Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

 • Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo 1
 • Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo 2
 • Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo 3

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

549,00 kr

  Produktbeskrivning

  Doc Johnson Dick Rambone är en XXL dildo för dig som verkligen önskar sig längd och fyllighet. Med sin extra långa stav och sin stora diameter är Doc Johnson Dick Rambone nämligen den största dildon vi har här i shoppen.

  Den extra stora Dick Rambone är en realistisk dildo med form som ’den äkta varan’. Dildon har både ett snyggt ollon och en ådrad yta som ger en väldigt naturtrogen känsla. Dildon har tillverkats i 100 % ftalatfri PVC som ger en underbart fast stimulation. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med Doc Johnson Dick Rambone då det kommer att göra upplevelsen med dildon ännu bättre och dessutom göra den mer behaglig att föra in.

  Med Dick Rambone får du en läcker sugpropps dildo som kan sättas fast på hårda och jämna ytor och njutas handfritt. När du är med att använda dildon bör du rengöra den i varmt vatten och evt. en Sexleksaksrengöring.

  Mått: Totallängd: 43 cm, varav staven är 34 cm lång. Diameter: 6,3 cm.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: Totallängden är 43 cm varav staven är 34 cm lång.
  DIAMETER: 6,3 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  MED SUGPROPP: Ja
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Fantastiskt dildo! Denna dildo är nog bland de bästa saker jag upplevt i hela mitt liv. Är något så otroligt speciellt med att känna nånting så stort töja ut analen. Materialet är fast, högkvalitativt och den är lätt att rengöra. Tar lite tid att vänja sig vid leksaker som är så här stora, men den är perfekt till oss som gillar utmaningar.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Chockerande När min dam tog fram denna efter att vi haft samlag. Blev jag orolig för hur ska jag kunna ta emot denna. Det var svårt i början då den är väldigt bred efter ollonet. Men efter lite uppvärmning och tarmsköljning så var jag 9 cm ifrån att kunna ta hela.
  Denna produkt ska man nog inte överanvända då min anal har blivit lite slapp och nu blir det knipövningar för att hålla tätt! Men jag ångrar inte att jag äger en som min dam också använder och nu är jag oroad om man räcker till.!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Så jävla skön En stor härlig dildo med sköna ådror. Lite svår att börja med, men sen var det bara ren njutning. Det är så skönt att känna den i analen. Den verkar först lite hård, men man vänjer sig ganska snabbt. Håller nu på att öva så att jag kan ta den hela vägen in, vi får se om det går.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  skönaste dildon En stor härlig dildo med skön form, inte lättaste att börja med men sugproppen fastnar överallt och kan köras in både fram och bak.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Otroligt bra! Denna leksak passar såväl bak som fram och är otroligt prisvärd och gör dig helt tillfredsställd. När jag bestämde mig, efter mycket om och men, att köpa denna produkt så vart jag verkligen inte besviken. Sugproppen är kanon, längden gör att du in princip kan festa den vart du vill, materialet var en aning hårt men mycket skönt. Låt mig understryka att denna leksak inte är för nybörjare, men för er som är lite mer erfarna är denna helt klart prisvärd och är den bästa leksak jag köpt än så länge.
  5 5 1

  Du recenserar: Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *