TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Analplugg Med Diamant

Vill ni tillföra lite bling till ert analsex? De här snygga, juvelprydda jewel butt plugs har blivit enormt populära på senare år och används ofta i erotisk film. Välj mellan flera snygga designs och finn er favorit analplugg med diamant.

Jewel butt plug - glamorös anal utsmyckning

Vad är en jewel butt plug?

En jewel butt plug är egentligen bara namnet på en viss typ av buttplug som har en liten juvel i slutet som fyller antingen hela eller delar av botten. Och eftersom det är den del som sitter utanför analöppningen är det också den del som din partner ser när pluggen förs in helt i anus. Därför är det en bra idé att välja den jewel butt plug som du eller er tycker har den vackraste juvelen - för det är den som du kommer att njuta av att se.

Den så kallade juvelen i en jewel butt plug finns i flera olika varianter - både vad gäller färger och material, vilket också påverkar priset. I den dyra änden hittar du flera smycken i rostfritt stål, med äkta guldlegering och Swarovski-kristall, bland annat. Om du vill ha modellerna i den billigare prisklassen är de vanligtvis tillverkade av silikon och innehåller en akrylsten, som säkert och ser extremt inbjudande ut när den väl är insatt.

Oavsett om det är du eller din partner som får glädje av stimuleringen kan du vara säker på att den ger ett extra kittlande element till deras fräcka lek i sovrummet. Den kan användas av både kvinnor och män under förföriska förspel eller hett sex.

Vilken analplugg med diamant ska du välja?

Som vi redan har nämnt finns det många olika varianter, men vilken analplugg med diamant ska du välja? Det är förstås den stora frågan, men som tur är kan vi lova dig att vi har nogot för alla. När det gäller att hitta rätt variant finns det två saker du bör tänka på: storlek och material.

Om vi börjar med storleken finns jewel butt plugs vanligtvis i allt från liten till XXL. Om du inte har erfarenhet av analleksaker eller anal stimulering tidigare rekommenderar vi att du väljer en av de minsta storlekarna (small). Sedan kan du gradvis gå upp i storlek till en "medium" och sedan en "large" för att slutligen hamna i de stora modellerna, som endast är avsedda för de mycket erfarna användarna.

När du har hittat rätt storlek måste du fundera på vilket material din analplugg diamant ska vara tillverkad av. Det har att göra med produktens vikt och den stimulans som du upplever när materialet kommer i kontakt med ditt inre. Metall tenderar att väga mer än silikon - och ger därför en kraftigare stimulans. Om du är nybörjare på analstimulering bör du därför välja en modell av till exempel silikon, så att du kan vänja dig vid känslan.

En jewel butt plug garanterar fräcka upplevelser med anala leksaker

När du köper en jewel butt plug är det bra att välja en juvel som tilltalar både dig och din partner. Det är trots allt den som han eller hon kommer att titta på. Men oavsett vilken juvel du väljer kommer den utan tvekan att fånga din partners uppmärksamhet direkt - för det är precis vad den här produkten gör: fångar uppmärksamhet.

En jewel buttplug gör mycket för upplevelsen, både under onani och sex, men det är bara en typ av analleksak som finns. Om du är intresserad av att kolla in andra spännande produkter hittar du massor i vår kategori analsexleksaker. Här hittar du bland annat massor av analdildos, analkulor och analvibratorer - alla speciellt gjorda för analt bruk. Det finns alltså gott om möjligheter att använda jewel buttplugs och andra anala leksaker, som för många bidrar till ett mer lekfullt sexliv.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful