Läderkläder

Läderkläder är för dig som inte är rädd för att sticka ut, utan föredrar en unik stil med lite råa eller rockiga inslag. Här hittar du ett varierat utbud av läderkläder som kan förgylla din hemmakväll, göra dig till fetischfestens stjärna, eller helt enkelt piffa till din vardagliga garderob. Känns det inte helt rätt med läder, har vi även ett bra utbud av lack- och latexkläder.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Läder (8)
Polurethane (1)
Polyester (1)
Split Leather (2)
Märke
COLT (2)
Mister B (2)
Rimba (1)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
Zado (7)
Visa alla 11 produkter

Sexiga läderkläder passar alla tillfällen

Tänder du på läderkläder?

Det finns många typer av klädfetischer, men läder är förmodligen en av de vanligare. Så om du svarade ja på ovanstående fråga, då kan du tryggt lita på att du är långt ifrån ensam. Känner du dig däremot osäker på svaret, då kanske följande tankeexperiment kan hjälpa dig räta ut frågetecknen. Tänk på någon som du finner attraktiv, och föreställ dig att hen är naken. Inte så dumt va? Tänk nu att personen i fråga har på sig läderkläder för herr eller dam, eller kanske håller i ett föremål (t.ex. en sexpiska) av läder. Blev det bättre eller sämre? Om du tycker personen i fråga blev mer upphetsande när du la till läder, då kan du nog räkna dig till dem som har en läderfetisch.

Lyckligtvis går det idag att bära läder, allt ifrån skinnjackor till läderbyxor, utan att det väcker särskilt stor uppmärksamhet. Sexiga läderkläder för herr eller dam är något helt annat, och kan inkludera både äkta läderprodukter och sådana av konstläder. Äkta läder är ett relativt dyrt material, och många försöker även undvika det med hänsyn till djurens rättigheter, varpå konstläder kan vara ett väldigt bra alternativ. Men det går inte att uppnå riktigt samma känsla och egenskaper med syntetläder, t.ex. andas det inte lika bra som den äkta varan. Just känslan och doften av äkta läder är också det som många entusiaster går igång på, och då är det svårt att kompromissa.

Vilka läder kläder ska du ha?

Idag finns det dock ett stort utbud av läderkläder, såväl läder underkläder som ytterplagg och allt där emellan, för den som vill ha. Läder kläder är ett måste för dig som vill känna den karaktäriska känslan av läder mot bar hud i dina mest känsliga områden. Men enstaka läderplagg kan också kombineras med andra material, t.ex. en lädertopp till ett par jeans eller en läderkjol ihop med en skjorta, för att skapa en unik stil med sexig touch. Att använda läder kläder kan också innebära att du tar på dig ett läckert body harness i läder, om det ska vara utanpå andra kläder eller som ett ensamstående plagg där hemma är upp till dig.

Läder är ett väldigt hållbart och slitstarkt material, så om du tar hand om dem väl kan dina läderkläder faktiskt hålla livet ut. Konstläder kräver lite mer underhåll för att behålla sitt fina skick, bl.a. bör du med jämna mellanrum rengöra dina syntetiska läderkläder med tvättmedel speciellt framtaget för detta material. I övrigt kan du använda dem på precis samma sätt som plagg av den äkta varan, och de kan i principen kombineras fritt med vilka material som helst. Läder ger de flesta outfits en lite rå, vissa skulle kanske säga rockig beroende på vad du har på dig, stil som många finner väldigt tilltalande. Så ge din kreativitet fritt spelrum och hitta en stil som tilltalar just dig.

Läder är mer än bara kläder

För dig som vill ha läderkläder finns det massor att välja på i sortimentet här på Sinful. Kombinera din läderklänning med en BDSM mask i läder och andas in den fantastiska doften som en del av leken. Om du och din partner gillar bondagelekar kan ni införskaffa ett dekorativt läderhalsband, eller använda ett par BDSM manschetter i samma material för att binda fast både händer och fötter. Såväl halsband som manschetter har oftast metallringar som sedan kan fästas i ett bondageset för riktigt restriktiva lekar, eller bara vid sängkarmen med hjälp av rep eller kedjor. Ett helt vanligt läderkoppel är också oerhört fräckt att fästa i den submissives halsband, för att ge leken specifika dimensioner.

Om du och din partner är intresserade av mer utmanande sensoriska lekar, då vill vi även rikta er uppmärksamhet mot vårt utbud av piskor och paddlar. Ni kan välja mellan flera olika varianter av läderpiskor, allt beroende på smak och hur smärtsamt ni vill att det ska vara. Många gånger är det också en bra idé att värma upp med en mildare sort, innan ni går vidare till mer hardcore modeller, men det känner ni säkert redan till. Så testa att ta på er lite sexiga läderkläder nästa gång ni plockar fram era favoritpiskor, och se hur leken utvecklar sig. Behövs det en gagball till den undergivne, då finns även de i läder.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se