Trådlösa & Appstyrda Sexleksaker

Upphetsa och egga varandra med trådlösa & appstyrda sexleksaker som en del av ert förspel! Med hjälp av en appstyrd vibrator kan den ene kontrollera vibrationerna, och därmed den andres njutning, hemma eller ute bland folk, vilket garanterat ger ert sexliv en extra dimension.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (7)
Amaysin (3)
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
Aneros (1)
B Swish (2)
B-Vibe (2)
b-Vibe (2)
Bang! (1)
Booty Sparks (2)
CalExotics (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (3)
Dream Toys (3)
Elvie (1)
expired_Marc Dorcel (1)
Fantasy For Her (4)
Fetish Fantasy Series (1)
Frisky (1)
GoGasm (2)
Hot Octopuss (3)
Hueman (1)
Intimina (1)
Kiiroo (1)
Lelo (8)
LELO (8)
Love To Love (1)
Lovense (10)
Magic Motion (9)
Malesation (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Mixed (1)
Mjuze (1)
Mystim (1)
Nexus (10)
NS Novelties (1)
OhMiBod (5)
Perifit (1)
Realov (2)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Rimmers (4)
Rocks Off (4)
Romp (2)
Satisfyer (18)
Screaming O (1)
Sinful (8)
Strap U (3)
Svakom (8)
Sweet Smile (2)
Tailz (1)
Vibio (2)
VIVE (1)
We-Vibe (19)
Whisperz (3)
Womanizer (1)
Xocoon (1)
You2Toys (1)
Visa alla 185 produkter
Du har sett 48 av 185 produkter
Ladda fler

Trådlösa sexleksaker att piffa upp sexlivet med

Längtar ni efter en appstyrd sexleksak?

Vi gissar att om ni har landat på den här sidan, då är svaret på frågan här ovanför förmodligen ja. Om ni har lust att testa något nytt och annorlunda, då är appstyrda sexleksaker faktiskt en riktigt bra utgångspunkt. Det kanske inte är det första ni ska ge er i kast med om ni är helt gröna när det kommer till sexleksaker, men om ni har provat på de vanligaste attiraljerna till sovrummet, är appstyrda sexleksaker ett perfekta steg uppåt på skalan.

De kan nämligen hjälpa till att ge era gemensamma erotiska lekar en helt ny dimension i sängkammaren, eller rent av som förspel ute i det offentliga om ni känner för att vara riktigt äventyrliga. Väljer ni att ta med det ut ur sovrummet, kan det till och med hända att ni inte ens behöver starta vibrationerna. För en del räcker det med att veta att de kan tända varandra med ett enkelt knapptryck, medan andra vill gå hela vägen. Utforska vad som fungerar bäst för er, och experimentera med var era gränser går.

Appstyrda sexleksaker är skitcoola

Inte nog med att ni kan ha sjukt mycket kul, när ni leker med appstyrda sexleksaker tillsammans. Många produkter i den här kategorin är dessutom förknippade med en hel del coola funktioner, som gör dem ännu mer intressanta att leka och experimentera med. Flera av de olika leksakerna du hittar här kan till exempel anslutas till en app, varpå de kan kontrolleras och anpassas från din smartphone.

En del appar ger er möjlighet kontrollera den anslutna produkten även om ni befinner er på helt olika platser. Om en av er exempelvis reser mycket i jobbet, kan det många gånger vara en mycket trevlig lösning att den vibrerande delen kan styras också över mycket stora avstånd. Tänk dig att du sitter på ett hotellrum hundratals mil från din partner, kanske i ett annat land eller rentav i en annan världsdel, men du kan fortfarande styra den appstyrda sexleksaken och därmed hur, var och när din partner ska njuta. Ingen dum tanke, eller hur?

Trådlös vibrator med egna mönster

Flera av de trådlösa sexleksaker ni hittar här gör det också möjligt att själv bestämma vilket vibrationsmönster ni som par vill använda. Har ni lust kan ni faktiskt rentav få en trådlös vibrator där det går att skapa helt egna vibrationsmönster, som kan styras antingen av era röster eller utvalda musikstycken. Varför inte experimentera med era favoritlåtar, för att se hur de påverkar vibrationerna och vilken typ av musik som passar bäst att använda. Det är verkligen bara fantasin som begränsar er med trådlösa sexleksaker.

Saknar ni annat som kan piffa upp ert sexliv, ta då en titta i alla de andra kategorierna här på Sinful.se. Ni hittar ett brett utbud av vuxenleksaker och erotiska hjälpmedel som ni kan experimentera med. Vare sig det är tal om sexiga underkläder för att krydda till det när kläderna åker av, eller ett bra glidmedel för att göra sexet ännu bättre, kan ni hitta det hos oss.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se