Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Penisförlängare i låda framför en personPenisförlängare i låda framför en person
Guider

Penisförlängare - Den Ultimata Guiden

Få större penis på riktigt, helt utan kirurgi! Det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur? Men det är det. Sant alltså. Om du inte vill lägga dig under kniven och utsätta dig för alla de risker, komplikationer och biverkningar som det medför, då är en penisförlängare ditt enda alternativ för att i det långa loppet uppgradera storleken på dina tillgångar.

Marknaden erbjuder väldigt många förlängare som kan ge dig en större och kraftigare erektion för en natt, eller kanske över helgen. Men om du vill få till ett resultat som varar för evigt, då bör du dyka ner i den här ultimata guiden om penisförlängare.

Vad är en penisförlängare?

En penisförlängare är anordning, ett slags hjälpmedel kan man säga, som du sätter på din penis och bär flera timmar om dagen under flera månader. En del använder den till vardags under kläderna, medan andra föredrar att bära den hemma på kvällstid eller rentav sova med den på.

Förlängarens funktion upptäcktes faktiskt av en slump, efter att den från början utvecklats som ett postoperativt instrument (ett hjälpmedel som används efter en operation).

En läkare mätte penislängden på patienterna före och efter användningen. Mätningarna visade att de faktiskt blev längre genom att använda den, och att förlängningen bestod även efter avslutad behandling. En "biverkning" som nog var förhållandevis lätt för patienterna att acceptera.

Person håller en penisförlängare framför sig

Hur fungerar det?

En penisförlängare fungerar med hjälp av permanent celldelning, så kallad cytokines. Det kan vara lite svårt att föreställa sig och förstå processen, men följande exempel kanske hjälper. Har du nån gång sett en person med en så kallad stretcher i örat? Ett örhänge som gradvis utvidgar hålet i örsnibben? I vardagligt tal kallas ett sådant smycke ofta för töjning, men kan som sagt också tituleras stretcher eller grower på engelska. För även om vi på svenska kallar det töjning, så handlar det faktiskt inte om att huden enbart töjs ut, utan smycket tvingar faktiskt örsnibben att bilda nya celler. En penisförlängare gör samma sak med din penis.

Du har kanske sett hur örsnibben ser ut om ett sådant smycke tas ur också? Kvar blir ett stort, gapande hål som hänger ner vid sidan av ansiktet och halsen. Och precis som att hålet inte automatiskt drar ihop sig igen bara för att smycket är borta, så förblir den utsträckta vävnaden i penisen utsträckt även när du slutar använda din penisförlängare.

Kvinna håller penisförlängare framför sig

Hur används en penisförlängare?

Det krävs tid, tålamod och uthållighet för att uppnå bra resultat med en penisförlängare, men i gengäld kan du njuta av resultatet i resten av ditt liv. Så tänk på vad flera månaders arbete faktiskt kommer att ge dig i det långa loppet - plötsligt verkar det inte omöjligt att hitta tiden till det, eller hur?

Som vi sa inledningsvis ska en sån här förlängare nämligen användas under en längre period, och då dessutom i flera timmar varje dag. Hur många beror dels på vilket resultat du vill uppnå, men också på hur du reagerar på behandlingen.

När du köper en penisförlängare så ingår det en guide och ett uppstartsprogram som du bör följa. Den första veckan ska du bara bära förlängaren i 1 timme, men under programmets gång kommer du upp till hela 6 timmar om dagen.

Förlängaren består av en ring som du sätter runt penisroten. På ringen sitter det två stänger, vars längd kan justeras beroende på hur kraftigt sträck du vill ha. En rem placeras precis bakom ollonet och fästs sedan på stängerna, vilket resulterar i en konstant sträckning. Sträckningen kan justeras beroende på din ursprungliga penislängd, och hur långt du har kommit i behandlingen.

Det är viktigt att du lyssnar på din kropp genom hela processen. Ja, det är lätt att bli otålig när man äntligen har kommit igång, och självklart vill du se resultaten av den tid och energi du investerar. Men det är viktigt att inte gå ut för hårt. Tänk därför på att följa den guide som producenten skickar med, och var alltid uppmärksam på de signaler din kropp sänder. Börjar du se missfärgningar, blodkärl som spricker eller känna dig öm, avbryt användningen och ta en paus - eventuellt kan du sedan gå ner ett steg på hur kraftig din sträckning är, när du är redo att återuppta användningen.

Det är inte farligt att använda en penisförlängare, så länge som du ser till att använda den på rätt sätt. Av den anledningen vill vi återigen understryka hur viktigt det är att du följer producentens anvisningar och vägledning noggrant.

Närbild på penisförlängare och ansikte

Vilka modeller är bäst?

Den största, och faktiskt första, producenten av penisförlängare kommer från Danmark. De uppfann den patenterade Penile Traction Technology, som fortfarande används av märkena Jes Extender och Male Edge.

Jes Extender kom ut på marknaden redan år 1995, och sen dess har denna modell varit penisförlängarnas Rolls-Royce. Modellerna från Jes Extender vänder sig till dig som vill ha det bästa av det bästa och inte är rädd för att lägga lite pengar på utrustningen.

Du kan till exempel välja mellan utgåvor som Jes Extender Titanium och Jes Extender Original Gold, alltefter vilken design du föredrar och hur mycket extra tillbehör du vill ha. Resultatet blir detsamma oberoende av vilken du väljer.

År 2008 lanserade samma producent de första Male Edge modellerna. Medan Jes Extender är gjorda av metall och har ett ganska kliniskt utseende, är Male Edge tillverkade i tålig POM plast som ger en lite modernare look. Även Male Edge finns i flera olika utgåvor, beroende på hur mycket extra utrustning du vill inkludera.

Vilka resultat kan du förvänta dig?

På sin hemsida presenterar Male Edge och Jes Extender dokumenterade resultat från British Journal of Urology, som kommit fram till följande slutsats:

“It seems that penile traction devices should be proposed as the first-line treatment option for patients seeking a penile lengthening procedure.” (Källa: Male Edge - Bjui Research)

Undersökningen genomfördes av två italienska läkare vid universitetet i Turin. De lät 16 män använda en penisförlängare i 4-5 timmar om dagen, under en period på 6 månader. Resultatet sammanfattades såhär:

“Den genomsnittliga längden bland försökspersonerna var före undersökningen 7,1 cm (slakt tillstånd) och 9,6 cm (utsträckt). Efter undersökningen hade genomsnittslängden ökat med 2,3 cm (slak) och 1,7 cm (utsträckt). Det fanns i princip ingen förändring i omkretsen."

Resultaten varierar dock kraftigt från person till person. I genomsnitt uppnås en förlängning på 30% efter 6 månaders användning, men det finns de som ser resultat både snabbare och långsammare. En del uppnår en förlängning på 10% efter 9 månaders användning, andra blir 45% längre efter endast 3 månader. Oavsett vilket resultat du får så kan du vara säker på att de centimetrar du lagt till, dem får du behålla. Och är du inte nöjd med resultatet efter 3, 6 eller 9 månader, då kan du fortsätta behandlingen.

Person häller glidmedel i en sleeve

Varför ska man använda en penisförlängare?

Alldeles för många är missnöjda med storleken eller formen på sitt könsorgan. Det beror förmodligen på att det som hänger mellan benen sällan överensstämmer det vi presenteras för i reklamer, porrfilmer, etc.

Men här vill vi poängtera ett par ganska viktiga saker: genomsnittslängden är inte 25 cm, det är inget konstigt eller onormalt med att inte kunna få stånd på beställning, och storleken har faktiskt väldigt lite att göra med hur bra du är som sexpartner.

Genomsnittlig penisstorlek

Slakt tillstånd Längd: 9,16 cm Omkrets: 9,31 cm

Erigerat tillstånd Längd: 13,12 cm Omkrets: 11,66 cm

Med det sagt kan du fortfarande vilja använda en penisförlängare, och det är inget fel med det. En del använder den för dess primära syfte, det vill säga för att får lite mer längd där nere, medan andra är ute efter en slags uppgradering av kroppen, ungefär som att du lyfter vikter för att stärka dina biceps. Men du kan också använda en förlängare om du har en böjd penis som nu ska rätas ut.

Person håller en elektrisk penispump framför sig

Andra möjligheter

Är du inte helt övertygad om att den här metoden är rätt för dig, då finns det som tur väl är andra alternativ. Effekterna blir visserligen bara tillfälliga, men de här lösningarna är betydligt mindre tidskrävande.

Man kan nästan inte prata om det här området utan att också ta upp penispumpar, som med hjälp av stimulerande vakuum ger dig lite extra storlek. De kan användas både innan onani och före sex, för att ge en för stunden större och hårdare erektion. Vill du lära dig massor om just detta ämne, kan vi rekommendera att du läser den ultimata guiden till penispumpar.

Person håller en penispump bakom ryggen

Du kan också införskaffa en sleeve att ha på dig när du har samlag med din partner. En sleeve kan göra dig både tjockare och längre, beroende på vilken modell du väljer. Sleeven är dessutom superlätt att leta fram och lägga undan igen mitt under leken, eftersom den enda förberedelsen som krävs är att den ska träs på plats. Lättare än så blir det inte.

Person med sleeves på fingrarna håller pekfingret framför munnen
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful