Doc Johnson Mr. Marcus Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

 • Doc Johnson Mr. Marcus Dildo 1
 • Doc Johnson Mr. Marcus Dildo 2

Doc Johnson Mr. Marcus Dildo

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  Mr. Marcus Dildo är den perfekta dildon för dig som fantiserar om att få till det med en riktigt porrstjärna. Dildon har nämligen gjutits efter Mr. Marcus egna penis, och har därför helt rätt storlek och form. Till följd av sina 22,8 cm på längden och 5 cm i diameter är det här en dildo för dig som vill ha extra stor och fyllig stimulans.

  Dildon är av hög kvalitet och är gjord av Doc Johnsons kända R5-material, som liknar riktig hud och därför ger en väldigt verklighetstrogen upplevelse. Dildons yta är ådrig och har ett tydligt markerat ollon. Du kan njuta av dildons alla möjligheter både med hjälp av dina händer eller utan eftersom att dildon har en stark sugpropp i bottnen. På så sätt kan dildon sättas fast på platta och släta ytor om så önskas.

  Vi rekommenderar att du använder dildon tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel. Då blir Mr. Marcus Dildo nämligen både skönare att föra in och att använda. Dildon är 100 % fri från ftalater.

  Mr. Marcus Dildo levereras med en förvaringspåse i ett satinliknande material.

  Detaljer

  MATERIAL: R5 PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  SUGPROPP: Ja.
  TOTALLÄNGD: 22,8 cm, varav skaftet utgör 17 cm.
  DIAMETER: 5 cm.
  BREDD, PUNG: 8 cm.
  HÖJD, PUNG: 6 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  En rejäl vinnare Realistisk dildo med optimal utformning som utan tvekan tillfredställer även dig som man. Den självklara vinnaren av de dildos jag äger sedan tidigare med dess perfekta 17 införbara cm, grovhet på 5cm på det bredaste stället samt styvheten och känslan av det sköna R5-materialet.

  Precis som dess naturliga motsvarighet är den svagt böjd och mest grov i början efter ollonet vilket ger en grym naturlig upplevelse samtidigt som den hålls på plats bra under leken. Förvaringspåsen och den starka sugproppen är två plus i kanten.

  Rekommenderar denna dildo åt dig som är man och som är ute efter en rejäl realistisk dildo som aldrig gör dig besviken.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bästa köpet Köpte denna dildo till min fru, lätt ett av dom bästa köpen :)
  Den både ser och känns naturlig, helt i egen klass jämfört med andra dildos vi provat och vi har provat en del.
  Skulle vilja påstå att de är en snygg dildo, färgen är perfekt och så även material och utformning. Den är stabil, lagom hård och stor. Tror dom flesta tjejer/kvinnor skulle klara av den.
  Vi fick modellen med vac-u-lock så har även införskaffat en strap-on sele så jag som man kan bära den och vi kan utföra mer naturliga sexlekar.
  Orgasmgaranti för kvinnan, absolut. Första gången vi provade denna dildon så fick min fru sitt livs första fontänorgasm vilket var ett stort plus :)

  Om ni som tjejer ska köpa denna dildo eller ni som man ska överraska er tjej/fru så köp denna dildo :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Super skönt och fräscht material. Dildon är av högkvalité, stadig och har en skön tyngd men är också mjuk och flexibel. Storleken är helt perfekt för mig, träffar alla dem rätta punkterna. Materialet är fräscht och känns skonsamt oavsett var man stoppar in den. Om du funderar mellan denna dildon och en billigare dildo av sämre kvalité och sämre material så rekommenderar jag att köpa denna direkt istället, du kommer ändå vilja byta ut en dildo av lägre kvalité med tiden. En dildo av lägre kvalité medför olika känslor av att inte vara helt bekväm av olika anledningar men denna dildon är så bra att du blir bara mer kåt så fort du tar den i handen. De extra hundra lapparna är väl värda den njutning du får.
  5 5 1

  Du recenserar: Doc Johnson Mr. Marcus Dildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.