Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sexhjälpmedel för mänSexhjälpmedel för män
Guider
Sexual Wellness Specialist
Uppdaterad:26/04/2022

Sexuella hjälpmedel för män

Alla vill ha ett välfungerande sexliv.

Många har en föreställning om att sex ska vara lättsamt och problemfritt á la Hollywood, där kvinnan alltid är villig, mannen alltid hård och orgasmerna alltid rullar in.

Men låt oss inse att verkligheten inte riktigt är så.

Det kan finnas många olika anledningar till att ditt sexliv inte utvecklas så som du önskar. Detta kan gälla både det sex du har med dig själv och det sex du har med din partner.

Och du är inte ensam. Det finns gott om män som vid ett eller annat tillfälle i sitt liv möter samma utmaningar som du. Frågan är bara vad du vill göra åt det.

En sak du kan göra är att läsa detta blogginlägg.

Jag ska ge dig några tips på sexleksaker och hjälpmedel som kan hjälpa dig på vägen mot bättre sex och många fler njutbara upplevelser.

Sexleksaker och verktyg

Första stoppet

Även om du säkert bara vill läsa vidare ska vi ta en sväng förbi läkaren först.

Och nu kanske du tänker något i stil med, nej tack, nope och helvete heller!

Men tyvärr kompis – du kommer inte undan.

Det var de dåliga nyheterna. Det som är bra är att din läkare definitivt har hört eller sett något som liknar ditt fall tidigare.

Oavsett om du har problem med att få erektion, svårt att komma, ejakulerar för tidigt eller om du känner dig osäker över storleken på din penis, har din läkare rätt kompetens för att hjälpa dig.

Det kan finnas en mängd olika orsaker till just ditt problem. Vissa fysiska, andra psykiska. Och ingen sexleksak eller apparat kan ersätta din läkares professionella bedömning.

Så se till att få det överstökat.

ED - förkortningen ingen vill veta

ED står för erektil dysfunktion, men du kanske är mer bekant med termen impotens. Det är – kort och gott – när du har svårt att uppnå och bibehålla din erektion.

De allra flesta män har upplevt eller kommer att uppleva erektionsproblem under sin livstid. Besvären kan vara kortvariga och övergående eller långvariga i sådan omfattning att ditt sexliv och din livskvalitet försämras.

Erektionssvårigheterna kan ha fysiska orsaker som ålder, nervskador på ryggmärgen, diabetes eller högt blodtryck. Det kan vara livsstilsrelaterat om din kost består av blodiga biffar och Barolo och om träning för dig är promenaden till kiosken för att köpa cigaretter. Det kan också vara ditt psyke som står i vägen för din erektion.

Som tidigare nämnt kan din läkare hjälpa dig att förstå orsaken.

Och när du väl vet om orsaken finns det sexleksaker som kan hjälpa dig på vägen mot en lösning.

Verktyg och en penispump

Testa en penispump

Det första du kan göra är att testa en penispump.

Många använder penispumpar för att få en tillfälligt större penis under onani och sex. Jag ska berätta mer om det lite senare.

Du kan också använda en penispump för att underlätta erektion. Pumpen skapar ett vakuum inuti cylindern, vilket tvingar in blodet i penis och på så sätt gör den hård.

Det finns många typer av penispumpar i olika utföranden. Det finns manuella pumpar där du behöver använda din egen kraft för att skapa vakuumeffekten och det finns automatiska pumpar där du bara behöver trycka på en knapp. Det finns pumpar med och utan tryckmätare och så finns det pumpar som man använder i badet.

Funktionen och tekniken är ganska lika, så vad som passar dig bäst är helt enkelt en smaksak. Men viktigast av allt – pumpa inte för hårt till att börja med och lyssna på din kropp.

Du kan hitta mycket mer information i vår ultimata guide till penispumpar.

Verktyg och penispumpar

Den oumbärliga penisringen

Om du vill vara säker på att få den optimala effekten, lyssna då på Beyoncé och "put a ring on it". Även om en penisring inte ser mycket ut för världen kan den vara guld värd när det kommer till erektionssvårigheter.

Om du använder en penispump kan du sätta en penisring runt pumpens bas innan du börjar. Sedan är den redo att rullas ner över penis när du har erektion.

På så sätt ser du till att allt blod som har fyllt penis inte åker tillbaka in i kroppen igen.

En penispump och en penisring

Du kan också använda en penisring utan att använda en pump om du kan få erektion på egen hand, utan "bara" behöver lite hjälp att bibehålla den.

Ringen ska sitta tight runt penisroten, men det ska inte göra ont och det ska inte uppstå någon missfärgning. Den kan sitta på i upp till 30 minuter åt gången.

Olika penisringar

Den vill bara inte stå givakt

Det finns situationer och fall där ingenting fungerar – åtminstone när det kommer till tekniska hjälpmedel. Kom ihåg att rådfråga din läkare om du är intresserad av medicinsk eller kirurgisk behandling.

Du kan också titta på produkter eller hjälpmedel som faktiskt inte kräver att du ska kunna få erektion.

Det finns penisvibratorer som kan stimulera dig och ta dig till klimax även om din penis inte är hård. Leta efter modeller som fokuserar stimuleringen på den yttre delen av penis och speciellt den känsliga strängen under ollonet.

Penisvibratorer ovanpå träbitar

Modeller som Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penisvibrator är designade för just det syftet, så det kan finnas gott om njutning för dig även om du inte får erektion.

The Onanist, 5 december 2021, "När du har problem med erektil dysfunktion är den här enheten oumbärlig. Den ger mig en fantastisk release varje gång och jag kan inte vara utan den. Det ska inte vara tabu att prata om den här typen av prylar när de har en så fantastisk effekt. Produkten överträffar faktiskt mina förväntningar.”

Du kan också använda en ihålig strap-on om du vill ha penetrerande sex med din partner.

En penisvibrator och träbitar

Det är inte storleken som avgör – det är hur du använder den

Innan jag börjar vill jag bara klargöra en sak – storleken på din penis betyder mycket mindre för din partner än du tror.

Och om du jämför dig med potenta porrstjärnor vill jag bara berätta att den genomsnittliga erigerade penisen inte är så stor som du kanske tror.

En granskning av forskning i penisstorlekar från 2020 visade att medellängden på en erigerad penis mäter omkring 12,95–13,97 cm.

Men om du fortfarande är missnöjd över storleken på din penis kommer några tips till dig här.

Först vill jag dock uppmuntra dig att ändra ditt tänkesätt! Tala vänligt med din kompis – han förtjänar det.

Och då har du en utmärkt möjlighet att bli specialist inom många andra områden. Till exempel, hur kan du bäst glädja din partner med dina händer? Är du bra med din tunga? Ska du bli en expert på vibratorer?

Men du kan också prova något av följande.

Verktyg och två penissleeves

Plocka fram pumpen igen

Som tidigare nämnt kan du använda en penispump för att tillfälligt förstora din penis.

Cylindern skapar ett vakuum runt skaftet när pumpen pumpar ut blodet i penis. Det gör dig både hårdare, större och extra känslig #winwinwin.

Sätt en penisring runt roten av ditt skaft för att njuta av resultatet så länge som möjligt, men kom ihåg att ringen bara ska sitta på plats i max 30 minuter.

Olika penispumpar

Den mantelbeklädda räddaren

Om du vill göra det extremt enkelt kan en penissleeve vara lösningen för dig.

Du kan välja bland svarta sleeves, genomskinliga sleeves, tjocka sleeves, sleeves med remmar och sleeves med knottror. Du kan få sleeves som ger dig en centimeter eller två extra i längd och sleeves som gör dig till en anakonda på två ben.

Du sätter helt enkelt sleeven på din penis innan samlag så att du sedan kan tillfredsställa din partner med mer fyllighet, mer längd eller till och med både och.

Det finns även sleeves med en stimulerande inre struktur, så det blir lite extra skönt för dig också.

Penissleeves i en trälåda med olika skruvar

En permanent lösning (?)

Hittills har du bara hört talas om tillfälliga lösningar, men det finns också en metod som (med en stor mängd tålamod) kan ge dig en bestående förstoring.

Har du någonsin hört talas om en penisförlängare?

Kort sagt är en penisförlängare ett hjälpmedel som du sätter på penis och låter sitta i flera timmar om dagen – eller på natten – under flera månader.

Det förlänger penis genom att tvinga vävnaden att producera nya celler, och även om det kan låta lite tufft är det ganska smidigt så länge du alltid följer tillverkarens instruktioner.

En penisförlängare och en tumstock

PE – ytterligare en förkortning av det lite tråkigare slaget

Många tror felaktigt att penetrerande sex ska pågå under lång tid, men ett genomsnittligt samlag är 8 minuter långt.

Hela spektrat är faktiskt mellan 1 och 15 minuter.

PE står för tidig utlösning (Premature Ejaculation).

Att lida av för tidig utlösning innebär att du kommer tidigare än 3 minuter efter att en sexuell stimulering har påbörjats, varje gång du har penetrerande sex.

Om orsaken är ökad känslighet kan du prova en så kallad fördröjningskräm för att se om det är rätt för dig. Du hittar den också under namnet fördröjningsspray, och det är en liten spray, gel eller kräm som du applicerar på ditt ollon innan du har sex.

Fördröjningskräm, verktyg och stenar av betong

Den har en lätt bedövande effekt, vilket gör att du känner lite mindre och håller därmed lite längre. Om du köper den i butik eller låter din läkare skriva ut en lokalbedövningskräm är upp till dig.

Du kan också testa att använda kondom för att minska känsligheten.

Kondomer på silvertejp

När du har svårt att komma

Precis som det kan vara ett problem att komma för snabbt kan det också vara ett problem att inte komma alls.

Återigen, det kan finnas fysiska eller psykiska skäl till varför du inte når klimax och din läkare kan hjälpa dig att ta reda på orsaken.

När du vet om vad som ligger bakom finns det olika saker du kan prova.

Extra stimulans

Du kan prova extra stimulans för att se om det får igång orgasmerna. Vad sägs om att använda en stimulerande gel som ökar blodflödet, eller kanske ett kylande eller värmande glidmedel.Du kan också prova vibrationer för att se om de är något för dig. Utforska vårt utbud av penisvibratorer och se om det finns något som passar dig och din smak.

En penisvibrator, ståltråd och verktyg

Ta bort fokuset

Det är lättare sagt än gjort, jag vet – men försök att inte fokusera på problemet.

Gör istället mer av det som känns bra. Både ensam och när du är med din partner. Försök att släppa tanken på att du absolut måste nå klimax. Det är inte syftet. Det handlar om att ha roligt och känna njutning – något som kan se ut på en mängd olika sätt.

En sned typ

Att ha en sned penis kan vara både irriterande och smärtsamt. Kanske är din penis naturligt sned, eller så kanske du har vad som kallas Peyronies sjukdom.

Peyronies sjukdom är ett inflammationsliknande tillstånd i den mjuka delen av penis (corpus cavernosum). Detta kan bilda ärrvävnad under läkning och göra din vävnad mindre elastisk så att din penis böjs när du får erektion.

En liten böj är inga problem, men om böjen är betydande kan det vara svårt och smärtsamt att ha samlag.

Och så ska det förstås inte vara.

Det finns olika medicinska och kirurgiska behandlingar som din läkare kan hjälpa dig med, så jag rekommenderar dig att börja där.

Skruvar, vattenpass och en penisförlängare ovanpå en träskiva

Men det finns också män som har fått bra resultat av penisförlängare. För även om ditt mål inte är att göra din penis större så kan en förlängning hjälpa till att räta ut den.

Bjørn, 2. oktober, "Har nu använt male edge i ca 8 månader, inte för att få en större penis, utan för att räta böjen. Hade en böj på 70 grader, som nu är reducerad till 25 grader efter ca 750 timmar...”

Utdraget här är från en recension av penisförlängaren Male Edge Pro.

Den legendariska prostatan

När jag säger att prostatan är mannens G-punkt och att stimulering av den kan ge svindlande orgasmer, så blir de flesta män ganska nyfikna.

När jag berättar att prostatan sitter i anus tappar många män intresset ganska snabbt.

Tyvärr!

Det finns många bra anledningar att utforska denna erogena zon. Nedan följer några av dem:

 1. Du kan få extra intensiva orgasmer
 2. Du kan komma utan att röra din penis överhuvudtaget
 3. Det minskar risken att utveckla prostatacancer

Vi kommer att fokusera på just punkt nummer 3 i avsnittet här nedanför.

Tre prostatastimulatorer ovanpå en träskiva

Onanera dig själv till bättre odds

En studie i Australien från 2003, baserad på svar från 2338 män i olika åldrar, visade att om man har i genomsnitt fem eller fler utlösningar i veckan kan man minska sina chanser att få cancer innan man fyller 70 år med upp till 36 %.

Detta jämförs med om du får i snitt två utlösningar i veckan.

Enligt professor Graham Giles minskar de frekventa utlösningarna risken för prostatacancer eftersom utlösningarna helt enkelt tömmer prostatan på vätskan som hjälper till att transportera sperman ut ur kroppen.

Detta förhindrar att de cancerframkallande ämnen som kan finnas i vätskan byggs upp.

Det är förresten helt okej om du föredrar att onanera eller ha sex utan någon stimulering av prostatan. En utlösning är en utlösning.

Men det sägs vara extra effektivt om du masserar prostatan också. Massagen hjälper till att öka blodflödet i prostatan och körteln töms ännu mer effektivt. Du kan antingen använda fingrarna eller en prostatastimulator.

Och tänk såhär – du kanske inte äter den där överblivna salladen och du kanske inte utnyttjar ditt medlemskap på gymmet. Men om du kommer ihåg att ejakulera fem gånger i veckan, så håller du dig åtminstone frisk på ett sätt.

En prostatastimulator ovanpå ett träblock

Lycka till i framtiden

Oavsett hur din penis beter sig kommer du att sitta fast med den resten av ditt liv – eller så kommer den att sitta fast på dig.

Därför är det verkligen viktigt att du tar det på allvar om du känner igen en eller flera av de saker som vi har tagit upp i det här inlägget.

Jag förstår att det kan vara lite utanför din komfortzon, men du – att söka hjälp är inte ett tecken på svaghet. Det kräver styrka!

Så här kommer en enorm high five i din riktning.

Kanske finns en del av hjälpen i vårt utbud av sexleksaker för män. Om du behöver hjälp med att hitta rätt nöjesleksak för dig står vår kundservice redo att hjälpa till.

Jag hoppas att de roliga stunderna i sovrummet kommer att bli fler och fler.

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful