Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator produkt och app 1
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator produkt och app 2
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator produktbild 3
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator produktbild 4
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator produktbild 5
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styret Klitoris Stimulator Hand 50
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator produkt i hand 51
 • Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator bild på förpackningen 100

Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

289,00 kr

  Produktbeskrivning

  Satisfyer Curvy 2+ Klitorisstimulator kombinerar de välkända och älskade tryckvågorna från Satisfyers andra populära produkter, med smart och innovativ app-styrning.

  Klitorisstimulatorn har en läcker och stilren design med mjuka former och en exklusiv finish i matt silikon, som ser till att den blir ett vackert tillskott i nattduksbordet.

  Men denna lufttrycksvibrator är så mycket mer än bara en dekorativ sexleksak. Men sina pulserande tryckvågor och vibrationer stimulerar den klitoris helt utan beröring och sänder vågor av njutning genom hela din kropp.

  När du ansluter Curvy 2+ till Satisfyer Connect-appen, får du möjlighet att styra vibrationerna och tryckvågorna från din smartphone. I appen kan du designa dina egna vibrations- och lufttrycksmönster, samt koppla upp den till din mikrofon eller musik, så att du kan komma till rytmen av din favoritsång eller ljudet av din partners röst. Inte konstigt att denna smarta app har vunnit det prestigefyllda Twice Pick Award på CES 2020.

  Curvy 2+ lever också upp till sitt namn. Den har nämligen en ergonomisk form som ser till att den ligger tryggt och bra i handen när du tillbringar långa nätter under täcket. Den är täckt av 100% medicinskt silikon. Och som grädde på moset är den dessutom vattentät och uppladdningsbar via en smarta magnetiska laddare. Vad mer kan man önska sig?

  OBS! Lufttrycksvibratorer som denna bör inte användas på piercade kroppsdelar. Vi rekommenderar att du använder en vibrator istället, när du ger dig ut på orgasmiska äventyr.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja
  VATTENTÄT: Ja.
  FULL LÄNGD: 14,7 cm
  DIAMETER: 4,3 cm (bredaste punkten).
  INRE DIAMETER: 1,5 cm.
  APPSTYRD: Ja (Satisfyer Connect).
  ANALOG ANVÄNDNING:
  - Pulseringsinställningar: 11.
  - Vibrationer: 10.
  BATTERI: Uppladdningsbart (magnetisk USB-kabel ingår).
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska m.fl.

  OBS! Om produkten används i förbindelse med den rekommenderade appen vill vi göra dig uppmärksam på att appen kan samla in data om din användning av produkten och appen. Delning av data kan begränsas i appens inställningar. För mer information hänvisar vi till app-innehavarens personuppgiftspolicy. Sinful är inte ansvarig för din användning av appen.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Användarvänlig
  Värde för pengarna Med tanke på hur lite den kostar, tycker jag verkligen det är en lysande produkt. Appen får det verkligen att kännas som om jag har fått en riktigt gedigen sexleksak. Kunde faktiskt inte hålla mig ifrån att prova den direkt när jag fick hem den. Har inte testat att använda den med mikrofonen ännu, men när älsklingen kommer hem så ska det garanterat testas.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Användarvänlig
  Härlig månadsdag Fick denna i present av min pojkvänn när vi hade månad, och vi började använda den direk. Det var kul att jag kunde ge honom min Iphone och låta honom styra det hela. Det blev ett riktigt lyckat firande, kan man säga, och jag kom fler gånger än jag hade räknat med den dagen.
  5 5 1

  Du recenserar: Satisfyer Curvy 2+ App-Styrd Klitorisstimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *