Bedövande Kondomer

Förläng din sexuella uthållighet, och få ut ännu mer av sexupplevelsen tillsammans med din partner, genom att använda bedövande kondomer. De ger dig möjlighet att nå din fulla potential, så du kan få ännu mer njutning. Bedövande kondomer har en lätt bedövande effekt, som varken sänker din lust eller förringar upplevelsen. Tvärtom får du möjlighet att njuta längre, och därmed mer, tillsammans med din partner.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Durex (1)
Pasante (1)
Visa alla 2 produkter

Nå klimax samtidigt med bedövande kondomer

Med bedövande kondomer kan du hålla på längre

Ibland kanske du som kille har haft känslan av att vara så styv och upphetsad att du kan hålla på i evigheter. Du kanske är lite småfull efter en krogrunda, kanske beror det på att du inte tänker så mycket på klimax just då, eller så kanske du använder en bedövande kondom. Ingen vet med säkerhet varför, men en sak vet vi; om du använder bedövande kondomer, då kan du hålla ut längre i sängen. Därför har Sinful, Skandinaviens största sexshop, också ett bra urval av bedövande kondomer som du kan ta dig an.

Bedövande kondomer skjuter upp utlösningen en stund, det vill säga de fördröjer orgasmen. Vi killar kan nog alla förstå hur det är att gå och tänka på sin älskling hela dagen, så när arbetsdagen äntligen är över då vill man bara ha hen! Man har väntat hela dagen, och nu kan man äntligen få lov att ge hen ordentligt med kärlek i sängen. Men kanske blir tempot lite för högt, eller så är din partner alldeles för läcker, och så kommer du nästan genast… Då är det bra med en fördröjande kompanjon. 

Nu kan ni komma samtidigt

Det kan vara riktigt svårt att hålla sig från att komma när man har sex med sin underbara älskling. Därför finns det bedövande kondomer för att hjälpa dig med det. Vi män har inte alltid haft det bästa ryktet när det gäller att nå klimax samtidigt. Låt det nu bli en ändring på det, med dessa gummin som drar ner farten på njutningen något. Då kan du glädjas åt av att få ha det skönt under en längre stund, samtidigt som du låter din partner hinna ifatt dig. Således är bedövande kondomer något som både män och kvinnor kan få glädje av.

En bedövande kondom fungerar på så vis att den är täckt av ett mycket tunt glidmedel, precis som på vanliga varianter. Men det här glidmedlet sänker känseln i penisen när det kommer i kontakt med huden. Med andra ord så gör det bedövande medlet penisen mindre känslig, så att du som man inte upplever friktionen på samma oemotståndliga sätt. Detta resulterar i att du kommer kunna hålla tillbaka orgasmen längre. Det är något som många kvinnor får glädje av under mysiga vardagskvällar och romantiska helger.

Var kan ni köpa dem?

Hos Sinful naturligtvis! De finns såklart på många andra ställen också, och det är inget konstigt eller skämmigt med att ta en tur till ICA och köpa kondomer, tvärtom! Men en del tycker det känns konstigt att be om preventivmedel framför människor man inte känner, och då kan man med fördel köpa sådant online. Du får behålla ditt privatliv för dig själv, slipper turen till butiken, och du kan ta all den tid du behöver när du ska välja ut de som passar just dig. Även de som inte har så mycket förkunskaper ska ju kunna ha sköna, skyddade stunder. Men kanske du inte vill vänta för länge på posten? Då är en annan fördel att vi har en snabb leverans på Sinful. Och dina inköp kommer alltid i en diskret förpackning, så ingen kan se vad eller var du har handlat.

Så om du känner att du inte kan hålla på länge nog i sängen, eller om du har fått ett litet klagomål från din partner, då är bedövande kondomer nog en bra idé. Det finns inget pinsammare än att komma för tidigt, men det kan fixas med denna produkt. Och ett litet insider tips: Med tiden kan “problemet” också tränas bort genom olika tekniker.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se