LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 1
 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 2
 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 3
 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 4
 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 5
 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 6
 • LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE 7

LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 024,00 kr

  Produktbeskrivning

  Detta är LELO Lyla 2, en förbättrad version av det ursprungliga Lyla-ägget.

  Låt dina rörelser styra hastigheten och frekvensen av de sköna vibrationer hon kan få med LELO Lyla 2. Det här läckra vibratorägget har både en snygg och stilren design, tillsammans med den helt nya SenseMotion-teknologin som gör det pirrigare och ännu lättare att fjärrstyra vibrationerna medan hon bär det. Det finns inget som liknar den både kraftiga och diskreta Lyla 2.

  Med LELO Lyla 2 får ni båda stor njutning, vare sig ni är hemma eller ute bland folk. Lyla är nämligen så pass tystlåten att ni kan leka och experimentera offentligt utan att bli påkomna. Hon kan avnjuta de intensiva vibrationerna från ägget medans han kan njuta av ta kontrollen över både fjärrstyrning och ägg - på upp till 12 meters avstånd.

  SenseMotion-teknologin i Lyla 2 gör det busenkelt att fjärrstyra vibrationerna. Sättet du håller fjärrkontrollen på och dina handrörelser avgör vilka vibrationer hon får. När du håller kontrollen i horisontellt läge är äggets vibrationer mjuka och känsliga. Om du däremot håller den i lodrät position blir vibrationerna allt kraftigare. Ägget pulserar/vibrerar dessutom i takt med den rytm som du rör handen i. Det är däremot också möjlligt att styra vibrationerna på själva ägget utan att använda kontrollen.

  Äggets vibrationer synkroniserar med fjärrkontrollen. Det vill säga att han kommer att märka i sin hand hur vibrationerna känns hos henne. Detta gör upplevelsen ännu mer intensiv och levande för er bägge. Funktionen gör också Lylas fjärrstyrning perfekt som klitorisvibrator. Låt fjärrstyrningen stimulera klitoris samtidigt som ägget stimulerar invändigt. Vibrationerna i fjärrstyrningen kan stängas av vid manuellt bruk när de vanliga vibrationsmöjligheterna används, men inte vid SenseMotion.

  LELO Lyla är för er som vill ha det bästa på marknaden. Den har en stilren design och är framställd i medicinskt silikon vilket gör den mjuk och behaglig att använda.

  Parvibratorn är 100% vattentät och uppladdningsbar. Det medföljer en laddare till ägget, batterier till fjärrkontrollen och en fin förvaringspåse.

  Vi rekommenderar att ni använder ett vattenbaserat glidmedel med LELO Lyla för att uppnå största möjliga njutning. Kom också ihåg att rengöra Lyla grundligt efter användning.

  Lyla har utnämnts till bästa trådlösa vibratorägget av danska Ekstrabladet.dk med 6 av 6 stjärnor!

  Förbättringar av LELO Lyla 2 från föregångare: 50% kraftigare vibrationer, möjlighet att styra vibrationer på själva ägget och 3 gånger så stark trådlös förbindelse mellan ägg och fjärrkontroll.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitets ABS och silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VIBRATIONSNIVÅER: 6 olika.
  LÄNGD: 7,6 cm
  DIAMETER: 3,2 cm på det bredaste stället.
  VIKT: 28 g.
  BATTERI: Li-Ion 70 mAh + 2 x AAA till fjärrkontroll (medföljer).
  BRUKSANVISNING: Engelsk, svensk.
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Det är tillsammans man får de bästa resultaten. Denna, + ögonbindel - handfängslen och en skön dildo eller en verklig. Till detta kunna reglera vibrationer och penetrationer utan ögonkontakt utan koncept på de andra sinnena gör att sexleken blir autstanding och drev min partner till en fullständigt okontrollerbar njutning för henne , under lång tid.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Underbar Helt underbar!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  LELO Leila 2 Liten spännande leksak att ha på allmänna platser. Synd att fjärrkontrollen ibland tappar kontakten. Lite pinsamt att stå på en tyst toalett och starta om dem. Har ändå haft roliga och mysiga upptäcktsfärder med dem. Kan varmt rekommendera den till alla som tycker shopping är lite tråkigt.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Spännande Tjejen tycker att den är kanon. Bra att vibrationerna i fjärrkontrollen går att stänga av då den låter lite mycket. Super spännande att ha med i offentliga lokaler.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mitt första Köpte denna pga fina recensioner, inte helt lätt att förstå sig på eftersom svenska instruktioner saknas. Ägget är tyst men kontrollen surrar ganska mycket så diskret vid restaurang besök? Nja... Hittar säkert tillfällen när det fungerar ändå!
  5 4 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Betydligt bättre och kvalitetssäkrare ägg än vanligt Jg och min partner är väldigt nöjda med funktionen på ägget. Det är bland det tystaste vi stött på och lämpar sig toppenbra för "diskreta lekar" både i och utanför hemmets vrå. Det enda vi har upptäckt är att man ev. skulle ha en längre "antennsladd" på ägget då det ibland händer att hela åker in och gör ägget okontrollerbart. Lyckas man dock lägga det på ett bra sätt fungerar det utmärkt.

  även variationen på vibrationerna är toppen även om vi gärna sett lite mer kraft i vibrationerna är de definitivt bland de bättre i jämförelse med andra trådlösa varianter.
  5 5 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Vilken restaurangupplevelse! Jag överraskade min tjej med denna på vår årsdag och vi bestämde oss för att prova på den när vi skulle gå ut på restaurant. Vilken spänning. Som tur var, var restaurangen full så vi behövde inte bekymra oss om den hördes, men min tjej sade att hon inte hörde den när jag tände för den, men känna den, det kunde hon! WOW säger jag helt enkelt! Nästa gång får det kanske bli en konsert!
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Lyla 2 Trådlöst Fjärrstyrt Vibratorägg - TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *