Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Analkulor

Med analkulor kan ni experimentera med analstimulation i ett tempo som passar just er. Fördelen är att ni på egen hand kan avgöra hur många kulor som ska föras in, och i vilket tempo detta ska ske. Därför är analkulor en utmärkt analleksak för nybörjare.

Låt dig stimuleras av analkulor

Vad är analkulor?

Analkulor, som mycket riktigt är direkt översatt från engelskans anal beads, består av ett snöre, en pinne eller liknande, varpå det sitter ett antal kulor. En del modeller har endast två kulor, medan andra har upp till tio stycken på sig. De kan användas under samlag eller i samband med onani, och när du närmar dig klimax kan du långsamt dra ut dem, vilket ger en fantastisk orgasm. Analkulor kan användas ensam eller tillsammans med en partner, och många tycker att de är en bra startpunkt för anala lekar, eftersom det finns otroligt många olika modeller att välja på.

De kan vara både fasta och flexibla, långa eller korta, och det är väldigt individuellt vilket typ man föredrar. En del gillar långa band med små kulor, andra tycker bättre om kortare varianter med stora bulor på. Oavsett vilken typ ni fastnar för, så kommer de dock att ge härlig analstimulering åt båda parter. Det finns nämligen inte specifikt manliga eller kvinnliga analkulor, utan det är bara tycke och smak som avgör. Vill ni ha det lite extra fräckt finns det t.ex. vibrerande varianter. Tänk också på att använda glidmedel ihop med analleksaker, vare sig ni använder analkulor eller något annat.

Analstav + hygien = sant

Det är alltid viktigt att tänka på hygienen när man använder anala sexleksaker, och analstavar är inget undantag. Det kan vara både bra och skönt att använda en analdusch innan leken går igång, och ni ska alltid tänka på att rengöra leksakerna noggrant efter varje användning. Därmed kan ni undvika att sprida bakterier, och som en bonus håller era sexleksaker längre när ni tar hand om dem ordentligt. Det innebär att ni kan njuta av dem längre, och vem tackar väl nej till det?

Det finns som sagt många olika typer av analstavar att välja mellan, både i form och intensitetsnivå. Det bästa sättet att ta reda på vad som passar just er, era lustar och era behov, är att ni provar er fram. Anatomin i de nedre regionerna skiljer sig lite från person till person, så det är fullt möjligt att ni får varsin favorit på det här området. En av er kanske fastnar för en mindre och flexibel klassisk modell, medan den andre föredrar en mer rigid analstav, eller kommer fram till att hen gillar att arbeta sig upp till betydligt större dimensioner. Liksom med alla andra typer av leksaker och erotiska tillbehör, så kan man också ha lust att använda olika saker från gång till gång, så variationen är enbart positiv.

Vilken analkedja är den mest populära?

Det är en fråga som både går och inte går att svara på. Vi på Sinful kan naturligtvis alltid se vilke specifika analkulor som säljer mest just nu, men därmed är det inte säkert att det är den mest populära modellen över en längre period. Saker som kampanjer, priser, nyheter och mediaexponering kan alla påverka försäljningen av en viss produkt, så vi tycker det är mer korrekt att tala om typer av analkulor.

Okej, så vilken typ av analkedja är mest populära då? Här finns det ett par olika som förtjänar att lyftas fram. Många gillar, av förståeliga skäl, att börja med små och relativt korta kedjor, framför allt om de aldrig har provat anal stimulering tidigare. Denna typ är lätta att använda och gör att ni kan vänja er vid känslan av att stimuleras där bak i lagom takt. Det är alltid bättre att gå upp i storlek senare, än att få en dålig upplevelse från start. Andra modeller som förtjänar att nämnas är mjuka och flexibla varianter, liksom de ergonomiskt designade. Mjuka analkulor gör upplevelsen mer behaglig än hårda analstavar, och dagens ergonomiska modeller är både bekväma och oerhört tillfredsställande att använda. Oavsett vad ni väljer att införskaffa, så kan ni vänta er mycket glädje och njutning från er nya leksak.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful