Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator 1
 • Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator 2
 • Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator 3
 • Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator 4
 • Rocks Off Ro-Zen Pro Prostata Vibrator Pack 90

Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

469,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du njuta av kittlande analstimulering och samtidigt skämma bort din partner med långvarigare erektion? Då är prostatavibratorn Rocks Off Ro-Zen Pro ett måste.

  Den kombinerar skön massage av mellangården med intensiv prostatastimulering så att din orgasm når nya höjder. Utöver det ger den också en stram känsla kring penis och testiklar så att du får en kraftigare och långvarigare erektion.

  Den avtagbara vibratorn har 10 olika vibrationsnivåer som du enkelt kan välja mellan via en knapp. Prostatavibratorn är vattentät och uppladdningsbar så att du kan njuta av den om och om igen utan att den tappar kraft. 

  Rocks Off Ro-Zen Pro är tillverkad i medicinsk silikon och har en mjuk yta. Prostatastimulatorn kan föras in ca. 9 cm och har en diameter på 4 cm på den bredaste delen. Ringen till penis och testiklar kan sträckas så att den passar de flesta storlekar. Pro är en förbättrad utgåva av den populära bestsellern Rocks Off Ro-Zen. 

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  MÅTT:
  - Full längd: 15,5 cm.
  - Prostatastimulator, längd: 11,5 cm (9 cm kan föras in).
  - Prostatastimulator, diameter: 4 cm (bredaste delen).
  - Penisring, diameter: 3,5 cm (kan sträckas).
  - Ring till testiklar, diameter: 3,8 cm (kan sträckas).
  BATTERITYP: Uppladdningsbar (USB-kabel medföljer).
  VIBRATIONSNIVÅER: 10 olika.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  För tight och liten för mig! Som produkt är den spännande och fin men jag är för grovt utrustad och då sitter ringarna alldeles för tight så det känns inte så skönt (eller hälsosamt för blodcirkulationen).
  Utformningen är ganska kort och har en bredare del lite för långt ner vilket gör att den glider lätt ut och sitter inte fast som man vill. Jag tyckte den var meckig att använda och tyvärr var det en engångs upplevelse för min del. Får leta vidare efter en annan variant.
  Vibrationerna är dock superbra och det finns många olika varianter att välja mellan.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  ”Killens bästa julklapp någonsin” Köpte den här till killen. Trodde inte han skulle använda den eftersom det är lite tabu med saker där bak på killar. Han testade den och är nu mer eller mindre beroende ;) kraftfulla vibrationer och penisringen sitter på bra. Bästa köpet!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skönt material, skön passform och skön orgasm Hade länge varit nyfiken på prostataorgasm. För att förverkliga detta letade jag efter en leksak som jag kunde använda både ensam och tillsammans med min partner. Fastnade för Rocks off ro-zen pro prostatavibrator.

  Efter snabb leverans laddade jag vibratorn med den medföljande USB-kabeln. Tacksamt att slippa batterier. Materialet var något jag aldrig känt på en sexleksak förr, bekvämt och lent. Första gången jag skulle använda den tyckte jag det var besvärligt att trä pungen genom det hål där den skulle vara men till slut gick det bra!

  När allt till slut satt där det skulle var det otroligt skönt. Vibratorn kom in perfekt för att reta prostata och med vibratorn var det en mycket egendomlig och skön känsla när jag fick min första prostataorgasm.

  Rekommenderar absolut produkten för den som vill upptäcka något nytt och väldigt behagligt!
  5 4 1

  Du recenserar: Rocks Off Ro-Zen Pro Prostatavibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.