Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand 1
 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand 2
 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand 3
 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand 4
 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand 5
 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand 6
 • Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand bild på förpackningen 90

Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Denna Mini Magic Wand från Sinful har kommit för att, en gång för alla, bevisa att storleken inte spelar roll. Stoppa ner de här kraftiga vibrationerna i resväskan och använd miniwanden till sexiga privatstunder när du är ute och far, eller låt din partner ta del av det roliga under en romantisk helgutflykt.

  Trots den blygsamma storleken, får du här en wand som är både kraftig och effektiv. Den har en imponerande motor som levererar 10 mönster och 8 hastigheter. Med en vikt på endast 170 gram är den lätt att hantera, även när leken bli långvarig.

  Det är lätt att ladda wanden med den inkluderade USB-laddaren, genom att stick in stiftet i det lilla hålet i botten på vibratorn. En lampa bakom on/off-knappen börjar lysa när wanden laddas.

  Tips! Wanden är framtagen för att stimulera klitoris, men det finns inget som hindrar dig från att använda den mot andra delar av din eller din partners kropp - ollonet står gärna först i kön. Smörj in wandens huvud med vattenbaserat glidmedel för att förstärka känslan.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon. 
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Nej, men stänktålig.
  LÄNGD: 20 cm. 
  DIAMETER, HUVUD: 4,1 cm. 
  VIBRATIONER: 8 hastigheter och 10 mönster. 
  RPM: 7000.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (USB-laddare P1 ingår). 
  LADDNINGSTID: 90 minuter.
  ANVÄNDNINGSTID: Upp till 40 minuter.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  WOW Den är en predukt som inte kommer göra dig besviken. Den är lagom stor att hålla i min hand utan att vara för stor och i vägen. Den storlek gör den smidig att ta med sig när man åker bort. Dock ska man tänka på att den låter en del då den har starka vibrationer. Är man någon som inte klarar för starka bör man nog leta viddare, då denna lägsta vibration fortfarande är väldigt stark. De finns många olika typer av vibrationer att välja mellan vilket uppskattas stark. Lätt att rengöra
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra men inte revolutionerande Bra, sköna vibrationer men tycker den är överreklamerad. Som gratis grej är den helt klart värt det!!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Kanon Efter nästan 1,5 år så gick vibratorn tillslut sönder efter flitigt användande och många många måååånga orgasmer. Både jag och tjejen är supernöjda och för priset är den oslagbar. Väldigt smidig att använda och bra material. Beställer en ny nu och kan starkt rekommendera denna!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Amazing Lätt att använda, inte supertyst men det stör inte. Kommer lätt och staven är gjord av ett mycket skönt material.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra värde för pengarna Perfekt storlek på skaftet för att hålla med en hand, och perfekt storlek på huvudet för att täcka klittan. Knapparna känns en aning plastiga men fungerar bra. Bra styrka i vibrationerna för en apparat av den här storleken. Mycket lent och skönt material och sexig design. Men stilen kan vara en aning bedragande, den ser ut som en dyr Lelo, men inuti är det inte världens mest avancerade motor, och det märks på ljudnivån, den här hörs en del på högsta läget. Detta är dock inget chockerande, det är helt som förväntat på denna prisnivån. Hoppas den håller länge, gör den det är den helt klart värd pengarna!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Älskar den! Min bästa vän. Lagom stor vilket gör den smidig att använda (tycker personligen att de flesta wands är för otympliga). Att den är sladdlös är också ett stort plus, går utan problem att använda i de flesta ställningar tillsammans med en partner.
  Otroligt starka vibrationer på högsta läget och bra variation ned till det lägsta. Smidig att ladda och batteriet håller länge.
  Utseendemässigt är det också den snyggaste wand jag sett hittills. Otroligt mjuk yta och clean design.
  Låter lite mer än exempelvis en bullet, men det är det värt.
  Definitivt den bästa leksak jag någonsin köpt.
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.