BDSM Blindfold

BDSM blindfolds berövar dig inte enbart din syn, de stärker även alla dina övriga sinnen under såväl förspel och samlag som olika typer av erotiska lekar. Det betyder att alla typer av beröring och kroppslig kontakt känns ännu mer intensivt stimulerande.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Läder (2)
Metal (1)
Neopren (1)
Polyester (11)
Polyuretan (1)
PU (6)
PU leather (1)
Märke
baseks (3)
Bijoux Indiscrets (2)
Bound (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Frisky (1)
Obaie (3)
Ouch! (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful (3)
Sportsheets (2)
You2Toys (1)
Visa alla 25 produkter

BDSM Blindfold - det perfekta tillbehöret till kinky sinneslekar

Upptäck ny njutning med BDSM blindfolds

De allra flesta vet numera vad en blindfold är. Kanske har du rentav använt en under förspel eller samlag? BDSM blindfolds är ett populärt tillbehör som används både till sensuella sinneslekar och kinky sessioner med inslag av bondage, dominans och sadomasochism - mer känt som BDSM. Även om en BDSM blindfold är enkelt både till utseende och funktion, så har det en större inverkan på sexlivet än man skulle kunna tro. Eftersom den tar bort synen, tvingar den nämligen kroppen att förlita sig på sina andra sinnen. Det förstärker uppfattningsförmågan och gör att alla former av kroppslig beröring upplevs mer intensivt än normalt.

En annan fördel är att bäraren fråntas möjligheten att se vad som försiggår, och därmed vad partnern tänker göra härnäst. Det ger lekarna i sovrummet ett extra överraskningsmoment, vilket ökar spänningen och gör det hela ännu mer upphetsande. BDSM blindfolds är således ett mycket effektivt erotiskt verktyg, som även kan kombineras med andra typer av sexleksaker och tillbehör. Använd en BDSM blindfold som den är för att utforska ny sinnlig njutning, eller tillsammans med andra heta sexhjälpmedel för nya typer av upplevelser.

Utforska kinky sinneslekar och BDSM

Oavsett om din BDSM blindfold används som ensamstående leksak eller i kombination med massor av andra sensuella tillbehör, så står erotiska sinneslekar på schemat. Om det ska vara med eller utan BDSM, det får ni avgöra själva. Använder ni enbart en BDSM blindfold kan exempelvis oralsex förvandlas till något ännu mer njutbart och överraskande. Men sinneslekarna kan också varieras med hjälp av olika former av leksaker. Testa t.ex. att använda en feather tickler på en som har förbundna ögon, och upplev hur även de lättaste och mest försiktiga av beröringar känns otroligt stimulerande.

Vill ni ge er i kast med BDSM på riktigt, då är BDSM blindfolds bara ett av många verktyg ni kan ta till. För att experimentera med bondage behöver ni kombinera en BDSM blindfold med någon form av bondagerep, handbojor eller liknande som ni kan binda fast varandra med. Lägger ni dessutom till en sexpiska av något slag kan ni på allvar utforska både bondage och sadomasochism, för att inte tala om dominanslekar. Det är just mångsidigheten som har gjort detta tillbehör så populärt hos användare världens över. Om du inte har testat det än, då är det hög tid nu.

Hitta rätt BDSM blindfold för era behov

När ni nu har bestämt er för att inkorporera BDSM blindfolds i ert sexliv, då är nästa steg att ta reda på vilken av alla varianter som kan uppfylla just era behov och önskemål. På den här sidan hittar ni vårt stora utbud av olika material, färger och former. För de kvalitetsmedvetna har vi modeller tillverkade av äkta skinn och silke som kan ge leken en känsla av lyx. Är du lite mer prismedveten har vi också flera syntetiska utgåvor som fungerar lika bra, men kostar lite mindre. Det finns även varianter med spetsdetaljer och textdekor, om det estetiska uttrycket är det som tilltalar er allra mest.

Även om de flesta BDSM blindfolds i vårt sortiment är svarta, så finns det ett par färgrika varianter på sidan. Vi erbjuder dessutom modeller med olika former, allt ifrån klassiska sovmasker till mer minimalistiska varianter formade som rektanglar. En typ som aldrig går ur tiden är ett långt band, vilket kan användas både som BDSM blindfold och för att binda fast din partner - allt efter vad ni känner för. Ska det vara lite mer kinky bör ni leta efter en modell som även täcker näsan. Oavsett vad ni väljer, så vågar vi nästan lova att ni får en fantastisk kväll.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se