Hitta sexiga småklappar från endast 59:- under perioden 14/11–24/12 2021. Gäller så långt lagret räcker.

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (18)
Aluminium (1)
Feather (1)
Foam (1)
Läder (1)
Metal (3)
Nylon (1)
Plastic (2)
Polyamid (4)
Polyester (6)
Polypropylen (1)
PU (1)
PVC (3)
Satin (1)
Silikon (24)
Stainless Steel (1)
TPE (3)
TPR (5)
Egenskaper
Batteridriven (38)
Fjärrstyrd (1)
Harnesskompatibel (2)
Uppladdningsbar (4)
Vattentät (26)
Märke
Amaysin (6)
Australian Bodycare (1)
Baseks (5)
Big Teaze Toys (4)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodywand (2)
Bonbons (5)
CalExotics (2)
Creative Conceptions (6)
Durex (2)
Feelz Toys (2)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Intimate Organics (1)
Kaerlig (1)
Kama Sutra (1)
Kokos (1)
Love In The Pocket (4)
Love To Love (1)
Lovers Premium (2)
Mr. Membr (4)
Nortie (4)
Obaie (3)
Ohmibod (2)
Petits Joujoux (3)
Pjur (1)
PowerBullet (1)
Rocks Off (4)
Screaming O (6)
Sevencreations (2)
Sex & Mischief (1)
Sinful (14)
Sliquid (1)
Stoys (1)
Swede (3)
Tease and Please (3)
Tickler (1)
Tingletouch Games (1)
Touché (2)
ToyJoy (1)
You2Toys (2)
Längd
Diameter
Visa alla 118 produkter
Du har sett 48 av 118 produkter
Ladda fler

Sexiga små julklappar ger en sensuell december

Sexiga kalendergåvor till vuxna

Vem minns inte barndomens adventsmorgnar, där man knappt kunde bärga sig utan kastade sig ur sängen, för man visste att det väntade en ny gåva i adventskalendern? Tänk om man kunde få en sådan start på dagen även som vuxen. Det kan du faktiskt! Men man kan låta kalendergåvorna få en lite annan karaktär än de hade när man var barn.

Sexiga kalendergåvor till vuxna kan hjälpa till att lyfta idéen om en adventskalender till helt nya dimensioner. Men även om du blivit vuxen, kan adventskalendern fortfarande innehålla läckra leksaker som du kan använda tillsammans med en lekkamrat, eller när du bara vill ha en lekstund för dig själv.

Ta en titt på den här sidan. Här har vi samlat en lång rad sexiga kalendergåvor till vuxna, inklusive sexiga julunderkläder, som du kan köpa till otroligt billiga priser. Låt roliga och spännande smågåvor bli en del av din adventskalender för vuxna. Den blir i sin tur en del av er roliga, och inte minst erotiska, uppladdning inför julhelgen.

Romantiska kalendergåvor till henne

Vi har naturligtvis sett till så att det finns något till både honom och henne. Exempel på romantiska kalendergåvor som passar henne är bland annat härliga dildos, stimulerande krämer, och läckert lingeri som kan bidra till att göra den sexuella upplevelsen ännu bättre. Vare sig du tänker att hon ska skämmas bort med en massa smågåvor hela vägen fram till jul, eller att hon ska få en större julklapp på själva julafton, så kan du finna det du letar efter här.

Du kan också vara smart och ge henne sexiga små julklappar, som ni med fördel kan använda tillsammans. På så vis kan du ge din partner en indikation på vad du gärna skulle vilja göra i sängkammaren. Komplettera dina små sexiga julklappar med små handskrivna kort, där du beskriver hur du skulle vilja använda de olika gåvorna tillsammans med henne. Det kommer hon garanterat att älska. Använd de små romantiska kalendergåvorna för att bjuda in henne till att dyrka intimiteten, och för att bli mer äventyrliga i ert sexliv. Det kommer du definitivt inte att ångra. Om du också vill bli överraskad, då kan du läsa våra förslag på hur du hittar en julkalender till kvinnor som du också kan njuta av.

Sexiga julkalendergåvor till honom

Om du vill sätta ihop en trevlig adventskalender åt din partner, har vi självfallet också en lång rad sexliga julkalendergåvor som passar honom. Låt dig inspireras av det varierade utbudet av härliga, sexiga kalendergåvor, som utan tvekan kommer sända honom till sjunde himlen. Han kan ju få hela 24 olika små sexiga julklappar i december månad. Du kan ge honom en blandning av produkter som han kan använda själv, men också sådant som ni kan använda tillsammans. Han lär ju inte tacka nej till att leka ihop med dig, eller hur?

Om du inte riktigt vet vad du ska ge honom, eller hur du ska sätta ihop din egen adventskalender för män med en bra balans av produkter, då kan du välja att köpa vår färdiga Sinful Deluxe Julkalender. Här får du 24 fräcka överraskningar som ni kan njuta av tillsammans, och leka med ihop under hela december. I kalendern får ni olika former av leksaker och tillbehör, som kan användas för att skapa större intimitet mellan er. Den öppnar även upp för samtal kring vad ni har för fantasier, enskilda såväl som gemensamma, och hur ni gärna skulle vilja utforska dem.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se