Latexkläder

Här hittar du vårt utbud av latexkläder. Välj mellan catsuits, trosor, klänningar och mycket annat - allt i latex. Använd det i kombination med andra textilier under en kväll på stan, till en fetischfest eller bara för att göra din partner glad där hemma. Latex är till 100% ett naturmaterial med en otrolig elasticitet, vilket ger en perfekt shape-effekt. Köp dina latexkläder hos Sinful, och njut av den fantastiska kvaliteten.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Fist It (1)
Guilty Pleasure (1)
Late X (29)
Mister B (3)
Sharon Sloane (3)
Visa alla 37 produkter
Du har sett 37 av 37 produkter

Kinky, förförande och tättsittande latexkläder

Därför ska du använda latexkläder

Varför ska du testa latexkläder? Därför att det är fräckt, har en läcker yta och ger ifrån sig ett härligt knarrande ljud när du rör dig. Dessutom så får du ju den fantastiska känslan av att ha något tajt på kroppen. Skulle inte du också njuta av åsynen av din partner iförd en skinande blank och tättsittande outfit i latex? Föreställ dig en fräck date night, där du tar på dig en kort klänning eller kjol, och lägger upp en kinky omgång erotisk dominans med dig själv härskarinnan. Det kan man kalla att krydda till sexlivet! Dina latexkläder smiter åt runt kroppen som om de var målade på, är enormt behagliga att bära och känns nästan som ett extra, förskönande skinn.

Utöver att framhäva dina vackra former, så ger det tunna materialet även en känsla av läckerhet och sex appeal som går inifrån och ut. Latexkläder är därför ett perfekt sätt att boosta ditt självförtroende på. Samtidigt både väcker och förstärker latexkläder din kropps förnimmelseförmåga, så att du blir extra känslig för beröring. En oskyldig klapp på rumpan känns plötsligt mycket mer intensiv och upphetsande, än du någonsin har upplevt förr.

Rätt ekipering för dina fantasier

När det kommer till sexuella lustar, är vi alla olika - och tur är väl det! Hos Sinful anser vi att det ska finnas utrymme för alla. Därför anstränger vi oss för att se till så att vårt sortiment tillmötesgår och omfamnar alla tänkbara former av kinky fantasier och kärleksfulla förhoppningar, samt allt däremellan. Är du och din partner på jakt efter något lite småfräckt, som ett par sexiga trosor, strumpbyxor, en kjol eller corsage, eller kanske ett par handskar, kan ni hitta det hos oss. Vill ni lite längre ut på kinky-skalan, då garanterar vi att ni även hittar korsetter, catsuits, masker, byxor och mycket annat, i den mer hardcore änden av vår stora fetischavdelning. Gå på upptäcktsfärd i Nordens absolut största och bästa utbud av lack-, läder- och latexkläder, och förverkliga era vildaste fantasier.

Är du osäker på vilken look som passar dig bäst, då sitter vi redo att hjälpa dig. Våra duktiga medarbetare i kundservice är experter på sexleksaker och tillbehör, inklusive kinky ekipering. De kan utan problem guida dig genom shoppen, hjälpa dig hitta rätt latexkläder och besvara alla dina nyfikna frågor. Vi vill nämligen att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt.

Hitta din outfit hos Sinful

Oavsett om du är på jakt efter en outfit för en speciell tillställning, eller bara drömmer om att experimentera tillsammans med din (sex)partner där hemma, så hittar du allt du behöver för att förverkliga dina vildaste fantasier här på sidan. En bonus är att latexkläder med fördel kan kombineras med andra fräcka textilier, vilket ger dig möjlighet att uttrycka dig precis som du har lust. Hos Sinful.se hittar du ett brett utbud av olika typer av latexkläder. Förutom tidigare nämnda modeller säljer vi även t.ex. klänningar, höfthållare, t-shirts och boxershorts, så här finns verkligen något för alla.

Drömmer du om att kombinera latexupplevelsen med intim stimulering, ska du skynda dig att utforska vårt utbud av fräcka underbyxor med inbyggd dildo. Ge latexlooken en chans och ta ditt och din partners sexliv till svindlande nya höjder. Latex är utan tvekan ett av mest populära materialen när det kommer till kläder och utstyrslar för fetisch, och det är naturligtvis inte utan anledning. Materialet är nämligen både 100% naturligt och otroligt elastiskt, så om du är nyfiken finns det absolut ingen anledning att tveka längre.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se