Välj rätt glidmedel

Glidmedel är till för alla som vill uppnå ännu bättre sexuella upplevelser och det finns många anledningar till att använda det. Vid vaginalt sex kan glidmedel supplera den vätskan kvinnan producerar så att det känns mer behagligt när penis eller sexleksaker förs upp. Det är olika från kvinna till kvinna hur mycket vätska som produceras vid sexuell upphetsning och om kvinnan inte är speciellt våt behöver det varken vara för att hon inte är tillräckligt tänd eller att något är fel. Det kan till exempel vara på grund av att hon är i ett specifikt ställe i sin cykel.

Vid analsex är glidmedel nödvändigt för att få en bra och glidande upplevelse då kroppen inte producerar naturliga glidmedel därbak.

Vid oralsex kan glidförmågan vara med om att skämma bort mottagaren samtidigt som att det också kan göra upplevelsen ännu bättre för givaren – speciellt om man använder ett glidmedel med smak. Se glidmedlet som en extra krydda som kan göra allas sexuella upplevelser ännu bättre.

Så här väljer du rätt glidmedel

För att hitta det glidmedel som passar dig bäst ska du fundera på vad glidmedlet ska användas för. Det finns nämligen olika glidmedel beroende på om de ska användas tillsammans med sexleksaker som dildos, om det är för sex med en partner eller både och.

Glidmedel för sexleksaker

Om du ska använda glidmedel tillsammans med sexleksaker rekommenderar vi ett vattenbaserat glidmedel då dessa inte kan påverka sexleksakernas yta. Vattenbaserat glidmedel är relativt tunt i konsistensen så den känns lätt och läcker mot huden. Det finns också vattenbaserade glidmedel för analt bruk till exempel Aquaglide Anal som är mer krämig än vanligt vattenbaserat glidmedel.

Glidmedel för sex

Om glidmedlet ska användas för sex är det en fördel att använda ett glidmedel baserat på silikon då det har en bättre glidförmåga än vattenbaserat glidmedel eftersom glidförmågan håller längre. Speciellt för analsex är det en fördel att använda ett silikonbaserat glidmedel då kroppen inte själv producerar glidmedel här. Silikonbaserat glidmedel är mer drygt och har en tjockare och mjukare konsistens än vattenbaserat glidmedel. Silikonbaserat glidmedel rekommenderas inte för användning tillsammans med sexleksaker av silikon då glidmedlet kan påverka sexleksakernas yta.

Glidmedel för kondomer

Många kondomer har redan glidmedel med du kan lätt påföra mer glidmedel om du önskar en ännu mer våt upplevelse. Kom ihåg att alltid se till att du använder ett kondom-säkert glidmedel innan du använder det tillsammans med kondomer. Se ’Detaljer’ under produkten för att se om glidmedlet är kondomsäkert.

Glidmedel för oralsex, förspel och extra omhändertagande

Gör oralsex till en ännu roligare upplevelse genom att använda ett glidmedel med smak. Eller vad sägs om att prova ett specialglidmedel för förspel och extra omhändertagande? Till exempel ett glidmedel med en kittlande och kylande effekt eller ett värmande glidmedel. Våra specialglidmedel med effekt är vattenbaserade och kan också användas för sex och tillsammans med sexleksaker.

Letar du efter ett drygt och tjockt glidmedel som har en extra bra och lång glidförmåga kan du prova ett oljebaserat glidmedel.

OBS: Oljebaserade glidmedel får inte användas tillsammans med latexkondomer.

Behöver du mer hjälp?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du behöver råd och vägledning. Sinful kan hjälpa dig med att välja den produkten som passar dig bäst så att du får den bästa möjliga upplevelse. Kontakta vår kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Beppy (1)
Durex (2)
Joan Ørting (1)
Just Glide (1)
Kaerlig (2)
LELO (1)
Liquid Silk (1)
Pink (1)
pjur (3)
Sinful (8)
Sliquid (1)
Swede (1)
System JO (2)
WaterGlide (1)
YES (1)
Visa alla 30 produkter
Du har sett 30 av 30 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se