Realistisk Bam Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

 • Realistisk Bam Dildo produktbild 1
 • Realistisk Bam Dildo 2
 • Realistisk Bam Dildo produktbild 2
 • Realistisk Bam Dildo 3

Realistisk Bam Dildo

I lager igen den 2021-04-16 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

729,00 kr

  Produktbeskrivning

  Realistisk Bam Dildo är den perfekta dildon för dig som fantiserar om att vara tillsammans med porrstjärnan Bam. Dildon har nämligen gjutits efter Bams penis så att den har helt rätt storlek och form – det är nästan som om stjärnan själv var där. Med sina 34 cm i längden och 7 cm i diameter är Realistisk Bam Dildo en XXL dildo för dig som vill ha extra lång och fyllig stimulation.

  Bam Realistisk Dildo är en läcker kvalitetsdildo som är tillverkad av Doc Johnsons kända R5 material är lik känslan av hud och ger en mycket naturtrogen känsla. Dildon ahr en ådrad yta och ett tydligt huduv som gör Realistisk Bam Dildo extra stimulerande. Vi rekommenderar att du använder dildon tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel då upplevelsen med dildon på så sätt kommer att bli ännu bättre och den i övrigt kommer att kännas mer behaglig att föra upp.

  Du kan njuta av Realistisk Bam Dildo precis som du har lust med; Dildon har nämligen en sugpropp i bottnen så att den kan sättas fast på lena, jämna ytor och användas handfritt precis som den också kan användas med händer om du föredrar det.

  Realistisk Bam Dildo Dildo är 100 % ftalatfri och levereras med en blå förvaringspåse.

  Detaljer

  MATERIAL: R5 PVC
  FTALATFRI: Ja
  SUGPROPP: Ja
  TOTALLÄNGD: 34 cm, varav staven är 25 cm. 
  DIAMETER: 7 cm
  BREDD, Testiklar: 6 cm.
  LÄNGD, PUNG: 6 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Riktigt bra! Bra storlek den fyller verkligen min fru ordentligt lite jobb innan hon kan släppa loss men som avslut på en svettig kväll så är den perfekt..:)
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nja För hård för min smak. Storleksmässigt bra dock.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bäst Jag har haft en Bam i flera år och måste säga att den är väldigt skön. Lagom hård, bra sugpropp men framförallt perfekt storlek. Visst, inget man kastar sig på utan ordentlig förberedelse men väl där så fyller den ut varenda vrå och ger mig bäst orgasmer. Rekommenderas starkt
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Åh så skön! Blev överaskad av storleken när jag öppnade paketet. Skulle jag verkligen få in denna jättegrova dildo? Ja, det gick till slut och det var en fantastisk känsla.! Nu vill min fru pegga mig med denna jätte fast då Med modellen utan sugpropp och med Vac-u-loc sele. Så sköööönt!
  5 5 1

  Du recenserar: Realistisk Bam Dildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.