Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator
 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator
 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator
 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator
 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator
 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator produkt i hand 52
 • Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator

Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Låt denna Mono Flex Rabbitvibrator från Satisfyer ge dig härlig, dubbel njutning, när den tar hand om både din g-punkt och ditt känsliga klitorisområde på en gång.

  Mono Flex har 2 kraftiga motorer, en i skaftet och en i klitorisstimulatorn. De kan styras separat, så du kan själv avgöra om du vill ha vibrationer mot båda områdena samtidigt eller vart och ett för sig.

  Du, eller din partner, kan styra de djupgående vibrationerna via den innovativa gratisappen Satisfyer Connect. Den gör det möjligt att uppleva oändligt många vibrationskombinationer. Prova att designa dina helt egna mönster, eller låt rytmen från din favoritlåt omvandlas till vibrationer.

  Vill du ha ögonblicklig, rumlande njutning så har själva vibratorn 5 inställningar att välja mellan. På knapparna i bottnen kan du välja mellan vibrationsinställningarna, samt vilken av de 2 motorerna som ska vara igång.

  Denna läckra rabbitvibrator har en elegant design med ett ovanligt feminint utseende. Den har en ergonomisk och flexibel form, så den kan anpassa sig efter just din kropp. Vibratorn har en silkeslen yta av silikon som känns behaglig mot huden.

  Mono Flex Rabbitvibrator är både vattentät, tystlåten och återuppladdningsbar via den inkluderade, magnetiska USB-laddaren. Det innebär att du kan få pirrande lek precis när du vill.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  TYSTLÅTEN: Ja.
  LÄNGD: 21 cm, varav 11,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 3,7 cm (bredaste punkten).
  APPSTYRD: Ja (Satisfyer Connect).
  VIBRATIONSINSTÄLLNINGAR: 5 (oändligt många via appen).
  BATTERI: Uppladdningsbart (magnetisk USB-laddare ingår).
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska m.fl.

  OBS! Om produkten används i förbindelse med den rekommenderade appen vill vi göra dig uppmärksam på att appen kan samla in data om din användning av produkten och appen. Delning av data kan begränsas i appens inställningar. För mer information hänvisar vi till app-innehavarens personuppgiftspolicy. Sinful är inte ansvarig för din användning av appen.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Väldigt nöjd!!! Dess kraftfulla, mullrande vibrationer, välutformade kurvor och stora flexibilitet skapar underbar stimulans för G-punkten såväl som klitoris. Motorernas individualitet ger i kombination med appen stort utrymme att utforska nya sensationer både tillsammans och på distans. De kraftfulla motorerna har även använts för utforskning av kroppens övriga erogena zoner. För prostatabärare fungerar den även väldigt bra! Den kommer snyggt paketerad, håller hög kvalitet i material och tillverkning samt är lätt att tvätta. Väldigt nöjd!!!
  5 5 1

  Du recenserar: Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.