Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Smaksatta kondomer

En kondom används ofta som skydd, men varför inte göra användningen extra spännande? Smaksatta är perfekta för när du vill ge ditt och din partners sexliv en extra spännande, rolig och aptitretande dimension. Det finns många olika smaker och du kommer alldeles säkert hitta några kondomer som faller dig och din partner i smaken.

Smaksatta kondomer smakar helt enkelt bättre

Oralsex med en smakfull twist

Smaksatta kondomer är ett relativt nytt fenoment på sexleksaksmarknaden, men de har definitivt kommit för att stanna. En kådis smakar minst sagt syntetiskt när man vill ge penis lite uppvärmning innan huvudakten, men med smaksatta kondomer är det problemet ett minne blott. Plötsligt kan hela sexupplevelsen bestå av oralsex, eftersom gummit smakar så exotiskt och gott. Hos Sinful tillhandahåller vi flera olika kondomer med smak, så det är bara för dig att välja ut din favorit.

Fler och fler par vill utveckla sitt sexliv. Inte nödvändigtvis för att det är dåligt, men saker och ting har kanske börjat gå lite väl mycket på rutin? Då kan det behövas en uppfräschning, eller så har ni kanske bara en önskan om att det ska ske något nytt i sänghalmen. Här kan smaksatta kondomer hjälpa till. De är en utmärkt sätt att röra runt i grytan och få in både mer och lite fräckare sex i förhållandet. Det är ju faktiskt inte alla som är superbekväma med att använda sexleksaker, men då kan lite smakrika gummin ändå se till att ni får ett mer lekfullt sexliv. Ni har i vart fall tagit ett första steg mot en extra het afton genom att detta inköp.

Många smaksatta kondomer att välja på

Faktum är att det finns överraskande många smaker att välja på. Så pass att en del går helt i baklås och inte kan bestämma sig. En bra grundregel kan vara att fråga sig, vad tycker jag om att stoppa i munnen i vanliga fall? Är du typen som gillar sötsaker och efterrätt kan du satsa på klassiker som choklad och vanilj, eller skruva till det med bubbelgum och cola. Fruktälskaren kan sätta i sig banan, apelsin och honungmelon, medan du som hellre mumsar på bär kan välja jordgubb, blåbär och hallon. Föredrar du något lite friskare borde mint passa dig bra, eller så kan du bli riktigt vågad och välja något som banana split eller piña colada. Vi sa ju att det fanns många smaker...

Som tur väl är behöver du oftast inte välja bara en. De flesta smaksatta kondomer kommer i flerpack med mer än en smak i varje. Därmed får ni möjlighet att testa flera olika, vilket ger ännu mer variation och lekfullhet i leken. Då blir det mycket roligare att ha oralsex med en manlig partner, även om du kanske inte har varit superpepp på det tidigare.

Kondomer med smak är goda

Efter att ha testat kondomer med smak måste vi bara erkänna att ja, de fungerar. Man har faktiskt lust att fortsätta slicka och suga lite längre än normalt när han har en sådan på. Att det samtidigt innebär att man har säkert sex och fullt fungerande preventivmedel gör det hela till en win-win situation. För vi vet ju alla hur viktigt det är att kunna slappna av och ge sig hän under sex, men det finns inget mer ångestframkallande än att oroa sig över skyddet. När du vet att du har gummit på plats, och ett välsmakande sådant till på köpet, då kan du släppa alla de tankarna och bara njuta istället.

Huruvida en smaksatt kondom är den rätta för dig, det kan bara du svara på. Har du en partner och vill att hen ger dig mer oralsex, då kan det vara en bra idé att diskutera kondomvalet med honom eller henne. Kanske tycker din partner att det här med smak låter som en superkul idé, då är det bara att klicka hem en av varje. Är tanken mindre lockande, eller om du känner att colasmakande kådisar kanske inte är det bästa att dra fram när du träffar någon för första gången, då finns det naturligtvis massor av vanliga, helt neutrala gummin att beställa i shoppen också.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful