Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

469,00 kr

369,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du njuta av kittlande analstimulering och samtidigt skämma bort din partner med långvarigare erektion? Då är prostatavibratorn Rocks Off Ro-Zen Pro ett måste.

  Den kombinerar skön massage av mellangården med intensiv prostatastimulering så att din orgasm når nya höjder. Utöver det ger den också en stram känsla kring penis och testiklar så att du får en kraftigare och långvarigare erektion.

  Den avtagbara vibratorn har 10 olika vibrationsnivåer som du enkelt kan välja mellan via en knapp. Prostatavibratorn är vattentät och uppladdningsbar så att du kan njuta av den om och om igen utan att den tappar kraft. 

  Rocks Off Ro-Zen Pro är tillverkad i medicinsk silikon och har en mjuk yta. Prostatastimulatorn kan föras in ca. 9 cm och har en diameter på 4 cm på den bredaste delen. Ringen till penis och testiklar kan sträckas så att den passar de flesta storlekar. Pro är en förbättrad utgåva av den populära bestsellern Rocks Off Ro-Zen. 

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  MÅTT:
  - Full längd: 15,5 cm.
  - Prostatastimulator, längd: 11,5 cm (9 cm kan föras in).
  - Prostatastimulator, diameter: 4 cm (bredaste delen).
  - Penisring, diameter: 3,5 cm (kan sträckas).
  - Ring till testiklar, diameter: 3,8 cm (kan sträckas).
  BATTERITYP: Uppladdningsbar (USB-kabel medföljer).
  VIBRATIONSNIVÅER: 10 olika.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  ”Killens bästa julklapp någonsin” Köpte den här till killen. Trodde inte han skulle använda den eftersom det är lite tabu med saker där bak på killar. Han testade den och är nu mer eller mindre beroende ;) kraftfulla vibrationer och penisringen sitter på bra. Bästa köpet!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skönt material, skön passform och skön orgasm Hade länge varit nyfiken på prostataorgasm. För att förverkliga detta letade jag efter en leksak som jag kunde använda både ensam och tillsammans med min partner. Fastnade för Rocks off ro-zen pro prostatavibrator.

  Efter snabb leverans laddade jag vibratorn med den medföljande USB-kabeln. Tacksamt att slippa batterier. Materialet var något jag aldrig känt på en sexleksak förr, bekvämt och lent. Första gången jag skulle använda den tyckte jag det var besvärligt att trä pungen genom det hål där den skulle vara men till slut gick det bra!

  När allt till slut satt där det skulle var det otroligt skönt. Vibratorn kom in perfekt för att reta prostata och med vibratorn var det en mycket egendomlig och skön känsla när jag fick min första prostataorgasm.

  Rekommenderar absolut produkten för den som vill upptäcka något nytt och väldigt behagligt!
  5 4 1

  Du recenserar: Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *