Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sexleksaker på runda speglarSexleksaker på runda speglar
Guider
Sexual Wellness Specialist
Uppdaterad:22/04/2022

Dubbel njutning

Det finns många olika slags orgasmer. Du kanske har hört talas om klitorisorgasmer, G-punktsorgasmer, fontänorgasmer och analorgasmer.

Men har du även hört talas om blandade orgasmer?

De finns nämligen på riktigt. Och det är en ganska så härlig känsla vill jag meddela. Dessutom är vägen fram till blandade orgasmer också väldigt njutningsfull.

Häng med och ta reda på vilken sexleksak du behöver packa ner för resan.

Rosa sexleksak för kvinnor ovanpå en spegel

Den blandade orgasmen

Den blandade orgasmen är en orgasm som kan uppstå när du stimulerar flera erogena zoner samtidigt. Det handlar vanligtvis om stimulering av klitoris och insidan av slidan.

Många kvinnor upplever att de inte får orgasmer genom vaginal stimulering. Siffran är faktiskt hela 80 procent, vilket är en stor del av oss. Vi behöver helt enkelt även stimulera klitoris för att nå fram till klimax.

Hur får jag en blandad orgasm?

Stimulera din vagina där just du tycker att det är som skönast (de flesta föredrar det lite mjuka området ca 2–5 cm in i slidan, vilket faktiskt är baksidan av klitoris), men du kan också prova dig fram och se om du är känsligare på andra delar av slidan.

Försök sedan att kombinera denna stimulering med vidröring av klitoris.

Detta kan resultera i att din orgasm blir mer intensiv, varar längre och känns djupare än när du "bara" stimulerar klitoris.

Grattis – du har fått en härlig blandad orgasm!

Olika sexleksaker för kvinnor på små speglar

Flera möjligheter

Det finns inget rätt sätt att få orgasm, så om du är nyfiken kan du även experimentera på andra sätt.

Du kanske älskar att stimulera anus som är ytterligare en erogen zon på vår kropp.

Prova att stimulera anus och slida eller anus och klitoris – eller alla tre zoner samtidigt om du verkligen vill uppleva något alldeles extra.

Finns det sexleksaker för blandade orgasmer?

OMG ja, det kan du räkna med att det gör!

Jag ska berätta om några av de bästa alternativet för denna typ av stimulering.

P.S. Det är såklart helt OK om du föredrar att bara använda dina fingrar, duschstrålen eller något helt annat. Gör det som fungerar för dig.

Den populära rabbitvibratorn

En rabbitvibrator som Amaysin Curvy är expert på blandade orgasmer. Kanske är det också därför som denna typ av leksak nästan av blivit ett självklart inslag i nattduksbord världen över.

Rabbitvibratorn har ett böjt skaft som fyller upp din vagina och stimulerar dig med vibrationer. Böjen på just den här modellen är riktigt bra om man önskar fokuserad stimulering av den främre slidväggen.

Den yttre vibratorn ligger mot klitoris för att stimulera även detta område med sköna vibrationer.

Du kan hålla vibratorn stilla när du har hittat rätt vinkel eller så kan du röra den i rytmiska rörelser beroende på vad som fungerar bäst för dig.

Ett tips från mig för att göra upplevelsen ännu härligare är att använda ett bra vattenbaserat glidmedel på både de inre och yttre delarna.

Lila rabbitvibrator ovanpå speglar

Ett set för både insida och utsida

Stilrena och svarta Sinful 2-in-1 Vibratorägg och Klitorisvibrator är en annan leksak som stimulerar slidan och klitoris på samma gång.

Du kan föra upp ägget i slidan och låta det sitta där medan du står, sitter eller ligger och samtidigt stimulera dig själv med klitorisvibratorn – som även fungerar som en fjärrkontroll för ägget.

Otroligt smart!

Ett sådant här set är också den självklara sexleksaken för par. Så om du har en partner kan du bjuda in honom eller henne att till exempel styra vibrationerna åt dig.

Svarta sexleksaker för kvinnor ovanpå speglar

Klassisk med en twist

Nu blir det skoj!

Med Baseks Uppladdningsbar Anal Rabbitvibrator får du något som vid första anblicken ser ut som en klassisk rabbitvibrator. Men istället för en utvändig vibrator som stimulerar klitoris får du ett litet, mjukt skaft som kommer att stimulera dig analt.

Använd massor av analglidmedel för att få det mjuka skaftet att glida in enkelt eller låta det bara vila mot perineum och öppningen medan det andra skaftet stimulerar dig i slidan. Det finns vibrationer i båda delarna, så du kommer att få massor av härlig stimulans.

Lila sexleksaker ovanpå speglar

Den perfekta sexleksaken finns inte... eller vänta!

Sitter du också redo att klicka hem varje ny lufttrycksvibrator som dyker upp på marknaden så kan LELO Enigma bli din nya bästa vän när det kommer till blandade orgasmer.

Enigma är inte bara vacker – den är också en generös älskare.

Det böjda skaftet förs in i slidan och skapar himmelska vibrationer. Väl på plats kan du placera sughuvudet över din klitoris och njuta av de lockande tryckvågorna.

Detta är NÄSTAN receptet på en blandad orgasm.

Rosa sexleksak för kvinnor ovanpå en spegel

Sinful Triple Teaser Fjärrstyrd Vibrator

Om du vill stimulera anus, klitoris och vagina på samma gång, så är fjärrstyrda Sinful Triple Teaser helt rätt val för dig.

Denna lilla svarta sak har ett böjt skaft som förs upp i slidan och en mindre ände som du kan föra in i anus.

När de två delarna sitter på plats kommer den främre delen att lägga sig tillrätta nära ditt klitorisområde och du kommer att kunna njuta av vibrationer från alla håll.

Du kommer alltså att stimulera din kropps mest känsliga punkter, vilket kan resultera i underbara, djupa orgasmer.

Svarta sexleksaker för kvinnor ovanpå en spegel

Alla orgasmer är bra orgasmer

Det finns inget rätt sätt att få orgasm. Och de ska inte kännas på ett bestämt sätt.

En blandad orgasm är en fantastisk upplevelse, men det är även en klitorisorgasm.

Mitt bästa (och kanske oombedda) råd är att ta emot alla orgasmer som du faktiskt kan få och jaga njutningen istället för the big O.

Fler artiklar

  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful