Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus Revo Uppladdningsbar Prostata Massage Vibrator var 1

Nexus Revo Uppladdningsbar Prostata Massage Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nexus Revo är en förbättrad utgåva av sin föregångare, och den har ännu mer njutning att erbjuda.

Den ergonomiska vibratorn är skapad för att ge din känsliga prostata intensiv stimulering med exakt precision. Det slanka skaftet roterar med två olika hastigheter, så din erogena punkt stimuleras med massor av rörelser.

Samtidigt kan din mellangård pirras av rytmiska vibrationer med 6 fräcka inställningar, vilket ger dig ännu mer stimulans. Du får själv avgöra om du vill njuta av båda funktionerna samtidigt eller var och en för sig.

Revo är tillverkad av tilltalande och allergivänligt silikon. Och tveka inte om du känner för att låta den följa med in i duschen, den är nämligen vattentät och således den perfekta badkompisen.

Den är totalt 15 cm lång, varav 9 cm kan föras in. Diametern ligger på 3,4 cm. Den laddas enkelt via den inkluderade USB-kabeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Wow
Johan - 7. nov. 2021
Helt klart värd pengarna, superbra rotationer!
Wow
Johan - 2. nov. 2021
Helt klart värd pengarna, superbra rotationer!
Riktigt snygg anusvibrator
Futte - 8. dec. 2020
Den är riktigt bra att använda ensam såväl som med pojkvännen. Den sitter bekvämt mellan kulorna till skillnad från så många andra av denna typ av buttplug/vibrator. Vibrationerna i det goda slutet kunde vara lite högre men de gör vad de ska. Att den kan massera samtidigt är bara ett stort plus.
0
Djup orgasm
Botty - 10. nov. 2019
Den träffar rätt ställe. Använd flera inställningar och föredrar vibration och massage samtidigt. Tar tid att lära sig att använda, men sedan blir det kul! Klarar sig knappast utan. Perfekt för en avkopplande ensamstund med en bra video då man måste vara väl upphetsad innan det får effekt; men sen går det bara därifrån. Tränar bäckenbotten på det härligaste sätt. Lätt att rengöra med Rodalon, ingen plastlukt.
0
Inte “bara"
Gwizz - 16. jan. 2019
Efter att ha testat Nexus Revo, i några timmar Jag måste erkänna att det nog tar lite tid och kräver en lugn miljö för att få önskad effekt. Det är inget fel på själva produkten, förutom att jag tycker att de 2 rotationsstegen är lite långsamma. Ser fram emot framgång.
0
Något ganska nytt
JVK - 19. sep. 2016
Hade länge gått och lekt med tanken på en massageapparat för prostatan. Och skulle inte välja det billigaste av det billigaste när det nu ska vara dags. Valet föll på Nexus Revo 2 och jag har verkligen inte ångrat det. Själva enheten sitter extremt bekvämt när den väl är på plats och sedan börjar det roliga annars. Den hittar erogena zoner som jag inte hade en aning om att jag hade. Massagen i sig räcker inte riktigt för att ge mig orgasm, men det krävs inte mycket stimuli av penis innan effekten kommer. Det känns som en orgasm som kommer från en helt annan plats än vanligt och känns mycket mer intensiv och djupare än vid vanlig onani. Vibrationerna gör ingenting för mig, men det roterande huvudet träffar precis där på prostatan där effekten är som störst. En säker vinnare i min bok.
0
Rengöring
Hans - 2. may. 2016
Denna Nexus Revo 2 är verkligen att rekommendera. Se bara vad Per skriver nedan. För att rengöra produkten och sköljanordningen - även för att undvika lukt - använder jag en lösning av RODALON, som används i laboratorier för att desinficera bland annat kirurgiska instrument. Finns att köpa på MATAS och på apoteket. Angående införandet av vibratorn för analen: läs bipacksedelns rekommendation, det fungerar!
0
Nexus Revo 2
Anonymous - 8. feb. 2013
Jag har nu använt "Nexus Revo 2" 5 gånger under helgen och varje gång fick jag en skön orgasm av den. Nexus Revo 2 har 6 olika "program" med olika stimulans, personligen gillar jag programmet där den vibrerar hela tiden och där huvudet rör sig snabbt, det är då jag får den bästa orgasmen. När man använder Nexus Revo 2 är det en fördel att använda glidmedel, så glider den lättare på plats baktill och känns bara bättre. Jag är också ganska glad över att den är uppladdningsbar, eftersom jag inte behöver ha batterier hemma för att byta dem då och då. Dock hade den kunnat ha en kontakt för ett vanligt eluttag istället för USB på datorn. Jag tycker att Nexus Revo 2 är bra för både oerfarna och erfarna användare, jag rekommenderar den verkligen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Orgasm, definitivt en vinnare
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har provat Nexus flera gånger och när man väl fått kläm på det är det ett fantastiskt verktyg som enkelt kan användas både ensam och tillsammans med din partner. Det är kvalitet genom och igenom. Rekommenderas varmt
Maskinöversatt från sinful.dk
Du kommer definitivt att känna det!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denna vibrator roterar i ditt huvud precis där du känner den! Vid upprepad användning kommer du gradvis att uppnå större känslighet och därmed större njutning. Du slipper också kostnaden för batterier, som med andra Nexus analpluggar med vibrator.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful