Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Bedövande Kondomer

Bedövande kondomer gör det möjligt för dig att njuta av din fulla potential för maximal njutning. Bedövande kondomer innehåller ofta en mild bedövning för att ge en lätt bedövande effekt, vilket hjälper till att minska penisens känslighet utan att minska njutningen.

Nå klimax samtidigt med bedövande kondomer

Med bedövande kondomer kan du hålla på längre

Ibland kanske du som kille har haft känslan av att vara så styv och upphetsad att du kan hålla på i evigheter. Du kanske är lite småfull efter en krogrunda, kanske beror det på att du inte tänker så mycket på klimax just då, eller så kanske du använder en bedövande kondom. Ingen vet med säkerhet varför, men en sak vet vi – om du använder bedövande kondomer så kan du hålla ut längre i sängen. Därför har Sinful, Skandinaviens största sexshop, också ett bra urval av bedövande kondomer som du kan ta dig an.

Bedövande kondomer skjuter upp utlösningen en stund, det vill säga att de hjälper till att fördröja orgasmen. Vi killar kan nog alla förstå hur det är att gå och tänka på sin älskling hela dagen, så när arbetsdagen äntligen är över då vill man bara ha hen! Efter en lång dags väntan kan man äntligen få lov att ge hen ordentligt med kärlek i sängen. Men kanske blir tempot lite för högt, eller så är din partner alldeles för läcker, och så kommer du nästan på en gång… Då är det bra med en fördröjande kompanjon.

Nu kan ni komma samtidigt

Det kan vara riktigt svårt att hålla sig från att komma när man har sex med sin underbara älskling. Därför finns det bedövande kondomer för att hjälpa dig med det. Vi män har inte alltid haft det bästa ryktet när det gäller att nå klimax samtidigt. Låt det nu bli en ändring på det med hjälp av dessa gummin som drar ner farten på njutningen något. Då kan du glädjas åt att få ha det skönt under en längre stund, samtidigt som du låter din partner hinna ifatt dig. Således är bedövande kondomer något som både män och kvinnor kan få glädje av.

En bedövande kondom fungerar på så vis att den är täckt av ett mycket tunt glidmedel, precis som vanliga varianter. Men det här glidmedlet minskar känseln i penisen när det kommer i kontakt med huden. Med andra ord så gör det bedövande medlet penisen mindre känslig, så att du som man inte upplever friktionen på samma oemotståndliga sätt. Detta resulterar i att du kommer att kunna hålla tillbaka orgasmen längre. Det är något som många kvinnor får glädje av under mysiga vardagskvällar och romantiska helger.

Var kan ni köpa dem?

Hos Sinful naturligtvis! De finns såklart på många andra ställen också, och det är inget konstigt eller skämmigt med att ta en tur till ICA och köpa kondomer, tvärtom! Men en del tycker att det känns konstigt att be om preventivmedel framför människor man inte känner och då kan man med fördel köpa sådant online. Du får behålla ditt privatliv för dig själv, slipper turen till butiken och kan ta all den tid du behöver för att välja ut de som passar just dig. Även de som inte har så mycket förkunskaper ska ju kunna ha sköna, skyddade stunder. Men du kanske inte vill vänta för länge på posten? Då är en annan fördel med Sinful att vi erbjuder en så snabb leverans. Och dina inköp kommer alltid i en diskret förpackning så att ingen kan se vad eller var du har handlat.

Så om du upplever att du inte kan hålla dig länge nog i sängen eller om du har fått ett litet klagomål från din partner, så kan bedövande kondomer vara en bra idé. Det kan kännas pinsamt att komma för tidigt, men det kan fixas med denna produkt. Och ett litet insidertips: Med tiden kan “problemet” också tränas bort genom olika tekniker.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful