Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Små Kondomer

Vill du ha en kondom som är lite mindre än genomsnittet? Då har vi flera olika små kondomer, som passar just dig och dina behov. Om du inte har rätt storlek på gummit riskerar det att åka av mitt i leken, varpå såväl skyddet som stämningen försvinner. Genom att ha små kondomer hemma är du alltid redo för sköna stunder, oavsett när andan faller på.

Små kondomer ger stort skydd

Inget fel med små kondomer

Är du på jakt efter kondomer som är lite mindre än den genomsnittliga storleken? Då har du kommit helt rätt. Idag är det -gudskelov- lätt att hitta preventivmedel, men om du behöver små kondomer kan utbudet lätt bli lite fattigt. Det är oerhört viktigt att Allan i brallan har rätt storlek på rocken, för annars är risken stor att skyddet inte fungerar. Det är därför vi har samlat ihop alla våra små kondomer på en sida, så att du inte ska behöva leta längre än nödvändigt för att hitta en kådis som passar dig perfekt.

Små kondomer är helt enkelt lite mindre och smalare än standardmodellerna, men de skyddar precis lika bra. Ja, faktum är att de skyddar bättre än större varianter, om det här är den storlek som passar din penis bäst. En för stor kondom riskerar nämligen att glida av dig under lekens gång, vilket är precis lika farligt som att en för liten variant spricker. Och med rätt storlek kommer hela sexupplevelsen kännas både bättre och mer avslappnad, varpå du kan njuta mer samtidigt som du vet att du och din partner är 100% skyddade.

Beställ online och slipp frågor

Men om du tycker det är pinsamt att behöva köpa små kondomer i matbutiken eller på din lokala bensinmack, då kan Sinful.se bli din räddning. Vi har ett bra utbud av produkter i din storlek, och vi applåderar ditt beslut att skydda dig på bästa sätt. Och ärligt talat, när kläderna faller till golvet och det är dags att ha roligt lär du oroa dig mer över storleken än din partner gör. Så länge som du vet hur du ska hantera ditt redskap, då spelar det ingen roll om det är någon centimeter under genomsnittet.

När du beställer i vår sexshop, då vet du att du får högkvalitativa små kondomer direkt hem till dörren. Inga onödiga frågor eller retsamma blickar från butiksbiträden, och det hela levereras i diskreta paket. Med andra ord är det helt riskfritt att även beställa annat samtidigt. Om det så innebär glidmedel för att få bättre glid, penisringar som förlänger leken med din partner, eller kanske prostataleksaker som du kan använda när du är hemma själv, det lägger vi oss inte i.

Hur väljer man rätt?

Det är inte helt lätt att köpa kådisar, oavsett om du vill ha stora, vanliga eller små kondomer. Hur vet man ens vilken storlek man behöver? Är dyrare märken bättre och/eller säkrare än de billiga? Vad gör man om man är allergisk mot latex, går det inte att använda gummi då? Om du sitter inne med den här typen av frågor, då är du för det första långt ifrån ensam, och för den andra finns det hjälp att få. Du är varmt välkommen att kontakta Sinfuls trevliga, kompetenta och mycket förstående kundtjänst. De har stor kunskap om hela vårt sortiment, inklusive våra små kondomer, och hjälper dig gärna räta ut alla frågetecken. Känns det lite pinsamt att ringa och prata latexfria kondomer över telefon, då hittar du massor av information i den ultimata kondomguiden också.

Fördelen med att kontakta kundservice är att de även kan hjälpa dig hitta nya sexleksaker, antingen för onani på egen hand eller att använda tillsammans med din partner. Och vill du inte ringa går det bra att skriva ett helt anonymt mail istället.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful