Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

Klicka på en bild för att förstora den

  • Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter  1
  • Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter  2
  • Obaie Hogtie med Bløde Manchetter Hand 50
  • Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter  3

Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

Produktbeskrivning

Längtar ni efter nya fixeringmöjligheter och fler fräcka parlekar? Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter erbjuder precis det.

Setet består av två manschetter till handleder, två manschetter till anklar och en ring för fixering. Manschetterna kan fästas i ringen med de inkluderade karbinhakarna.

Bind samman händer och fötter på ryggen eller framför kroppen, och njut åsynen av de nya kinky positionerna.

Tack vare kraftiga kardborrband behöver ni inte krabba med besvärliga knutar eller spännen, när ni snabbt vill byta ställning eller justera manschetterna.

De är tillverkade av polyester som känns behagligt mot huden, även under längre användningsperioder. Omkretsen till handlederna kan justeras upp till 32 cm, och den till anklarna upp till 36 cm.

Detaljer

MATERIAL: Polypropen, polyester och metall.
JUSTERBARA: Ja.
HANDLEDSMANSCHETTER: Omkrets upp till 32 cm.
ANKELMANSCHETTER: Omkrets upp till 36 cm.
BREDD, MANSCHETTER: 5 cm.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Mjuka hand- och fotbojor Uppskattade av hon som blev fjättrad. Lite svårt att skilja hand- respektive fotbojorna åt, kunde tex ha haft olika färger. Ganska lättanvända.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Alla kinky par, köp den! Jag tycker att produkten känns hög kvalitet. Funkar bra för många kinky positioner. Snabb och diskret leverans.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Underbar! Då min sambo inte är van vid rep så bestämde vi oss för att köpa denna och den är perfekt. Den är ganska tight så man måste vara ganska rörlig för att kunna använda den. Det är rejäla kardborreband som håller för när man drar, och mjuka manschetter så det blir inga märken efteråt. Väldigt prisvärd produkt, jag är jättenöjd!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Toppen Detta är precis vad jag och flickvännen önskade oss. Hon säger att det ger henne en dimension till, rent orgasmiskt, att vara fjättrad. Vi älskar den!!
5 5 1

Du recenserar: Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.