Glassvibrations

Glassvibrations

Glassvibrations står bakom en rad kollektioner av snygga och estetiska sexleksaker i glas. Vid formgivningen av produkterna har Glassvibrations fokuserat på att du ska bli tillfredställd och stimulerad på dina mest erogena zoner. Deras motto är "Exklusiv kvalitet till ett bra pris", vilket deras produkter också minst sagt lever upp till. Alla sexleksaker från Glassvibrations har tillverkats i Europa och är gjorda av härdat och okrossbart glas.

Sexleksaker är ett bra alternativ till tradtionella sexleksaker. Glasets hårdhet garanterar en pricksäcker stimulering och du kan själv anpassa stimuleringens temperatur genom att värma upp eller kyla ner glaset innan användning. Med hjälp av dildos och analpluggar i glas har du möjlighet att uppnå maximal njutning.

Alla produkter

Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.