Sinful Jewel Silikon Analplugg Small

Klicka på en bild för att förstora den

Sinful Jewel Silikon Analplugg Small

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Ny inom analstimulering? Då är Sinful Jewel Silikon Analplugg Small perfekt för dig

  Den diskreta pluggen ger dig skonsam stimulering och låter dig experimentera med skön anallek.

  Jewel Analplugg i silikon har en silkeslen yta med avrundad spets för enkel och trygg införsel, medan stopperfotens vackra plastkristall ger den en exklusiv look.

  Storlek small har en diameter på 2,5 cm och riktar sig därför till dig som vill komma igång med att utforska en ny spännande dimension.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och plastkristall.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 7,5 cm (6,5 cm kan föras in).
  DIAMETER: 2,5 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra men.. Älskar den, den sitter där den ska MEN... önskar nog att ”botten” där juvelen sitter är lite liten.. då den åkte in i mig när vi lekte lite med den.. hehe... men annars är den underbar
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra för nybörjare Storleken och formen är jättebra för någon som är ny till det hela. Lite svårare att ta ut än in p.g.a. formen men hellre det än att den åker ut. Det negativa är att stenen inte sitter fast jämt på underlaget, gör mig orolig att vatten kommer in mellan silikonet och stenen när man gör rent och att det blir äckligt i längden när det inte kan lufttorka ordentligt.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Trist Juvelen ramlade av efter första användningen. Hade kunnat gå illa, utöver det var jag väldigt nöjd, i hela två timmar.. , bekväm, snygg
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Blyg men omtänksam Len och lagom hård. Fräsch och fin. Känns elegant och lite blyg för den lilla storleken. Ett bra nybörjarval och funkar utmärkt med sinfuls egna anal glidmedel.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Väldigt stor för min ingång Hej denna är beskriven som liten men var mycket större än jag hade väntat mig. Jag är i och för sig i 30års åldern tjej med asiatisk etnisitet med liten erfarenhet av stoppa in saker i rumpan så det spelar säkert roll. Men den känns stor oavsett även med insmord i glidmedel. Den känns skön dock och är vacker och känns som den har hög kvalité. Jag köpte också en mycket mindre med en rosa "kanintofs" som var mycket mer passande för mig både storleksmässigt och hur fin den var!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Liten och nätt Väldig fin och skön buttplug för nybörjaren. Formen gör att den sitter där den ska och glider inte ut. Ångrar bara att jag inte vågade beställa en storlek större!
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Jewel Silikon Analplugg Small

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: