptryck, medan andra vill gå hela vägen. Utforska vad som fungerar bäst för er, och experimentera med var era gränser går.

Trådlösa sexleksaker är skitcoola

Inte nog med att ni kan ha sjukt mycket kul, när ni leker med trådlösa sexleksaker tillsammans. Många produkter i den här kategorin är dessutom förknippade med en hel del coola funktioner, som gör dem ännu mer intressanta att leka och experimentera med. Flera av de olika leksakerna du hittar här kan till exempel anslutas till en app, varpå de kan kontrolleras och anpassas från din smartphone.

En del appar ger er möjlighet kontrollera den anslutna produkten även om ni befinner er på helt olika platser. Om en av er exempelvis reser mycket i jobbet, kan det många gånger vara en mycket trevlig lösning att den vibrerande delen kan styras också över mycket stora avstånd. Tänk dig att du sitter på ett hotellrum hundratals mil från din partner, kanske i ett annat land eller rentav i en annan världsdel, men du kan fortfarande styra den trådlösa sexleksaken och därmed hur, var och när din partner ska njuta. Ingen dum tanke, eller hur?

Trådlös vibrator med egna mönster

Flera av de trådlösa sexleksaker ni hittar här gör det också möjligt att själv bestämma vilket vibrationsmönster ni som par vill använda. Har ni lust kan ni faktiskt rentav få en trådlös vibrator där det går att skapa helt egna vibrationsmönster, som kan styras antingen av era röster eller utvalda musikstycken. Varför inte experimentera med era favoritlåtar, för att se hur de påverkar vibrationerna och vilken typ av musik som passar bäst att använda. Det är verkligen bara fantasin som begränsar er med dessa produkter.

Saknar ni annat som kan piffa upp ert sexliv, ta då en titta i alla de andra kategorierna här på Sinful.se. Ni hittar ett brett utbud av vuxenleksaker och erotiska tillbehör som ni kan experimentera med. Vare sig det är tal om sexiga underkläder för att krydda till det när kläderna åker av, eller ett bra glidmedel för att göra sexet ännu bättre, kan ni hitta det hos oss.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se